Bezárja az Apple a zeneboltját?


Hát igen. Pedig milyen fiatal volt, mégis eljött a vég. Senki nem gondolta volna, és most meg ez! Május 31-én vége a dalnak!

Azért olyan nagyon nem kell megijedni! Nem az iTunes-ról van szó, hanem a múlt év végén felvásárolt lala.com oldalról, ami gyakorlatilag egy online zenebolt és egy speciálisan zenetárolásra tervezett virtuális webes tárhely. A lala.com-ot az Apple a Google orra elől halászta el, mivel komoly tervei vannak.

Már volt róla néhány „kiszivárgott” infó, hogy az iTunes felköltözik a webre. Jelenleg ugye úgy működik a dolog, hogy 1 dollár 29 centért megveszed a trekkeket és letöltöd az iPod-odra, iPhone-odra, vagyis egy zenelejátszó hardverre. Hogy-hogy nem az iTunes.com, ami jelenleg a szoftver letöltőoldalára visz átalakul online oldallá.

Így ha megvettél egy dalt, akkor az nem csak a zenelejátszódra/telefonodra töltődik le, hanem bekerül a saját online tárhelyedre, hogy a világon bárhol, bármiylen platformon és hardveren meghallgathasd, ami képes futtatni egy böngészőt, és így az online iTunes-t. Legalábbis ezt rebesgetik. És egészen véletlenül az iTunes webreköltözésének nemhivatalos dátuma június 1, ami pont a lala.com bezárásának másnapja.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem kap több dobozos játékot a PlayStation Vita
A dobozos címek eltűnnek, a digitálisak maradnak.
Tudja, hogy mit árul el önről az ujjlenyomata? Jóval többet, mint hinné
Új módszerekkel az eddiginél sokkal részletesebb bűnözői profil felrajzolása is lehetséges az ujjlenyomatokból, de a bőrredők tanulmányozása hamarosan az egészségügyben is...
VidCoder 3.14
DVD/Blu-ray rippelés és konvertálás.
MKVToolNix 23.0.0
MKV fájlok szerkesztése.
iTools 4.3.6.7
Iphone, ipad alkalmazáskezelő.

További tech hírek >>