Digitális, analóg csomagolásban…


… avagy hogyan kerül a Nano a kazettába?

Komolyan mondom csak ezért a speckó-retró tokért elfogadnék egy iPod Nano-t. Csodálatos nosztalgikus érzések, miközben a legfrissebb zene gyűjteményemet hallgatom MP3 formátumban.

Nathan Lee és Trevor Coghill (ők a Contexture Design csapata) újrahasznosítja a 80-as, 90-es évek ikonikus tárgyát, az analóg kazettát.

A régi zenehordozókat szétszedik, megtisztítják, lefarigcsálják, hogy az Apple legkisebb kijelzős zenelejátszója passzentosan csusszanhasson újraélesztett tokjába. A húsz évvel ezelőtti analóg világ csodálatos szimbiózisa a mai digitális technológiával.

És bár bárki mondhatja, hogy ilyet lehet otthon is barkácsolni, mégiscsak ők találták ki elsőnek. Kár, hogy csak iPod-hoz gyártanak kazettatokot. Talán ezért mégsem veszek Nano-t.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyedire szabható okostelefonok jöhetnek
Az igény megvan, bár a moduláris példányok nem arattak sikert.
Mégsem jön idén az Apple iPhone SE 2
Kaszát kapott a sokak által várt, legolcsóbb mobil.
Így sem rendezték még le a laposföld-hívőket: bebizonyították egy kosárlabdáról, hogy "lapos"
Nemrég egy 36 éves programozó ragadott kamerát azért, hogy bebizonyítsa, a kosárlabda is "lapos". Pontosabban: hogy trollkodjon egy jóízűt a laposföld-hívőkkel.
Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...

További tech hírek >>