Érdekes lámpa ötlet


Vajon ki a fenének jut eszébe, hogy szívószálakból falilámpát készítsen? Egy embernek biztos, Scott Jarvie dizájnernek. Ez a fiatalember ugyanis fogta magát, meg több ezer egyszerű csíkos szívószálat és egy tükröződő felületre elkezdte őket szépen sorban felragasztgatni. A fényforrásokat úgy állította be, hogy a felületről visszatükröződő fény a szívószálak belsejében végigfutva adjanak megfelelő világítást, kiszorítva életünkből a sötétséget.

Annyi ereje valószínűleg nincsen, hogy fényárba borítsuk vele a lakást, de a nappalinak biztosan szép dísze lehet, illetve annyira azért biztos világít, hogy meghitt hangulatot keltsen a szobában tartózkodók számára. A szívószálak színeinek variálásával pedig különböző formák is összehozhatóak.

Hogy hol lehet kapni és mennyiért, sajnos nem tudni. Ám ha valaki érez magában elszántságot egy jó adag „betegséggel” megfűszerezve, simán elkészítheti otthon maga is. Jómagam ki is találtam, hogy ha minden nap a mekdónáccban ebédelek és az italhoz kapott „szalmaszálakat” elteszem, úgy tíz év alatt össze is szedek annyi szívókát, ami már kitesz egy ilyen lámpácskát.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>