A Google fizeti a telefonszámlát Amerikában


A Google egy elég érdekes akcióval kezdte az új esztendőt. A cég szóvivője bejelentette, hogy szolgáltatásukkal ingyenessé teszik a telefonálást az Egyesül Államok és Kanada egész területén. 

A Google Voice szolgáltatásának legnagyobb konkurense, a Skype még mindig rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Habár a legtöbben megbízhatatlannak tartják, ereje az ingyenes csevegésben rejlik. Sajnos a Google Voice még mindig nagy lemaradásban van a Skype-hoz képest, de ez hamarosan meg fog változni.

A Google szóvivője bejelentette, hogy a Gmailen is elérhető Voice segítségével az USA területén minden állampolgár 2013-ban díjmentesen hívhat bármilyen hazai vezetékes-, vagy mobiltelefont.

A Microsoft kezében lévő Skype esetében még nem merült fel az ingyenesség, de még így is kedvezőek a percdíjai. Úgy tűnik a Google-nél bekövetkezett változások hazánkat is érintik. Drasztikusan csökkentek a percdíjak. Magyarországon a 27 százalékos ÁFA mellett is mobilokat 41 forintért, vezetékes telefonokat pedig 7 forintért lehet ezután hívni.

Kulcsszavak: google, ingyen, mobil, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>