Digitális, analóg csomagolásban…


… avagy hogyan kerül a Nano a kazettába?

Komolyan mondom csak ezért a speckó-retró tokért elfogadnék egy iPod Nano-t. Csodálatos nosztalgikus érzések, miközben a legfrissebb zene gyűjteményemet hallgatom MP3 formátumban.

Nathan Lee és Trevor Coghill (ők a Contexture Design csapata) újrahasznosítja a 80-as, 90-es évek ikonikus tárgyát, az analóg kazettát.

A régi zenehordozókat szétszedik, megtisztítják, lefarigcsálják, hogy az Apple legkisebb kijelzős zenelejátszója passzentosan csusszanhasson újraélesztett tokjába. A húsz évvel ezelőtti analóg világ csodálatos szimbiózisa a mai digitális technológiával.

És bár bárki mondhatja, hogy ilyet lehet otthon is barkácsolni, mégiscsak ők találták ki elsőnek. Kár, hogy csak iPod-hoz gyártanak kazettatokot. Talán ezért mégsem veszek Nano-t.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>