Álljunk össze mint két kicsi ájfón


Az iSound már nevével is elárulja, hogy valami hanggal kapcsolatos cuccról van szó, és köze lehet az iPhone-hoz is. Nos, a DGIPOD-1500 esetében hangról épp nincs szó, legfeljebb egy diszkrét kattanásról, az iPhone viszont duplán is talált.

Az iSound csupán a termékcsalád neve, a most bemutatott küttyenet speciel egy töltő, mégpedig dupla. A gyártók arra bazíroznak, hogy ha egy családban van egy iPhone, akkor biztos van kettő is, mert "B" családtag biztos elirigyli "A" családtagtól. Utána meg veszekednek a töltőn. Viszont egy ilyen dupla töltővel csak hopp, szia, helló, álljunk össze, mint két kicsi...

Na jó, abbahagytam: lényeg a lényeg, két iPhone is tölthető egyszerre diszkrét LED-fény kíséretében, de akár iPod Touch, iPod Classic vagy az újabb iPod Nano is elfér a telefon mellett másodikként. A DHIPOD-1500 netről rendelhető, az Amazonon például az eredeti 60 dolláros ára helyett 40, sőt néhol akár 22 dollárért is felbukkan.

Kulcsszavak: apple, iphone, isound, telefon, töltő
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen baja van ennek az ingyen sört adó hűtőnek
Szadista trollkodással készült az NFL idei szezonjára a Bud Light.
Battlefield 5 – Eddig gyengébben fogy, mint a Black Ops 4
A Cowen nevű elemzőcsoport szerint a Battlefield 5 eddig gyengén teljesít az előrendeléseket tekintve, rosszabbul, mint a Black Ops 4.
Sikert vár a Galaxy Note 9-től a Samsung
A dél-koreai gyártó szerint a hírek ellenére a Galaxy S9 sem szerepel rosszul.
Stellarium 0.18.2
Planetáriumprogram.
Újabb BlackBerry okostelefon jön augusztus 30-án
A BlackBerry KEY2 LE-t mutathatja be a hónap végén a TCL.

További tech hírek >>