Billentyűk új szerepben


A számítógépes billentyűzetet általában gépelésre, és játékra használjuk. Láttuk már, hogy a gombokat másra is lehet használni, pl. mandzsetta-gombnak. A mostani két használati tárgy kicsit tovább ment.

Először egy nyugágyra hajazó bútordarab, mely, mint már kitalálhattátok billentyűzetekből készül. A keretre helyezik fel a két sorban elhelyezett gombarzenált. Dante Bonuccelli és Lamm a tervezői.

Nem tudom, hogy mennyire lehet kényelmes, és hogy ha esetleg sorozatgyártásra kerül, lesz-e rá kereslet, de jó ötletnek tartom.

A második alkotás nem egyedi darab, meg lehet vásárolni a gyártó honlapjáról. Ez egy retikül, melyre összesen 393 darab gombot szereltek fel. Külső méretei: 300x220x50mm. Súlya 480 gramm. Belső anyaga 100% fekete nylon.

A gombok természetesen műanyagból készülnek. A billentyűk színe 4 féle lehet: fehér, fekete, pink, és piros. Árát a szín is befolyásolja: a fehér, és fekete változat egyaránt 129,6 euro, a pink, és piros pedig 145,2 eurót kóstál. Aki szereti a nem mindennapi dolgokat, mindenképpen nyerő lehet. De az biztos, hogy nem nagyon fog velünk szembe jönni az utcán.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Alelnök - Filmkritika
A minden idők legbefolyásosabb amerikai alelnökének életútját bemutató film egyaránt dicsérhető és kritizálható, de egy biztos: nyomot hagy a nézőben.
2000 bálnát ölhetnek le Izlandon
Az izlandi kormány feloldotta a bálnaölési tilalmat.
A kutató óvatosan megnyomta az állat gyomrát, és ekkor rájött, hogy segíthet a műanyagkáosz felszámolásában
Egy apró, mindössze tenyérméretű tengeri állat segíthet felmérni az óceánok műanyagszennyezettségének mértékét – állítják izraeli kutatók, akik szerint a teremtmény képes...
Kidobja az összes műanyag evőeszközt a Quantas a gépeiből, persze nem a levegőben
Jelenleg egy év annyi felesleges szemetet termelnek, mint 80 darab Jumbo-jet tömege.
48 ezer tudós kéri: állítsák le az 5G bevezetését, mert ez így egy „emberkísérlet”
Az idén világszerte lakossági szolgálatba állítják az első 5G-mobilhálózatokat, de még mindig nem igazán lehetünk biztosak abban, hogy a magasabb frekvencián működő rendszernek...

További tech hírek >>