Ezt nem hiszem el! Ezek komolyan vettek egy áprilisi tréfát! VIDEÓ!


Mi is írtunk róla, hogy az iwoot.com remek kis április tréfát talált ki az éppen a felhajtás csúcsán csücsülő iPadnak. Jó reklámfogás volt, de most itt egy cég, aki megcsinálta és árulja! Mivan????

Az Elonex cég büszkén mutatja be azt a készüléket, melyet a humorukról híres iwoot-os srácok kökemény áprilisi tréfának gondoltak. Az Elonex vezérigazgatója szerint, ha az iPad egy felhizlalt iPhone, akkor készítsük el azt az eszközt, ami elintézi a hízlalást. Még a névvel sem erőltették meg magukat, így született meg az iDock XL. Éééérted? áj, dokkoló, ami nagy (XL)!

##197418##

Ráadásul a ketyere nem csinál mást, mint hogy az iPhone-on lejátszható videók képét, a szabványos kijáraton keresztül kiteszi a dokkoló 10 colos monitorára! Se multitáccs, se semmi, mindent a dokkoló aljában lévő iPhone-on intézünk, de mivel a videólejátszás képes futni külső megjelenítőn a háttérben, ezért közben használhatjuk a telefont, már amennyire az eszköz mérete engedi. Ja! És kb. a legolcsóbb iPad árának a felét akarják elkérni a cuccért!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem minden tekintetben alkot maradandót a Kodak zord külsejű miniprojektora
A tenyérnyi masina rendelkezik saját hangszóróval, támogatja a képernyőtükrözést, viszont a felbontása és a fényereje nem az igazi.
Rocket League – Egyből két Batmobile is bekerül a játékba
A Rocket League legújabb DLC-je a DC szuperhőseit állítja a figyelem középpontjába, és nem is egy, hanem mindjárt két Batmobile-t ad a játékhoz.
10 legendás masina a 100 éves Panasonictól
Összeszedtük 10 különösen innovatív és fontos terméket a vállalat életéből.
Ez nagyot szólhat: megcsinálták az eszközt, amellyel vissza tudják hozni 95%-ra a régi akkumulátorok kapacitását
A Nanyangi Műszaki Egyetem kutatói néhány hete már sikerrel tesztelték az eljárást, amivel "felújíthatók" lesznek az akkumulátorok. Az Apple, a Samsung és a Panasonic és élénken...
Tajvan - kiútkeresés Kína árnyékában
A szigetország különleges helyzetben van, mindent meghatároz a Kínához való viszony. A gazdasági szereplők közelednének, de ez hosszútávon halálos szorítás lehet.

További tech hírek >>