Dolce & Gabbana és a Sony Ericcson


A címben említett gyártó hamarosan előhozakodik egy olyan hordozható kézibeszélővel, amit bizony egy világszinten elismert divat cég dizájnolt külsőleg. Az egészen aprócska telefon (mérete: 3 x 45 x 19 mm/súlya: 84 g) alig nagyobb mint egy szájfényes tégely, ám tudásban nem törpül el a többi készüléktől.

Fényképezhetünk 3.2 megapixeles kamerájával és háromszoros digitáis zoomjával, hallgathatunk rádiót és mp3-at, Bluetooth-on keresztül küldhetünk ezt-azt, illetve „agya” microSD kártyával bővíthető. Ám a nagy dobás abban rejlik, hogy a Jalou-vel internetezhetünk is, és ha azon szerencsés (vagy szerencsétlen) emberek közé tartozunk, akik amcsiban laknak, még navigálhatunk is a beépített GPS modulnak köszönhetően. Ami viszont nálam elvitte a pálmát, az a divatos és szerintem szexi forma.

Meg mondom őszintén, nem vagyok oda a „csajszis telókért”, de ez a modell még nekem is tetszett. Kíváncsian várom az ez év végi megjelenését már csak azért is, mert az ára nagyon fúrja az oldalamat. Vajon annyiba fog kerülni, mint egy igazi D&G kiskosztüm?

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen lett a Panasonic olcsó OLED tévéje
Nálunk járt az 55 hüvelykes, 4K HDR támogatású FZ800E televízió.
A kétfaktoros beléptetést is megkerüli egy phishing kampány
A főleg amerikai hivatalnokokat célzó támadások Gmail és Yahoo fiókokat is céloztak.
Itt az új golyóstoll, amellyel nem csak fejjel lefelé lehet írni, de akár víz alatt is
Egy brit csapat újragondolta Bíró László ikonikus találmányát.
Talált egy bolygót a Hubble, ami szó szerint elpárolog
Hiába "ünnepelhette" az idei évben már a 28. születésnapját a Hubble űrteleszkópja, a távcső még a mai napig is folyamatosan kémleli a világűrt újabb bolygók után kutatva. Most...
Van az a pénz: volt idő, mikor a Facebook jó pénzért eladta volna az adatainkat
A brit parlamenti képviselők a kezdetek óta kitartóan vizsgálják a Facebook adatvédelmi incidenseit. Belsős dokumentumokból most ismét aggályos dolgokra derült fény.

További tech hírek >>