Érdekes lámpa ötlet


Vajon ki a fenének jut eszébe, hogy szívószálakból falilámpát készítsen? Egy embernek biztos, Scott Jarvie dizájnernek. Ez a fiatalember ugyanis fogta magát, meg több ezer egyszerű csíkos szívószálat és egy tükröződő felületre elkezdte őket szépen sorban felragasztgatni. A fényforrásokat úgy állította be, hogy a felületről visszatükröződő fény a szívószálak belsejében végigfutva adjanak megfelelő világítást, kiszorítva életünkből a sötétséget.

Annyi ereje valószínűleg nincsen, hogy fényárba borítsuk vele a lakást, de a nappalinak biztosan szép dísze lehet, illetve annyira azért biztos világít, hogy meghitt hangulatot keltsen a szobában tartózkodók számára. A szívószálak színeinek variálásával pedig különböző formák is összehozhatóak.

Hogy hol lehet kapni és mennyiért, sajnos nem tudni. Ám ha valaki érez magában elszántságot egy jó adag „betegséggel” megfűszerezve, simán elkészítheti otthon maga is. Jómagam ki is találtam, hogy ha minden nap a mekdónáccban ebédelek és az italhoz kapott „szalmaszálakat” elteszem, úgy tíz év alatt össze is szedek annyi szívókát, ami már kitesz egy ilyen lámpácskát.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipenderítette grafikus divíziójának egyik alelnökét az AMD
A hivatalos álláspont szerint a önszántából távozik az AMD grafikus divíziójának egyik alelnöke, ám belsős források ennek ellentmondanak.
Beérték a Samsungot: itt a Huawei első, lyukasztott kijelzős mobilja
A Samsung után a Huawei is lerántotta a leplet az utolsó 2018-as telefonjáról, a Nova 4-ről, ami már a 2019-es technológiát kapta meg.
Far Cry: New Dawn – Ilyen volt és ilyen lesz Hope megye
Egy elhivatott youtuber összehasonlította a Far Cry: New Dawn és a Far Cry 5 helyszíneit, hogy lássuk, mi minden változik a spin-offban
Itt a YouTube legutáltabb videóinak top 10-es listája
Ha ön is megnézte valamelyiket az alábbi videók közül, netán dislike-olta is, akkor hozzájárult ahhoz, hogy a klip felkerüljön a minden idők leggyűlöltebb YouTube-videóinak top 10-es...
Itt tudja ellenőrizni, hogy az ön facebookos képei is kiszivárogtak-e
Lehet, hogy ön is a 6,8 millió érintett között van.

További tech hírek >>