Billentyűk új szerepben


A számítógépes billentyűzetet általában gépelésre, és játékra használjuk. Láttuk már, hogy a gombokat másra is lehet használni, pl. mandzsetta-gombnak. A mostani két használati tárgy kicsit tovább ment.

Először egy nyugágyra hajazó bútordarab, mely, mint már kitalálhattátok billentyűzetekből készül. A keretre helyezik fel a két sorban elhelyezett gombarzenált. Dante Bonuccelli és Lamm a tervezői.

Nem tudom, hogy mennyire lehet kényelmes, és hogy ha esetleg sorozatgyártásra kerül, lesz-e rá kereslet, de jó ötletnek tartom.

A második alkotás nem egyedi darab, meg lehet vásárolni a gyártó honlapjáról. Ez egy retikül, melyre összesen 393 darab gombot szereltek fel. Külső méretei: 300x220x50mm. Súlya 480 gramm. Belső anyaga 100% fekete nylon.

A gombok természetesen műanyagból készülnek. A billentyűk színe 4 féle lehet: fehér, fekete, pink, és piros. Árát a szín is befolyásolja: a fehér, és fekete változat egyaránt 129,6 euro, a pink, és piros pedig 145,2 eurót kóstál. Aki szereti a nem mindennapi dolgokat, mindenképpen nyerő lehet. De az biztos, hogy nem nagyon fog velünk szembe jönni az utcán.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lelövi egyik legrégebbi HDD-gyárát a Western Digital
Az indok egyszerű: nem kell a piacnak annyi merevlemez, amennyit gyártani tudnának.
Zuckerberg: A Facebookon elfér a holokauszttagadás
A közösségi oldal első embere szerint az emberek többsége nem szándékosan ferdít el történelmi tényeket, így ezen gondolatokat nem tilthatják le, és nem söpörhetik ki a Facebook...
Tűkön ülve várjuk: 2019 elején jöhet a Samsung nagy dobása, az összehajtható okostelefon
Alig néhány hónapja derült csak ki, hogy a Samsung összehajtható okostelefonja tényleg létezik, és nem csak pletyka. Most már azt is megsúgta egy informátor, mikor érkezhet a...
Újfajta drónvezérlést fejlesztettek ki magyar kutatók
A központi vezérléstől függetlenné váló, autonóm döntéshozásra képes drónokat madárrajok viselkedése után modellezték az ELTE szakemberei
Komolyat alkotott a Xiaomi a Mi Max 3-mal
Számos szivárogtatás és találgatás után hivatalosan is bemutatkozott a Xiaomi Mi Max 3. És óriási lett. The post Komolyat alkotott a Xiaomi a Mi Max 3-mal appeared first on Tech-trend.hu.

További tech hírek >>