Britney lenyomta a Google főnököt


A Google+ nemrég megnyitotta kapuit a cégek előtt, és természetesen a celeb-kártyát is kijátszották. A sztárok megérkeztek és gyűjtik a rajongókat, Britney Spears már több követővel rendelkezik, mint a Google CEO Larry Page, vagy Mark Zuckerberg. Mindeközben Barack Obama elnök is megérkezett.

A Chitika Insights grafikonja szerint a szeptember 20-i hivatalos indítás jelentős forgalomnövekedéssel járt, de igen hamar visszaesett az érdeklődés a Google + iránt. Az elmúlt napok-hetek új fejlesztései (pörgős témák kiemelése, ismerősök külön követhető pluszegyezése, stb) viszont újfent szolid, de érezhető módon növelték a látogatások számát.

Ami a követettek toplistáját illeti, a hivatásos megélhetési hírességek érkezése némiképp megkavart az állóvizet, így már nem a Facebook góré Mark Zuckerberg és a Google alapító-tulajdonos Larry Page között dől el az elsőség sorsa.

A legtöbb követővel ugyanis jelenleg a popszakmából kikopni továbbra sem szándékozó Britney Spears rendelkezik. A Socialstatistics.com névsorára pillantva konstatálható, hogy 744,690 követőjével ha csak kicsit is, de beelőzi Larry Page-t, jó munkát végez tehát a menedzsment. Mark Zuckerberg soha egyetlen posztot nem ejtett még el a Google +-on, de így is jó a negyedik helyre, a dobogó harmadik fokát Snoop Dogg orozta el előle.

Miközben egyre másra szállingóznak a szolgáltatásba a popcsillagok és filmsztárok, az amerikai elnök, Barack Obama is regisztrált. Obama 2012-es választási kampányát okosan tolják az interneten is, a Twitteren például 11 millió fölött van a követők száma, Facebookon pedig már a 24 milliós mérföldkövet is elhagyták. A kampányon dolgozók láthatóan értik a dolgukat, így borítékolható, hogy a Google közösségi oldalán is hamar az élmezőnybe kerül az elnöki profil.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Star Wars: The Mandalorian trailer érkezett
Befutott az első élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian első trailere, ami megalapozza a hangulatot.
DICE: „A Star Wars Battlefront 2 méltó a sorozat örökségéhez”
A DICE munkatársa egy interjúban elmondta, bánják a Star Wars Battlefront 2 elhibázott rajtját, mert maga a játék szerintük jó.
Ezeket mutatja be az Apple szeptemberben
A Bloomberg részletes jelentést adott ki arról, hogy milyen újdonságokat mutat be szeptemberben az Apple.
A biztonságra utazik a Jintide Xeon
Az Intel a kínai partnereivel együtt minimalizálná meg a szerverek támadhatóságát.
70 vagy 15 Celsius-fokos volt az ősi vizek hőmérséklete? A válasz nem mindegy
Izraeli kutatók kimutatták, hogy a Földön több százmillió éve keletkezett ősi óceánok vize nem volt melegebb napjaink óceánjainak vízénél.

További tech hírek >>