Billentyűk új szerepben


A számítógépes billentyűzetet általában gépelésre, és játékra használjuk. Láttuk már, hogy a gombokat másra is lehet használni, pl. mandzsetta-gombnak. A mostani két használati tárgy kicsit tovább ment.

Először egy nyugágyra hajazó bútordarab, mely, mint már kitalálhattátok billentyűzetekből készül. A keretre helyezik fel a két sorban elhelyezett gombarzenált. Dante Bonuccelli és Lamm a tervezői.

Nem tudom, hogy mennyire lehet kényelmes, és hogy ha esetleg sorozatgyártásra kerül, lesz-e rá kereslet, de jó ötletnek tartom.

A második alkotás nem egyedi darab, meg lehet vásárolni a gyártó honlapjáról. Ez egy retikül, melyre összesen 393 darab gombot szereltek fel. Külső méretei: 300x220x50mm. Súlya 480 gramm. Belső anyaga 100% fekete nylon.

A gombok természetesen műanyagból készülnek. A billentyűk színe 4 féle lehet: fehér, fekete, pink, és piros. Árát a szín is befolyásolja: a fehér, és fekete változat egyaránt 129,6 euro, a pink, és piros pedig 145,2 eurót kóstál. Aki szereti a nem mindennapi dolgokat, mindenképpen nyerő lehet. De az biztos, hogy nem nagyon fog velünk szembe jönni az utcán.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az első hivatalos kép Jokerről
A DC rendhagyó Batman-epizódja a nyolcvanas évek neo-noirjainak és gengszterfilmjeinek hangulatát igyekszik megidézni.
Már ontja a NAND chipeket a legújabb Toshiba-WDC üzem
A újonnan megnyitott Fab 6 lökést adhat az SSD-k árcsökkenésének, amely várhatóan az utolsó negyedévben köszön majd vissza az árcédulákból.
Minden autós álma: kitalálták a vegyszerek és energia nélkül működő fagymentesítést
Az amerikai Virginia Tech műszaki egyetem kutatóinak elsőként sikerült kifejleszteniük egy olyan, vegyszerek és energiafelhasználás nélkül működő fagymentesítő technológiát, amely...
Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!

További tech hírek >>