Álljunk össze mint két kicsi ájfón


Az iSound már nevével is elárulja, hogy valami hanggal kapcsolatos cuccról van szó, és köze lehet az iPhone-hoz is. Nos, a DGIPOD-1500 esetében hangról épp nincs szó, legfeljebb egy diszkrét kattanásról, az iPhone viszont duplán is talált.

Az iSound csupán a termékcsalád neve, a most bemutatott küttyenet speciel egy töltő, mégpedig dupla. A gyártók arra bazíroznak, hogy ha egy családban van egy iPhone, akkor biztos van kettő is, mert "B" családtag biztos elirigyli "A" családtagtól. Utána meg veszekednek a töltőn. Viszont egy ilyen dupla töltővel csak hopp, szia, helló, álljunk össze, mint két kicsi...

Na jó, abbahagytam: lényeg a lényeg, két iPhone is tölthető egyszerre diszkrét LED-fény kíséretében, de akár iPod Touch, iPod Classic vagy az újabb iPod Nano is elfér a telefon mellett másodikként. A DHIPOD-1500 netről rendelhető, az Amazonon például az eredeti 60 dolláros ára helyett 40, sőt néhol akár 22 dollárért is felbukkan.

Kulcsszavak: apple, iphone, isound, telefon, töltő
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Opera 58.0.3135
Az Opera böngésző 56.0-ás verziója.
Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni
Feltehetően maga a Xiaomi rögzítette azt a videót, amelyen a cég első, hajtogathatós telefonja látható az elnök Lin Bin kezei között.
Február 24-én debütálhat az LG G8 ThinQ
A jelek szerint egy nappal a 2018-as MWC előtt debütál majd az LG zászlóshajója.
Ilyen se volt még: fogyatkozás közben csapódott meteorit a Holdba
A csillagászok szerint több bizonyíték is van arra, hogy a legutóbbi, január 21-én történt holdfogyatkozáskor meteorit csapódott a bolygóba.
Prémium funkciókat visz a középkategóriába az új Samsung Exynos 7 chip
A csúcskategóriából merít az Exynos 7 Series 7904 rendszerchip.

További tech hírek >>