Digitális, analóg csomagolásban…


… avagy hogyan kerül a Nano a kazettába?

Komolyan mondom csak ezért a speckó-retró tokért elfogadnék egy iPod Nano-t. Csodálatos nosztalgikus érzések, miközben a legfrissebb zene gyűjteményemet hallgatom MP3 formátumban.

Nathan Lee és Trevor Coghill (ők a Contexture Design csapata) újrahasznosítja a 80-as, 90-es évek ikonikus tárgyát, az analóg kazettát.

A régi zenehordozókat szétszedik, megtisztítják, lefarigcsálják, hogy az Apple legkisebb kijelzős zenelejátszója passzentosan csusszanhasson újraélesztett tokjába. A húsz évvel ezelőtti analóg világ csodálatos szimbiózisa a mai digitális technológiával.

És bár bárki mondhatja, hogy ilyet lehet otthon is barkácsolni, mégiscsak ők találták ki elsőnek. Kár, hogy csak iPod-hoz gyártanak kazettatokot. Talán ezért mégsem veszek Nano-t.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipenderítette grafikus divíziójának egyik alelnökét az AMD
A hivatalos álláspont szerint a önszántából távozik az AMD grafikus divíziójának egyik alelnöke, ám belsős források ennek ellentmondanak.
Beérték a Samsungot: itt a Huawei első, lyukasztott kijelzős mobilja
A Samsung után a Huawei is lerántotta a leplet az utolsó 2018-as telefonjáról, a Nova 4-ről, ami már a 2019-es technológiát kapta meg.
Far Cry: New Dawn – Ilyen volt és ilyen lesz Hope megye
Egy elhivatott youtuber összehasonlította a Far Cry: New Dawn és a Far Cry 5 helyszíneit, hogy lássuk, mi minden változik a spin-offban
Itt a YouTube legutáltabb videóinak top 10-es listája
Ha ön is megnézte valamelyiket az alábbi videók közül, netán dislike-olta is, akkor hozzájárult ahhoz, hogy a klip felkerüljön a minden idők leggyűlöltebb YouTube-videóinak top 10-es...
Itt tudja ellenőrizni, hogy az ön facebookos képei is kiszivárogtak-e
Lehet, hogy ön is a 6,8 millió érintett között van.

További tech hírek >>