Hangfal koncepció


Akik unják már az egyhangú kocka, vagy téglaforma hangszórókat, hamarosan egy olyan zajkeltőhöz juthatnak, ami nem csak magával a zenével ajándékozza meg tulajdonosát, hanem egy igen modern lakásdísszel is gazdagabbá teszi. Jómagam azonnal rácsapnék, ha nem csak a prototípus létezne.

Nem tudom ki, hogy van vele, de engem mindig megfognak a szokásostól eltérő dolgok. Főleg a formájukban szokatlan kütyük dobogtatják meg szívemet és az már csak hab a tortán, ha az illető eszköz még használható is valamire. Ha a Fruity Speakers-re ránézünk, rögtön látható, hogy nem akármire vállalkozott Yue Li, a Franciaországban élő kínai származású dizájner, amikor a „frutti” hangsugárzó ötlete kipattant a fejéből. Én mindenesetre megszorítanám a kezét, mert szerintem remek munkát végzett!

Mivel a Fruity Speakers még csak koncepció állapotában leledzik, sajnos nem bírunk részletes technikai leírással. Azt viszont simán megállapíthatjuk, hogy ha egyszer kikerül a boltok polcaira, bizonyosan sok zeneimádó fogja felszerelni a falára. Merthogy bizony ezt a hangrendszert a falon kell tárolni, ott érzi magát leginkább otthon. Asztali használata formájának köszönhetően szinte lehetetlen. De ki is állítaná az asztalra, ha a falra is akaszthatja maga elé.

A hat darab hangszórón kívül két érintőképernyő is helyet kapott a membránok között. Itt végezhetjük a hangerő-szabályozást, magas és mély hang kiemelést, illetve az mp3-as zenefájlok között is ezen a felületen keresgélhetünk. Ám ha külső eszközről szeretnénk dallamokat lopni a rendszerbe, arra is lehetőségünk van, méghozzá 3,5 mm Jack és AUX csatlakozáson keresztül.

A hangfalköltemény kompatibilis az mp3 lejátszók többségével, illetve CD és más média lejátszókkal is. Kíváncsian várom a megjelenést és természetesen a részletes specifikációt is, hogy megoszthassam Veletek. No meg persze azért is, hogy megtudjam az árát. Hihetetlenül belezúgtam ebbe a kis csodába.

Kulcsszavak: design, hangfal, hifi, zenei pláccs
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kellemetlenül túltermelték a VGA-kat a gyártók
A bányászláz visszaesésével egyre több termék marad a raktárakban, de ez mégsem hoz majd árcsökkenést.
Jön a Motorola olcsó telefonja
A cég a Google másik programjához is csatlakozik, egy szerény készülékkel.
Doom Eternal – Hamarosan mozgásban is megcsodálhatjuk
Az E3 2018-on mutatkozott be a Doom Eternal, a QuakeConon pedig végre a játékmenetét is megnézhetjük.
Béta Android 8.1 jött a Nokia 2-re
Saját felelősségre már telepíthető a nem végleges frissítés.
A kisebb cégek nyitottabbak a robotok alkalmazására
Az önállóan mozgó, kisebb, érzékenyebb és az emberekkel együttműködőbb gépek jelentik a legújabb trendet.

További tech hírek >>