Édes zene


Switch Easy iPod Shuffle tok

Ha a legújabb típusú iPod Shuffle-öd van, egy szempillantás alatt csokibevonatot húzhatsz rá, és még baja sem lesz tőle. Csokoládét imitáló iPod-tartó következik.

A tok úgy illeszkedik a kütyühöz, hogy a csipeszt és a gombokat szabadon hagyja, tehát ugyanúgy a használhatjuk és a ruhánkra aggathatjuk tőle a lejátszót, mint ahogyan azt korábban megszoktuk. A borítása nem csúszik, és még a rázkódástól is véd, bár ez utóbbira nem tudom, mi szükség lehet egy Shuffle-nél. Barna, fehér és rózsaszín „csokik” közül lehet válogatni, 9 dollárba kerül a SwitchEasy honlapján.

Nem tudom eldönteni, hogy vagány ötlet, vagy csak rontja egy Shuffle összképét az olcsó műanyag kinézet miatt. Ti mit gondoltok? (Nekem egyetlenegy dolog miatt nem kéne: egy olyan notórius fogyókúrázónak, mint nekem, nem szabad még egy dolgot a közelében tartani, ami újfent a csokira emlékezteti.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Opera 58.0.3135
Az Opera böngésző 56.0-ás verziója.
Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni
Feltehetően maga a Xiaomi rögzítette azt a videót, amelyen a cég első, hajtogathatós telefonja látható az elnök Lin Bin kezei között.
Február 24-én debütálhat az LG G8 ThinQ
A jelek szerint egy nappal a 2018-as MWC előtt debütál majd az LG zászlóshajója.
Ilyen se volt még: fogyatkozás közben csapódott meteorit a Holdba
A csillagászok szerint több bizonyíték is van arra, hogy a legutóbbi, január 21-én történt holdfogyatkozáskor meteorit csapódott a bolygóba.
Prémium funkciókat visz a középkategóriába az új Samsung Exynos 7 chip
A csúcskategóriából merít az Exynos 7 Series 7904 rendszerchip.

További tech hírek >>