Bolyg óra


Eris Planetary Sphere Watch

Úgy érzem, már elég régen írtam órákról ahhoz, hogy megemlítsem ezt a koránt sem szokványos időmérőt, ami technikai léte mellett főleg szokatlan formájával vívta ki az érdeklődésemet. Az asztronómiai jelző szerintem kicsit elnagyolt, mert ilyen alapon akár a fagyi gombócot is felruházhatnánk szférikus jelzőkkel, de az biztos, hogy eme óra viselője másik világon jár-kel.

Mert bizony ez egy karórának szánt holmi, ami nem hordható szokványos módon, ezért főleg nyakba, illetve zsebóraként ajánlják kiötlői. A legelszántabbak a falra is akaszthatják, ha nagyon jó a szemük, vagy ha legyártatják extrém méretben is. Az óra valamiféle antracittal anodizált alumínium (az átköltésért nem vállalok felelősséget) ötvözetből formált gömb, középen kiegészítve némi hajlított zafírüveggel, ami a mutatókat védi, az én meglátásomból viszont inkább a mellszőrzetünket.

Az legkisebb ismert törpebolygóról elnevezett óra hű önmagához, ezért mutatói a „bolygó” egyenlítőén mozognak, ha nem lenne ott az az üveg, bizony csípnének is. A színes pöcök jelöli a perceket, míg a fehér mutató eligazít minket az órák világában. Kvarc elemmel működik, hiszen a bolygókat sem kell naponta felhúzni. Nem hinném, hogy használata villámgyors lenne, de tulajdonlása helyet biztosít nekünk az univerzum megfelelő helyén, az biztos.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kellemetlenül túltermelték a VGA-kat a gyártók
A bányászláz visszaesésével egyre több termék marad a raktárakban, de ez mégsem hoz majd árcsökkenést.
Jön a Motorola olcsó telefonja
A cég a Google másik programjához is csatlakozik, egy szerény készülékkel.
Doom Eternal – Hamarosan mozgásban is megcsodálhatjuk
Az E3 2018-on mutatkozott be a Doom Eternal, a QuakeConon pedig végre a játékmenetét is megnézhetjük.
Béta Android 8.1 jött a Nokia 2-re
Saját felelősségre már telepíthető a nem végleges frissítés.
A kisebb cégek nyitottabbak a robotok alkalmazására
Az önállóan mozgó, kisebb, érzékenyebb és az emberekkel együttműködőbb gépek jelentik a legújabb trendet.

További tech hírek >>