Aprójektor


Cinemin Swivel pico-projektor

Volt itt már szó kicsiny projektorról, s hogy mennyire szeretem a kicsiségeket, ezért is érzem idevágónak e szeptemberben realitássá váló kis ékességet. Tudása persze megfelelően aránylik méretéhez, amiben viszont az erőssége lakozik.

A jószág inverz nagysága mellett még egy kacifántos tulajdonsággal örvendezteti leendő tulajdonosait, akik nem akarják az IPhone-jukkal felvett képeiket a készüléket haverokkal körül ülve nézegetni. Féltenyérnyi feje ugyanis 90 fokban forgatható, így akár a mennyezetre, mint hevenyészett vászonra is vetíthetjük dokumentumainkat, ha nem akarjuk a pár dekás készüléket megerőltetőn a kezünkben tartani, bár úgy a legpraktikusabb, mert nagyon kézreálló.

A gyártó ultra tiszta képet ígér, de csak 480x320-as felbontásban, ami a méretet nézve érthető is. Jó tudni, hogy a kicsinek családja is van, (IPhone, IPod, Ipod-dokkoló, -médiacenter, hangládával, és távirányítóval) amellett, hogy egymagában is rendelhető.

Memóriája SD kártyával bővíthető, és bármit lejátszik 3 óra alatt, amennyi ideig az akkumulátora bírja, aztán meg USB-n újratölthető. Csatlakoztathatunk hozzá fényképezőgépet, telefonokat, multimédia-lejátszókat. Kézbe való kis házi mozigép.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen baja van ennek az ingyen sört adó hűtőnek
Szadista trollkodással készült az NFL idei szezonjára a Bud Light.
Battlefield 5 – Eddig gyengébben fogy, mint a Black Ops 4
A Cowen nevű elemzőcsoport szerint a Battlefield 5 eddig gyengén teljesít az előrendeléseket tekintve, rosszabbul, mint a Black Ops 4.
Sikert vár a Galaxy Note 9-től a Samsung
A dél-koreai gyártó szerint a hírek ellenére a Galaxy S9 sem szerepel rosszul.
Stellarium 0.18.2
Planetáriumprogram.
Újabb BlackBerry okostelefon jön augusztus 30-án
A BlackBerry KEY2 LE-t mutathatja be a hónap végén a TCL.

További tech hírek >>