Ez olyan édibédi!


Ha utálod a műanyag hideg érintését és amúgy meg nagy feketepárduc rajongó vagy, akkor ezt a szőrös egeret Neked találták ki!

Megint Japán! A robotcsecsemő után, most az állatbarátokat célozzák meg egy „nélkülözhetetlen” termékkel. A mancs egér (ami ugye paradoxon, hiszen egy feketepárduc mancsa nem lehet egér!) 16 dollárért a plüssesség elengedhetetlen élményét nyújtja.

A pink hálózati kábel mellé tökéletes kiegészítő! Lassan összejön egy high-tech Barbie asztali PC a gyereknotebook helyett, amiről szintén írtunk a tech.hu digitális hasábjain. Csajok! Álljatok ki magatokért és kockuljatok stílusosan :D !

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Azonnal állítsa be ezt az 5 dolgot a Facebook-fiókjában, ha jót akar magának
Kis odafigyeléssel magunk is tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb információt raktározza el rólunk a közösségi oldal. Ehhez mutatunk most 4 beállítást, amiket...
Sószem méretű számítógépet fejlesztett az IBM
Teljesen működőképes, a termékhamisítás elleni harcban segíthet.
Sea of Thieves – Egy nap alatt 1 millió játékosra tett szert
Egy nappal a Sea of Thieves megjelenése után már egymillió játékos csapott fel kalóznak, annak ellenére, hogy sok gond van a programmal.
Watsonra épülő digitális asszisztens az IBM-től
Az új mesterséges intelligencia alkalmazással egy olyan platform válik elérhetővé, amely célzottan a felhasználók környezetéből származó adatokat elemzi ki.
Júliusban válhat internet­szabvánnyá az AV1
A videótömörítési módszer a H.265 konkurenciája lehet, kb. harmadával jobb mozgókép-minőséget élvezhetünk általa.

További tech hírek >>