Édes zene


Switch Easy iPod Shuffle tok

Ha a legújabb típusú iPod Shuffle-öd van, egy szempillantás alatt csokibevonatot húzhatsz rá, és még baja sem lesz tőle. Csokoládét imitáló iPod-tartó következik.

A tok úgy illeszkedik a kütyühöz, hogy a csipeszt és a gombokat szabadon hagyja, tehát ugyanúgy a használhatjuk és a ruhánkra aggathatjuk tőle a lejátszót, mint ahogyan azt korábban megszoktuk. A borítása nem csúszik, és még a rázkódástól is véd, bár ez utóbbira nem tudom, mi szükség lehet egy Shuffle-nél. Barna, fehér és rózsaszín „csokik” közül lehet válogatni, 9 dollárba kerül a SwitchEasy honlapján.

Nem tudom eldönteni, hogy vagány ötlet, vagy csak rontja egy Shuffle összképét az olcsó műanyag kinézet miatt. Ti mit gondoltok? (Nekem egyetlenegy dolog miatt nem kéne: egy olyan notórius fogyókúrázónak, mint nekem, nem szabad még egy dolgot a közelében tartani, ami újfent a csokira emlékezteti.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...
Pályára állt a műhold, amelynek köszönhetően végre leszállhatunk a Hold sötét oldalán
A Földtől több mint 400 ezer kilométeres távolságban pályára állt az a hatalmas antennával rendelkező kínai műhold, amely a később érkező Csang'o-4 nevű, a Hold túlsó, "sötét",...
Ez a program végre megoldja a hosszú MP3 fájlok nagy problémáját
Gyakran előfordul, hogy egyetlen MP3 fájlba sűrítenek több számot is. Az alábbi programmal pofonegyszerűen kinyerhetjük ezeket.
Japán visszaszorítja az Airbnb-t
A turistaáradat és a rövidtávú lakáskiadás elterjedésének nem mindenki örül, ezért a hatóságok szigorítottak a szabályokon.

További tech hírek >>