Bolyg óra


Eris Planetary Sphere Watch

Úgy érzem, már elég régen írtam órákról ahhoz, hogy megemlítsem ezt a koránt sem szokványos időmérőt, ami technikai léte mellett főleg szokatlan formájával vívta ki az érdeklődésemet. Az asztronómiai jelző szerintem kicsit elnagyolt, mert ilyen alapon akár a fagyi gombócot is felruházhatnánk szférikus jelzőkkel, de az biztos, hogy eme óra viselője másik világon jár-kel.

Mert bizony ez egy karórának szánt holmi, ami nem hordható szokványos módon, ezért főleg nyakba, illetve zsebóraként ajánlják kiötlői. A legelszántabbak a falra is akaszthatják, ha nagyon jó a szemük, vagy ha legyártatják extrém méretben is. Az óra valamiféle antracittal anodizált alumínium (az átköltésért nem vállalok felelősséget) ötvözetből formált gömb, középen kiegészítve némi hajlított zafírüveggel, ami a mutatókat védi, az én meglátásomból viszont inkább a mellszőrzetünket.

Az legkisebb ismert törpebolygóról elnevezett óra hű önmagához, ezért mutatói a „bolygó” egyenlítőén mozognak, ha nem lenne ott az az üveg, bizony csípnének is. A színes pöcök jelöli a perceket, míg a fehér mutató eligazít minket az órák világában. Kvarc elemmel működik, hiszen a bolygókat sem kell naponta felhúzni. Nem hinném, hogy használata villámgyors lenne, de tulajdonlása helyet biztosít nekünk az univerzum megfelelő helyén, az biztos.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>