Dolce & Gabbana és a Sony Ericcson


A címben említett gyártó hamarosan előhozakodik egy olyan hordozható kézibeszélővel, amit bizony egy világszinten elismert divat cég dizájnolt külsőleg. Az egészen aprócska telefon (mérete: 3 x 45 x 19 mm/súlya: 84 g) alig nagyobb mint egy szájfényes tégely, ám tudásban nem törpül el a többi készüléktől.

Fényképezhetünk 3.2 megapixeles kamerájával és háromszoros digitáis zoomjával, hallgathatunk rádiót és mp3-at, Bluetooth-on keresztül küldhetünk ezt-azt, illetve „agya” microSD kártyával bővíthető. Ám a nagy dobás abban rejlik, hogy a Jalou-vel internetezhetünk is, és ha azon szerencsés (vagy szerencsétlen) emberek közé tartozunk, akik amcsiban laknak, még navigálhatunk is a beépített GPS modulnak köszönhetően. Ami viszont nálam elvitte a pálmát, az a divatos és szerintem szexi forma.

Meg mondom őszintén, nem vagyok oda a „csajszis telókért”, de ez a modell még nekem is tetszett. Kíváncsian várom az ez év végi megjelenését már csak azért is, mert az ára nagyon fúrja az oldalamat. Vajon annyiba fog kerülni, mint egy igazi D&G kiskosztüm?

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az első hivatalos kép Jokerről
A DC rendhagyó Batman-epizódja a nyolcvanas évek neo-noirjainak és gengszterfilmjeinek hangulatát igyekszik megidézni.
Már ontja a NAND chipeket a legújabb Toshiba-WDC üzem
A újonnan megnyitott Fab 6 lökést adhat az SSD-k árcsökkenésének, amely várhatóan az utolsó negyedévben köszön majd vissza az árcédulákból.
Minden autós álma: kitalálták a vegyszerek és energia nélkül működő fagymentesítést
Az amerikai Virginia Tech műszaki egyetem kutatóinak elsőként sikerült kifejleszteniük egy olyan, vegyszerek és energiafelhasználás nélkül működő fagymentesítő technológiát, amely...
Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!

További tech hírek >>