Édes zene


Switch Easy iPod Shuffle tok

Ha a legújabb típusú iPod Shuffle-öd van, egy szempillantás alatt csokibevonatot húzhatsz rá, és még baja sem lesz tőle. Csokoládét imitáló iPod-tartó következik.

A tok úgy illeszkedik a kütyühöz, hogy a csipeszt és a gombokat szabadon hagyja, tehát ugyanúgy a használhatjuk és a ruhánkra aggathatjuk tőle a lejátszót, mint ahogyan azt korábban megszoktuk. A borítása nem csúszik, és még a rázkódástól is véd, bár ez utóbbira nem tudom, mi szükség lehet egy Shuffle-nél. Barna, fehér és rózsaszín „csokik” közül lehet válogatni, 9 dollárba kerül a SwitchEasy honlapján.

Nem tudom eldönteni, hogy vagány ötlet, vagy csak rontja egy Shuffle összképét az olcsó műanyag kinézet miatt. Ti mit gondoltok? (Nekem egyetlenegy dolog miatt nem kéne: egy olyan notórius fogyókúrázónak, mint nekem, nem szabad még egy dolgot a közelében tartani, ami újfent a csokira emlékezteti.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hajtogatható telefon? Felejtse el: a Lenovo táblagéppel csinálna ugyanilyet
Ha az összehajtogatható kijelzőket említjük, a többségnek a telefonok ugranak be, pedig nincs kőbe vésve, hogy az ilyen jellemzővel szerelt készülékek kizárólag mobilok lehetnek.
Még jobb lett szelfizésben a Samsung Galaxy S9
A Galaxy 9 és a Galaxy S9+ legutóbbi frissítése a szelfik minőségén is javít.
Odacsap a weboldalaknak a Facebook, amelyek lopott képekkel, videókkal próbálják behúzni a netezőket
Ezentúl ritkábban futunk majd bele olyan weboldalba facebookos hírfolyamunkban, amely egy másik oldalról lelopott képekkel, videókkal ékeskedve próbál meg kitűnni a sorból.
Sportos vagy elegáns – Samsung okosórákat teszteltünk
A Samsung már régi motorosnak számít az okosórák viszonylag fiatal világában, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogyan tehetik könnyebbé az életemet a világ jelenlegi legprofibb...
Teljesen letámadja a nagyvállalati piacot az ARM
A vállalat a Neoverse nevet szánja minden ilyen irányú fejlesztésnek.

További tech hírek >>