Dolce & Gabbana és a Sony Ericcson


A címben említett gyártó hamarosan előhozakodik egy olyan hordozható kézibeszélővel, amit bizony egy világszinten elismert divat cég dizájnolt külsőleg. Az egészen aprócska telefon (mérete: 3 x 45 x 19 mm/súlya: 84 g) alig nagyobb mint egy szájfényes tégely, ám tudásban nem törpül el a többi készüléktől.

Fényképezhetünk 3.2 megapixeles kamerájával és háromszoros digitáis zoomjával, hallgathatunk rádiót és mp3-at, Bluetooth-on keresztül küldhetünk ezt-azt, illetve „agya” microSD kártyával bővíthető. Ám a nagy dobás abban rejlik, hogy a Jalou-vel internetezhetünk is, és ha azon szerencsés (vagy szerencsétlen) emberek közé tartozunk, akik amcsiban laknak, még navigálhatunk is a beépített GPS modulnak köszönhetően. Ami viszont nálam elvitte a pálmát, az a divatos és szerintem szexi forma.

Meg mondom őszintén, nem vagyok oda a „csajszis telókért”, de ez a modell még nekem is tetszett. Kíváncsian várom az ez év végi megjelenését már csak azért is, mert az ára nagyon fúrja az oldalamat. Vajon annyiba fog kerülni, mint egy igazi D&G kiskosztüm?

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyedire szabható okostelefonok jöhetnek
Az igény megvan, bár a moduláris példányok nem arattak sikert.
Mégsem jön idén az Apple iPhone SE 2
Kaszát kapott a sokak által várt, legolcsóbb mobil.
Így sem rendezték még le a laposföld-hívőket: bebizonyították egy kosárlabdáról, hogy "lapos"
Nemrég egy 36 éves programozó ragadott kamerát azért, hogy bebizonyítsa, a kosárlabda is "lapos". Pontosabban: hogy trollkodjon egy jóízűt a laposföld-hívőkkel.
Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...

További tech hírek >>