Egér-rettenet csajoknak


Azt, hogy mennyire szép vagy rusnya ez az egér, mindenki eldöntheti maga. De hogy ergonómiai katasztrófa a cucc, abban, gondolom, mindenki egyetért.

Alapvetően a Távol-Keleten árulják ezt a ketyerét, de hála (?) a Japan Trend Shopnak, viszonylag egyszerűen hozzájuthat bárki 115 dollárért, azaz majd' 23 ezer forintért.

Az alapkoncepció valószínűleg az lehetett, hogy készítsenek egy olyan egeret, ami tetszik a nőknek. Ezért rúzs formájúra alakították a ketyerét, és kristályokkal szórták meg. 

A végeredmény szerintem rettenetes lett, és ha még el is tekintünk a külsőtől, az tuti, hogy igen kényelmetlen lehet a használata.

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy elég drága, valószínűleg a kristályok miatt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Azonnal állítsa be ezt az 5 dolgot a Facebook-fiókjában, ha jót akar magának
Kis odafigyeléssel magunk is tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb információt raktározza el rólunk a közösségi oldal. Ehhez mutatunk most 4 beállítást, amiket...
Sószem méretű számítógépet fejlesztett az IBM
Teljesen működőképes, a termékhamisítás elleni harcban segíthet.
Sea of Thieves – Egy nap alatt 1 millió játékosra tett szert
Egy nappal a Sea of Thieves megjelenése után már egymillió játékos csapott fel kalóznak, annak ellenére, hogy sok gond van a programmal.
Watsonra épülő digitális asszisztens az IBM-től
Az új mesterséges intelligencia alkalmazással egy olyan platform válik elérhetővé, amely célzottan a felhasználók környezetéből származó adatokat elemzi ki.
Júliusban válhat internet­szabvánnyá az AV1
A videótömörítési módszer a H.265 konkurenciája lehet, kb. harmadával jobb mozgókép-minőséget élvezhetünk általa.

További tech hírek >>