Édes zene


Switch Easy iPod Shuffle tok

Ha a legújabb típusú iPod Shuffle-öd van, egy szempillantás alatt csokibevonatot húzhatsz rá, és még baja sem lesz tőle. Csokoládét imitáló iPod-tartó következik.

A tok úgy illeszkedik a kütyühöz, hogy a csipeszt és a gombokat szabadon hagyja, tehát ugyanúgy a használhatjuk és a ruhánkra aggathatjuk tőle a lejátszót, mint ahogyan azt korábban megszoktuk. A borítása nem csúszik, és még a rázkódástól is véd, bár ez utóbbira nem tudom, mi szükség lehet egy Shuffle-nél. Barna, fehér és rózsaszín „csokik” közül lehet válogatni, 9 dollárba kerül a SwitchEasy honlapján.

Nem tudom eldönteni, hogy vagány ötlet, vagy csak rontja egy Shuffle összképét az olcsó műanyag kinézet miatt. Ti mit gondoltok? (Nekem egyetlenegy dolog miatt nem kéne: egy olyan notórius fogyókúrázónak, mint nekem, nem szabad még egy dolgot a közelében tartani, ami újfent a csokira emlékezteti.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen baja van ennek az ingyen sört adó hűtőnek
Szadista trollkodással készült az NFL idei szezonjára a Bud Light.
Battlefield 5 – Eddig gyengébben fogy, mint a Black Ops 4
A Cowen nevű elemzőcsoport szerint a Battlefield 5 eddig gyengén teljesít az előrendeléseket tekintve, rosszabbul, mint a Black Ops 4.
Sikert vár a Galaxy Note 9-től a Samsung
A dél-koreai gyártó szerint a hírek ellenére a Galaxy S9 sem szerepel rosszul.
Stellarium 0.18.2
Planetáriumprogram.
Újabb BlackBerry okostelefon jön augusztus 30-án
A BlackBerry KEY2 LE-t mutathatja be a hónap végén a TCL.

További tech hírek >>