Bolyg óra


Eris Planetary Sphere Watch

Úgy érzem, már elég régen írtam órákról ahhoz, hogy megemlítsem ezt a koránt sem szokványos időmérőt, ami technikai léte mellett főleg szokatlan formájával vívta ki az érdeklődésemet. Az asztronómiai jelző szerintem kicsit elnagyolt, mert ilyen alapon akár a fagyi gombócot is felruházhatnánk szférikus jelzőkkel, de az biztos, hogy eme óra viselője másik világon jár-kel.

Mert bizony ez egy karórának szánt holmi, ami nem hordható szokványos módon, ezért főleg nyakba, illetve zsebóraként ajánlják kiötlői. A legelszántabbak a falra is akaszthatják, ha nagyon jó a szemük, vagy ha legyártatják extrém méretben is. Az óra valamiféle antracittal anodizált alumínium (az átköltésért nem vállalok felelősséget) ötvözetből formált gömb, középen kiegészítve némi hajlított zafírüveggel, ami a mutatókat védi, az én meglátásomból viszont inkább a mellszőrzetünket.

Az legkisebb ismert törpebolygóról elnevezett óra hű önmagához, ezért mutatói a „bolygó” egyenlítőén mozognak, ha nem lenne ott az az üveg, bizony csípnének is. A színes pöcök jelöli a perceket, míg a fehér mutató eligazít minket az órák világában. Kvarc elemmel működik, hiszen a bolygókat sem kell naponta felhúzni. Nem hinném, hogy használata villámgyors lenne, de tulajdonlása helyet biztosít nekünk az univerzum megfelelő helyén, az biztos.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipenderítette grafikus divíziójának egyik alelnökét az AMD
A hivatalos álláspont szerint a önszántából távozik az AMD grafikus divíziójának egyik alelnöke, ám belsős források ennek ellentmondanak.
Beérték a Samsungot: itt a Huawei első, lyukasztott kijelzős mobilja
A Samsung után a Huawei is lerántotta a leplet az utolsó 2018-as telefonjáról, a Nova 4-ről, ami már a 2019-es technológiát kapta meg.
Far Cry: New Dawn – Ilyen volt és ilyen lesz Hope megye
Egy elhivatott youtuber összehasonlította a Far Cry: New Dawn és a Far Cry 5 helyszíneit, hogy lássuk, mi minden változik a spin-offban
Itt a YouTube legutáltabb videóinak top 10-es listája
Ha ön is megnézte valamelyiket az alábbi videók közül, netán dislike-olta is, akkor hozzájárult ahhoz, hogy a klip felkerüljön a minden idők leggyűlöltebb YouTube-videóinak top 10-es...
Itt tudja ellenőrizni, hogy az ön facebookos képei is kiszivárogtak-e
Lehet, hogy ön is a 6,8 millió érintett között van.

További tech hírek >>