Aprójektor


Cinemin Swivel pico-projektor

Volt itt már szó kicsiny projektorról, s hogy mennyire szeretem a kicsiségeket, ezért is érzem idevágónak e szeptemberben realitássá váló kis ékességet. Tudása persze megfelelően aránylik méretéhez, amiben viszont az erőssége lakozik.

A jószág inverz nagysága mellett még egy kacifántos tulajdonsággal örvendezteti leendő tulajdonosait, akik nem akarják az IPhone-jukkal felvett képeiket a készüléket haverokkal körül ülve nézegetni. Féltenyérnyi feje ugyanis 90 fokban forgatható, így akár a mennyezetre, mint hevenyészett vászonra is vetíthetjük dokumentumainkat, ha nem akarjuk a pár dekás készüléket megerőltetőn a kezünkben tartani, bár úgy a legpraktikusabb, mert nagyon kézreálló.

A gyártó ultra tiszta képet ígér, de csak 480x320-as felbontásban, ami a méretet nézve érthető is. Jó tudni, hogy a kicsinek családja is van, (IPhone, IPod, Ipod-dokkoló, -médiacenter, hangládával, és távirányítóval) amellett, hogy egymagában is rendelhető.

Memóriája SD kártyával bővíthető, és bármit lejátszik 3 óra alatt, amennyi ideig az akkumulátora bírja, aztán meg USB-n újratölthető. Csatlakoztathatunk hozzá fényképezőgépet, telefonokat, multimédia-lejátszókat. Kézbe való kis házi mozigép.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

EU-Japán adatvédelmi megállapodás született
Az Európai Unió (EU) elfogadta Japánnal a személyes adatok védelméről szóló megfelelőségi határozatot, amely Japán által is elfogadott egyenértékű határozattal együtt megteremti a...
Opera 58.0.3135
Az Opera böngésző 56.0-ás verziója.
Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni
Feltehetően maga a Xiaomi rögzítette azt a videót, amelyen a cég első, hajtogathatós telefonja látható az elnök Lin Bin kezei között.
Február 24-én debütálhat az LG G8 ThinQ
A jelek szerint egy nappal a 2018-as MWC előtt debütál majd az LG zászlóshajója.
Ilyen se volt még: fogyatkozás közben csapódott meteorit a Holdba
A csillagászok szerint több bizonyíték is van arra, hogy a legutóbbi, január 21-én történt holdfogyatkozáskor meteorit csapódott a bolygóba.

További tech hírek >>