A Clint audió megérkezett!


A fiatal dán márka audió- és médiaeszközei, már kaphatók a hazai kereskedésekben. Innovatív megoldások, klasszikus skandináv dizájnba oltva. A viking istenek neveit viselő rádiók megbirkóznak mindennel, legyen az webrádió, DAB, vagy a jó öreg FM technológia.

A csütörtöki Milcom Hungary sajtótájékoztatón egy rövidke flört keretében, csak futó ismeretségre volt időnk, de az már biztos, hogy szívesen megismerkednék a Clint ketyeréivel.

Azon kevés gyártó közé tartoznak, akik nem félnek mindent belepakolni eszközeikbe. Hogy ez a márka ifjonti heve, vagy komoly cégstratégia, majd az idő eldönti. Addig is itt vannak a viking istenek: Freya, Heimdall, Loki, Odin és Thor.

Mindegyikük képes megszólaltatni a webrádiókat (Wi-Fi-n PC nélkül!) és a DAB, vagy FM technológiát használó adókat egyaránt. Típustól függően akár a PC-n tárolt zenéinket is könnyen „megetethetjük” velük és a legkellemesebb meglepetés az, hogy igazán kitűnő minőségűnek tűntek első pillantásra, és a minimalista dizájn, a sokoldalú technológia igen kellemes árral párosul. Ez talán túl jól is hangzik, ahhoz, hogy igaz legyen. Nyugi! Ígérem kiderítjük a dolgot!

Kulcsszavak: clint, dab, fm, hifi, milcom, pc, rádió, új fiú, wi-fi, zene
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem minden tekintetben alkot maradandót a Kodak zord külsejű miniprojektora
A tenyérnyi masina rendelkezik saját hangszóróval, támogatja a képernyőtükrözést, viszont a felbontása és a fényereje nem az igazi.
Rocket League – Egyből két Batmobile is bekerül a játékba
A Rocket League legújabb DLC-je a DC szuperhőseit állítja a figyelem középpontjába, és nem is egy, hanem mindjárt két Batmobile-t ad a játékhoz.
10 legendás masina a 100 éves Panasonictól
Összeszedtük 10 különösen innovatív és fontos terméket a vállalat életéből.
Ez nagyot szólhat: megcsinálták az eszközt, amellyel vissza tudják hozni 95%-ra a régi akkumulátorok kapacitását
A Nanyangi Műszaki Egyetem kutatói néhány hete már sikerrel tesztelték az eljárást, amivel "felújíthatók" lesznek az akkumulátorok. Az Apple, a Samsung és a Panasonic és élénken...
Tajvan - kiútkeresés Kína árnyékában
A szigetország különleges helyzetben van, mindent meghatároz a Kínához való viszony. A gazdasági szereplők közelednének, de ez hosszútávon halálos szorítás lehet.

További tech hírek >>