Dugi füles alváshoz, puskázáshoz?


Alapvetően Sleep Phones, azaz Alvófüles néven árulják ezt a ketyerét. De én azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon puskázáshoz lehet-e valami hasznát venni?

A Sleep Phones alapvetően egy fejpánt, amibe úgy elrejtették a fülhallgatót, hogy az nem látszik kívülről. Bárhol, bármikor észrevétlenül lehet vele zenét hallgatni tehát, és ez nem csak akkor jön jól, ha nagy zajban szeretnénk szundítani egy kicsit.

Alternatív felhasználási módként eszembe jutott még a fárasztóan sokat beszélő nénik elleni "küzdelem" és a puskázás is. Az előbbinél egyértelmű, hogyan használható, a puskázásban viszont nem vagyok biztos, hogy kivitelezhető. Először is, meg kell győzni a tanárt, hogy annyira izzad a homlokunk a dolgozat közben, vagy annyira szégyelljük a pattanásainkat, hogy mindenképpen fejpántban szeretnénk megírni a dolgozatot. Aztán pedig olyan hangfelvételre is szükség van, amin pont az szerepel, ami nekünk kell. Ráadásul lehetőleg megfelelő sorrendben, hogy ne kelljen léptetnünk az MP3 lejátszónkat, mert az feltűnő...

Na mindegy, ha puskázáshoz nem is, irodai szunyáláshoz csak jó lehet a Sleep Phones. 40 dollárba kerül a ThinkGeek-nél.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem minden tekintetben alkot maradandót a Kodak zord külsejű miniprojektora
A tenyérnyi masina rendelkezik saját hangszóróval, támogatja a képernyőtükrözést, viszont a felbontása és a fényereje nem az igazi.
Rocket League – Egyből két Batmobile is bekerül a játékba
A Rocket League legújabb DLC-je a DC szuperhőseit állítja a figyelem középpontjába, és nem is egy, hanem mindjárt két Batmobile-t ad a játékhoz.
10 legendás masina a 100 éves Panasonictól
Összeszedtük 10 különösen innovatív és fontos terméket a vállalat életéből.
Ez nagyot szólhat: megcsinálták az eszközt, amellyel vissza tudják hozni 95%-ra a régi akkumulátorok kapacitását
A Nanyangi Műszaki Egyetem kutatói néhány hete már sikerrel tesztelték az eljárást, amivel "felújíthatók" lesznek az akkumulátorok. Az Apple, a Samsung és a Panasonic és élénken...
Tajvan - kiútkeresés Kína árnyékában
A szigetország különleges helyzetben van, mindent meghatároz a Kínához való viszony. A gazdasági szereplők közelednének, de ez hosszútávon halálos szorítás lehet.

További tech hírek >>