Ezt nem hiszem el! Ezek komolyan vettek egy áprilisi tréfát! VIDEÓ!


Mi is írtunk róla, hogy az iwoot.com remek kis április tréfát talált ki az éppen a felhajtás csúcsán csücsülő iPadnak. Jó reklámfogás volt, de most itt egy cég, aki megcsinálta és árulja! Mivan????

Az Elonex cég büszkén mutatja be azt a készüléket, melyet a humorukról híres iwoot-os srácok kökemény áprilisi tréfának gondoltak. Az Elonex vezérigazgatója szerint, ha az iPad egy felhizlalt iPhone, akkor készítsük el azt az eszközt, ami elintézi a hízlalást. Még a névvel sem erőltették meg magukat, így született meg az iDock XL. Éééérted? áj, dokkoló, ami nagy (XL)!

##197418##

Ráadásul a ketyere nem csinál mást, mint hogy az iPhone-on lejátszható videók képét, a szabványos kijáraton keresztül kiteszi a dokkoló 10 colos monitorára! Se multitáccs, se semmi, mindent a dokkoló aljában lévő iPhone-on intézünk, de mivel a videólejátszás képes futni külső megjelenítőn a háttérben, ezért közben használhatjuk a telefont, már amennyire az eszköz mérete engedi. Ja! És kb. a legolcsóbb iPad árának a felét akarják elkérni a cuccért!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem kap több dobozos játékot a PlayStation Vita
A dobozos címek eltűnnek, a digitálisak maradnak.
Tudja, hogy mit árul el önről az ujjlenyomata? Jóval többet, mint hinné
Új módszerekkel az eddiginél sokkal részletesebb bűnözői profil felrajzolása is lehetséges az ujjlenyomatokból, de a bőrredők tanulmányozása hamarosan az egészségügyben is...
VidCoder 3.14
DVD/Blu-ray rippelés és konvertálás.
MKVToolNix 23.0.0
MKV fájlok szerkesztése.
iTools 4.3.6.7
Iphone, ipad alkalmazáskezelő.

További tech hírek >>