A Google fizeti a telefonszámlát Amerikában


A Google egy elég érdekes akcióval kezdte az új esztendőt. A cég szóvivője bejelentette, hogy szolgáltatásukkal ingyenessé teszik a telefonálást az Egyesül Államok és Kanada egész területén. 

A Google Voice szolgáltatásának legnagyobb konkurense, a Skype még mindig rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Habár a legtöbben megbízhatatlannak tartják, ereje az ingyenes csevegésben rejlik. Sajnos a Google Voice még mindig nagy lemaradásban van a Skype-hoz képest, de ez hamarosan meg fog változni.

A Google szóvivője bejelentette, hogy a Gmailen is elérhető Voice segítségével az USA területén minden állampolgár 2013-ban díjmentesen hívhat bármilyen hazai vezetékes-, vagy mobiltelefont.

A Microsoft kezében lévő Skype esetében még nem merült fel az ingyenesség, de még így is kedvezőek a percdíjai. Úgy tűnik a Google-nél bekövetkezett változások hazánkat is érintik. Drasztikusan csökkentek a percdíjak. Magyarországon a 27 százalékos ÁFA mellett is mobilokat 41 forintért, vezetékes telefonokat pedig 7 forintért lehet ezután hívni.

Kulcsszavak: google, ingyen, mobil, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipenderítette grafikus divíziójának egyik alelnökét az AMD
A hivatalos álláspont szerint a önszántából távozik az AMD grafikus divíziójának egyik alelnöke, ám belsős források ennek ellentmondanak.
Beérték a Samsungot: itt a Huawei első, lyukasztott kijelzős mobilja
A Samsung után a Huawei is lerántotta a leplet az utolsó 2018-as telefonjáról, a Nova 4-ről, ami már a 2019-es technológiát kapta meg.
Far Cry: New Dawn – Ilyen volt és ilyen lesz Hope megye
Egy elhivatott youtuber összehasonlította a Far Cry: New Dawn és a Far Cry 5 helyszíneit, hogy lássuk, mi minden változik a spin-offban
Itt a YouTube legutáltabb videóinak top 10-es listája
Ha ön is megnézte valamelyiket az alábbi videók közül, netán dislike-olta is, akkor hozzájárult ahhoz, hogy a klip felkerüljön a minden idők leggyűlöltebb YouTube-videóinak top 10-es...
Itt tudja ellenőrizni, hogy az ön facebookos képei is kiszivárogtak-e
Lehet, hogy ön is a 6,8 millió érintett között van.

További tech hírek >>