Aprójektor


Cinemin Swivel pico-projektor

Volt itt már szó kicsiny projektorról, s hogy mennyire szeretem a kicsiségeket, ezért is érzem idevágónak e szeptemberben realitássá váló kis ékességet. Tudása persze megfelelően aránylik méretéhez, amiben viszont az erőssége lakozik.

A jószág inverz nagysága mellett még egy kacifántos tulajdonsággal örvendezteti leendő tulajdonosait, akik nem akarják az IPhone-jukkal felvett képeiket a készüléket haverokkal körül ülve nézegetni. Féltenyérnyi feje ugyanis 90 fokban forgatható, így akár a mennyezetre, mint hevenyészett vászonra is vetíthetjük dokumentumainkat, ha nem akarjuk a pár dekás készüléket megerőltetőn a kezünkben tartani, bár úgy a legpraktikusabb, mert nagyon kézreálló.

A gyártó ultra tiszta képet ígér, de csak 480x320-as felbontásban, ami a méretet nézve érthető is. Jó tudni, hogy a kicsinek családja is van, (IPhone, IPod, Ipod-dokkoló, -médiacenter, hangládával, és távirányítóval) amellett, hogy egymagában is rendelhető.

Memóriája SD kártyával bővíthető, és bármit lejátszik 3 óra alatt, amennyi ideig az akkumulátora bírja, aztán meg USB-n újratölthető. Csatlakoztathatunk hozzá fényképezőgépet, telefonokat, multimédia-lejátszókat. Kézbe való kis házi mozigép.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...
Pályára állt a műhold, amelynek köszönhetően végre leszállhatunk a Hold sötét oldalán
A Földtől több mint 400 ezer kilométeres távolságban pályára állt az a hatalmas antennával rendelkező kínai műhold, amely a később érkező Csang'o-4 nevű, a Hold túlsó, "sötét",...
Ez a program végre megoldja a hosszú MP3 fájlok nagy problémáját
Gyakran előfordul, hogy egyetlen MP3 fájlba sűrítenek több számot is. Az alábbi programmal pofonegyszerűen kinyerhetjük ezeket.
Japán visszaszorítja az Airbnb-t
A turistaáradat és a rövidtávú lakáskiadás elterjedésének nem mindenki örül, ezért a hatóságok szigorítottak a szabályokon.

További tech hírek >>