Érdekes lámpa ötlet


Vajon ki a fenének jut eszébe, hogy szívószálakból falilámpát készítsen? Egy embernek biztos, Scott Jarvie dizájnernek. Ez a fiatalember ugyanis fogta magát, meg több ezer egyszerű csíkos szívószálat és egy tükröződő felületre elkezdte őket szépen sorban felragasztgatni. A fényforrásokat úgy állította be, hogy a felületről visszatükröződő fény a szívószálak belsejében végigfutva adjanak megfelelő világítást, kiszorítva életünkből a sötétséget.

Annyi ereje valószínűleg nincsen, hogy fényárba borítsuk vele a lakást, de a nappalinak biztosan szép dísze lehet, illetve annyira azért biztos világít, hogy meghitt hangulatot keltsen a szobában tartózkodók számára. A szívószálak színeinek variálásával pedig különböző formák is összehozhatóak.

Hogy hol lehet kapni és mennyiért, sajnos nem tudni. Ám ha valaki érez magában elszántságot egy jó adag „betegséggel” megfűszerezve, simán elkészítheti otthon maga is. Jómagam ki is találtam, hogy ha minden nap a mekdónáccban ebédelek és az italhoz kapott „szalmaszálakat” elteszem, úgy tíz év alatt össze is szedek annyi szívókát, ami már kitesz egy ilyen lámpácskát.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kellemetlenül túltermelték a VGA-kat a gyártók
A bányászláz visszaesésével egyre több termék marad a raktárakban, de ez mégsem hoz majd árcsökkenést.
Jön a Motorola olcsó telefonja
A cég a Google másik programjához is csatlakozik, egy szerény készülékkel.
Doom Eternal – Hamarosan mozgásban is megcsodálhatjuk
Az E3 2018-on mutatkozott be a Doom Eternal, a QuakeConon pedig végre a játékmenetét is megnézhetjük.
Béta Android 8.1 jött a Nokia 2-re
Saját felelősségre már telepíthető a nem végleges frissítés.
A kisebb cégek nyitottabbak a robotok alkalmazására
Az önállóan mozgó, kisebb, érzékenyebb és az emberekkel együttműködőbb gépek jelentik a legújabb trendet.

További tech hírek >>