Gigantikus házi zenefal


Jó pár alkalommal adtunk már hírt olyan eszközökről, melyek az Apple zeneontóinak dokkolására és kihangosítására alkalmas, ám bizton állíthatom, hogy ekkora behemót darabbal még nem volt dolgunk. Sok esetben bizony a méret a lényeg, nézzük, cikkünk tárgyánál is fennáll-e ez a megállapítás.

Nos, a Brother által megálmodott hangfal tényleg nem kicsi, hiszen mérete 950 x 1250 x 300 milliméter, súlya pedig nem kevesebb, mint 102 kilogramm. Ez pont akkora, hogy egy átlagos magasságú embernek a derekáig érjen, már amennyiben a földön van elhelyezve, ám szerintem akkor lehet a legjobb a hangzás, ha kap egy kis asztalt a popója alá és feljebb helyezzük a földszintről. No de nézzük a technikai paramétereket, abból több is kiderül.

A WOS rendszer összesen 28 hangszórócskát foglal magában, melyek közül a 16 darab mélysugárzó a két szélen kapott helyet, közé pedig a nyolc darab közép és négy darab magas sugárzó ékelődött, így simán elmondhatjuk, hogy az egész 950 x 1250 milliméteres terület rendesen be lett építve hangfalakkal, melyek együttesen 125 Wattos teljesítményre képesek (40Hz – 20.000kHz / 95dB). A tökéletes zenei hangzásért és a hangerőért az integrált csöves erősítő felel, ami a gyártó állítása szerint egy magasabb kategóriába sorolja a zenehallgatást. A mellékelt dokkóval iPhone és iPod is csatlakoztatható hozzá, ám ha egyéb zenelejátszóhoz csatlakoztatnánk, arra is lehetőség van a jack végű kábel segítségével.

Érdemes még megemlíteni, hogy a WOS minden darabját szorgalmas kezek és fürge ujjak pakolták össze alkatrészből hangfallá, így ha ezt a momentumot figyelembe veszem a csöves erősítővel együtt, már érthető a gatyaletépő árfekvés. Mert bizony hozzátartozik a történethez, hogy a kicsikét nem sokkal kevesebb, mint 4.500 dollár leperkálása után érezhetjük magunkénak. Nos, ha ebbe belegondolok, már nem is annyira tetszik a kis drágaság, hiszen ennek az árából már simán bevásárolhat az ember fia két-három csúcsteljesítményű notebookot.

Viszont hang és hangfal fetisisztáknak kimondottan ajánlott a berendezés, amit a raktárról való kifogyás miatt most csak és kizárólag előrendelni lehet. (értitek, kifogyott a raktárról?!)

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

48 ezer tudós kéri: állítsák le az 5G bevezetését, mert ez így egy „emberkísérlet”
Az idén világszerte lakossági szolgálatba állítják az első 5G-mobilhálózatokat, de még mindig nem igazán lehetünk biztosak abban, hogy a magasabb frekvencián működő rendszernek...
Space Engineers - öt év után elhagyta a korai hozzáférést
Csak 5 év és nagyjából 200 frissítés kellett ahhoz, hogy a Space Engineers elhagyja a Steam Early Access programját és megjelenjen.
Csoda: teherbe esett egy hal
Mary szűz volt, és császárral szült. A kicsik jól vannak.
Visszakoznak a tudósok: lehet, hogy mégsem jó ötlet a laborhús
Miközben sokan sok érvet felhoznak a laboratóriumi húsra való áttérés mellett, az Oxfordi Egyetem új kutatása szerint a marhatenyésztés egyes módjainál jobban hozzájárulhatnak a...
Visszakoznak a tudósok: lehet, hogy mégsem jó ötlet a laborhús
Miközben sokan sok érvet felhoznak a laboratóriumi húsra való áttérés mellett, az Oxfordi Egyetem új kutatása szerint a marhatenyésztés egyes módjainál jobban hozzájárulhatnak a...

További tech hírek >>