Dugi füles alváshoz, puskázáshoz?


Alapvetően Sleep Phones, azaz Alvófüles néven árulják ezt a ketyerét. De én azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon puskázáshoz lehet-e valami hasznát venni?

A Sleep Phones alapvetően egy fejpánt, amibe úgy elrejtették a fülhallgatót, hogy az nem látszik kívülről. Bárhol, bármikor észrevétlenül lehet vele zenét hallgatni tehát, és ez nem csak akkor jön jól, ha nagy zajban szeretnénk szundítani egy kicsit.

Alternatív felhasználási módként eszembe jutott még a fárasztóan sokat beszélő nénik elleni "küzdelem" és a puskázás is. Az előbbinél egyértelmű, hogyan használható, a puskázásban viszont nem vagyok biztos, hogy kivitelezhető. Először is, meg kell győzni a tanárt, hogy annyira izzad a homlokunk a dolgozat közben, vagy annyira szégyelljük a pattanásainkat, hogy mindenképpen fejpántban szeretnénk megírni a dolgozatot. Aztán pedig olyan hangfelvételre is szükség van, amin pont az szerepel, ami nekünk kell. Ráadásul lehetőleg megfelelő sorrendben, hogy ne kelljen léptetnünk az MP3 lejátszónkat, mert az feltűnő...

Na mindegy, ha puskázáshoz nem is, irodai szunyáláshoz csak jó lehet a Sleep Phones. 40 dollárba kerül a ThinkGeek-nél.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Moziláncot vehet az Amazon
Amennyiben az erőfeszítéseket siker koronázza, úgy a társaság a filmjeit a jövőben a saját mozijaiban mutathatja be.
Virtuális fitneszedzőt fejleszt a Google
A webes konszern azt szeretné, ha az emberek akár személyes tanácsokat is kapnának az okosórájuktól és más viselhető termékektől.
Elkezdődött a harc: korábban érkezhet a Samsung összehajtható telefonja
Nem mindegy, kinek a neve szerepel majd a világ első valóban összehajtható okostelefonja mellett, talán ezért is próbál beelőzni a Samsung.
Fellázadtak a Google alkalmazottai, mert a cég cenzúrázott keresőt épít Kínának
A Google munkatársai nyílt levélben mentek neki a cégnek, mert az az elveit feladva egy cenzúrázott keresőmotorral vissza akar térni a kínai piacra.
Sokan imádni fogják: még vásárlás előtt megnézheti magán több márka sminkjeit az Instagramon
A L'Oréal együttműködésre lépett a Facebookkal, hogy közösen készítsenek egy új funkciót. Látványosan, kiterjesztett valóságbéli filterekkel nézhetjük majd meg – még...

További tech hírek >>