Ezt nem hiszem el! Ezek komolyan vettek egy áprilisi tréfát! VIDEÓ!


Mi is írtunk róla, hogy az iwoot.com remek kis április tréfát talált ki az éppen a felhajtás csúcsán csücsülő iPadnak. Jó reklámfogás volt, de most itt egy cég, aki megcsinálta és árulja! Mivan????

Az Elonex cég büszkén mutatja be azt a készüléket, melyet a humorukról híres iwoot-os srácok kökemény áprilisi tréfának gondoltak. Az Elonex vezérigazgatója szerint, ha az iPad egy felhizlalt iPhone, akkor készítsük el azt az eszközt, ami elintézi a hízlalást. Még a névvel sem erőltették meg magukat, így született meg az iDock XL. Éééérted? áj, dokkoló, ami nagy (XL)!

##197418##

Ráadásul a ketyere nem csinál mást, mint hogy az iPhone-on lejátszható videók képét, a szabványos kijáraton keresztül kiteszi a dokkoló 10 colos monitorára! Se multitáccs, se semmi, mindent a dokkoló aljában lévő iPhone-on intézünk, de mivel a videólejátszás képes futni külső megjelenítőn a háttérben, ezért közben használhatjuk a telefont, már amennyire az eszköz mérete engedi. Ja! És kb. a legolcsóbb iPad árának a felét akarják elkérni a cuccért!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Moziláncot vehet az Amazon
Amennyiben az erőfeszítéseket siker koronázza, úgy a társaság a filmjeit a jövőben a saját mozijaiban mutathatja be.
Virtuális fitneszedzőt fejleszt a Google
A webes konszern azt szeretné, ha az emberek akár személyes tanácsokat is kapnának az okosórájuktól és más viselhető termékektől.
Elkezdődött a harc: korábban érkezhet a Samsung összehajtható telefonja
Nem mindegy, kinek a neve szerepel majd a világ első valóban összehajtható okostelefonja mellett, talán ezért is próbál beelőzni a Samsung.
Fellázadtak a Google alkalmazottai, mert a cég cenzúrázott keresőt épít Kínának
A Google munkatársai nyílt levélben mentek neki a cégnek, mert az az elveit feladva egy cenzúrázott keresőmotorral vissza akar térni a kínai piacra.
Sokan imádni fogják: még vásárlás előtt megnézheti magán több márka sminkjeit az Instagramon
A L'Oréal együttműködésre lépett a Facebookkal, hogy közösen készítsenek egy új funkciót. Látványosan, kiterjesztett valóságbéli filterekkel nézhetjük majd meg – még...

További tech hírek >>