Aprójektor


Cinemin Swivel pico-projektor

Volt itt már szó kicsiny projektorról, s hogy mennyire szeretem a kicsiségeket, ezért is érzem idevágónak e szeptemberben realitássá váló kis ékességet. Tudása persze megfelelően aránylik méretéhez, amiben viszont az erőssége lakozik.

A jószág inverz nagysága mellett még egy kacifántos tulajdonsággal örvendezteti leendő tulajdonosait, akik nem akarják az IPhone-jukkal felvett képeiket a készüléket haverokkal körül ülve nézegetni. Féltenyérnyi feje ugyanis 90 fokban forgatható, így akár a mennyezetre, mint hevenyészett vászonra is vetíthetjük dokumentumainkat, ha nem akarjuk a pár dekás készüléket megerőltetőn a kezünkben tartani, bár úgy a legpraktikusabb, mert nagyon kézreálló.

A gyártó ultra tiszta képet ígér, de csak 480x320-as felbontásban, ami a méretet nézve érthető is. Jó tudni, hogy a kicsinek családja is van, (IPhone, IPod, Ipod-dokkoló, -médiacenter, hangládával, és távirányítóval) amellett, hogy egymagában is rendelhető.

Memóriája SD kártyával bővíthető, és bármit lejátszik 3 óra alatt, amennyi ideig az akkumulátora bírja, aztán meg USB-n újratölthető. Csatlakoztathatunk hozzá fényképezőgépet, telefonokat, multimédia-lejátszókat. Kézbe való kis házi mozigép.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hajtogatható telefon? Felejtse el: a Lenovo táblagéppel csinálna ugyanilyet
Ha az összehajtogatható kijelzőket említjük, a többségnek a telefonok ugranak be, pedig nincs kőbe vésve, hogy az ilyen jellemzővel szerelt készülékek kizárólag mobilok lehetnek.
Még jobb lett szelfizésben a Samsung Galaxy S9
A Galaxy 9 és a Galaxy S9+ legutóbbi frissítése a szelfik minőségén is javít.
Odacsap a weboldalaknak a Facebook, amelyek lopott képekkel, videókkal próbálják behúzni a netezőket
Ezentúl ritkábban futunk majd bele olyan weboldalba facebookos hírfolyamunkban, amely egy másik oldalról lelopott képekkel, videókkal ékeskedve próbál meg kitűnni a sorból.
Sportos vagy elegáns – Samsung okosórákat teszteltünk
A Samsung már régi motorosnak számít az okosórák viszonylag fiatal világában, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogyan tehetik könnyebbé az életemet a világ jelenlegi legprofibb...
Teljesen letámadja a nagyvállalati piacot az ARM
A vállalat a Neoverse nevet szánja minden ilyen irányú fejlesztésnek.

További tech hírek >>