Britney lenyomta a Google főnököt


A Google+ nemrég megnyitotta kapuit a cégek előtt, és természetesen a celeb-kártyát is kijátszották. A sztárok megérkeztek és gyűjtik a rajongókat, Britney Spears már több követővel rendelkezik, mint a Google CEO Larry Page, vagy Mark Zuckerberg. Mindeközben Barack Obama elnök is megérkezett.

A Chitika Insights grafikonja szerint a szeptember 20-i hivatalos indítás jelentős forgalomnövekedéssel járt, de igen hamar visszaesett az érdeklődés a Google + iránt. Az elmúlt napok-hetek új fejlesztései (pörgős témák kiemelése, ismerősök külön követhető pluszegyezése, stb) viszont újfent szolid, de érezhető módon növelték a látogatások számát.

Ami a követettek toplistáját illeti, a hivatásos megélhetési hírességek érkezése némiképp megkavart az állóvizet, így már nem a Facebook góré Mark Zuckerberg és a Google alapító-tulajdonos Larry Page között dől el az elsőség sorsa.

A legtöbb követővel ugyanis jelenleg a popszakmából kikopni továbbra sem szándékozó Britney Spears rendelkezik. A Socialstatistics.com névsorára pillantva konstatálható, hogy 744,690 követőjével ha csak kicsit is, de beelőzi Larry Page-t, jó munkát végez tehát a menedzsment. Mark Zuckerberg soha egyetlen posztot nem ejtett még el a Google +-on, de így is jó a negyedik helyre, a dobogó harmadik fokát Snoop Dogg orozta el előle.

Miközben egyre másra szállingóznak a szolgáltatásba a popcsillagok és filmsztárok, az amerikai elnök, Barack Obama is regisztrált. Obama 2012-es választási kampányát okosan tolják az interneten is, a Twitteren például 11 millió fölött van a követők száma, Facebookon pedig már a 24 milliós mérföldkövet is elhagyták. A kampányon dolgozók láthatóan értik a dolgukat, így borítékolható, hogy a Google közösségi oldalán is hamar az élmezőnybe kerül az elnöki profil.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Holtan találtak két tudóst a Spitzbergákon
Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához...
Képek érkeztek a Skywalker korából
A Vanity Fair bejutott a Star Wars kilencedik epizódjának forgatására. Rengeteg képpel és néhány fontos információval jelentkeznek hosszú írásukban.
Yuval Noah Harari: A klímaváltozás most történik, most kell vele foglakoznunk
A történész a Fókusz Plusznak a globális felmelegedésről, a menekültválságról és a mesterséges intelligenciáról is beszélt.
Bus Simulator 18 – Már elérhető a kibővített térkép
Megérkezett a Bus Simulator 18 térképét bővítő Official map extension, mely többek között 2 új kerületet és 20 új megállót is hoz.
A vártnál is jobb eredményeket ért el a Xiaomi
Az idei első negyedévben 27 százalékkal nőtt a Xiaomi árbevétele.

További tech hírek >>