A Clint audió megérkezett!


A fiatal dán márka audió- és médiaeszközei, már kaphatók a hazai kereskedésekben. Innovatív megoldások, klasszikus skandináv dizájnba oltva. A viking istenek neveit viselő rádiók megbirkóznak mindennel, legyen az webrádió, DAB, vagy a jó öreg FM technológia.

A csütörtöki Milcom Hungary sajtótájékoztatón egy rövidke flört keretében, csak futó ismeretségre volt időnk, de az már biztos, hogy szívesen megismerkednék a Clint ketyeréivel.

Azon kevés gyártó közé tartoznak, akik nem félnek mindent belepakolni eszközeikbe. Hogy ez a márka ifjonti heve, vagy komoly cégstratégia, majd az idő eldönti. Addig is itt vannak a viking istenek: Freya, Heimdall, Loki, Odin és Thor.

Mindegyikük képes megszólaltatni a webrádiókat (Wi-Fi-n PC nélkül!) és a DAB, vagy FM technológiát használó adókat egyaránt. Típustól függően akár a PC-n tárolt zenéinket is könnyen „megetethetjük” velük és a legkellemesebb meglepetés az, hogy igazán kitűnő minőségűnek tűntek első pillantásra, és a minimalista dizájn, a sokoldalú technológia igen kellemes árral párosul. Ez talán túl jól is hangzik, ahhoz, hogy igaz legyen. Nyugi! Ígérem kiderítjük a dolgot!

Kulcsszavak: clint, dab, fm, hifi, milcom, pc, rádió, új fiú, wi-fi, zene
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Moziláncot vehet az Amazon
Amennyiben az erőfeszítéseket siker koronázza, úgy a társaság a filmjeit a jövőben a saját mozijaiban mutathatja be.
Virtuális fitneszedzőt fejleszt a Google
A webes konszern azt szeretné, ha az emberek akár személyes tanácsokat is kapnának az okosórájuktól és más viselhető termékektől.
Elkezdődött a harc: korábban érkezhet a Samsung összehajtható telefonja
Nem mindegy, kinek a neve szerepel majd a világ első valóban összehajtható okostelefonja mellett, talán ezért is próbál beelőzni a Samsung.
Fellázadtak a Google alkalmazottai, mert a cég cenzúrázott keresőt épít Kínának
A Google munkatársai nyílt levélben mentek neki a cégnek, mert az az elveit feladva egy cenzúrázott keresőmotorral vissza akar térni a kínai piacra.
Sokan imádni fogják: még vásárlás előtt megnézheti magán több márka sminkjeit az Instagramon
A L'Oréal együttműködésre lépett a Facebookkal, hogy közösen készítsenek egy új funkciót. Látványosan, kiterjesztett valóságbéli filterekkel nézhetjük majd meg – még...

További tech hírek >>