Hangszóró koncepció


Mivel eléggé döglődik az itthoni számítógépemhez csatlakoztatott hangfalpárom, kénytelen voltam körülnézni, hogy mit kínál a piac. Amikor megláttam a képen is látható készüléket, azonnal felkiáltottam, hogy bizony nekem ilyen kell, méghozzá azonnal.

Jó képű kis „jószág”, meg kell hagyni. Köszönhető Alex Mamontoff dizájnernek, aki rendesen odatette magát és szaktudását, hogy egy ilyen hordozható hangszóró szettet sikerült megálmodnia. Amint ránéz az ember, még ha nem is akarja, akkor is az orosz egymásba pakolós babák jutnak eszébe róla. Lehet, hogy ezért Audiomatroyshkas a neve? :o) Bár a színét és formáját tekintve simán lehetne Barbamama is.

A hangontó egyébként két darab hangsugárzóból, illetve egy subwooferből (mélynyomóból) áll és ahogy a képen is látható, ezek alig nagyobbak, mint egy félliteres üdítős flakon. Az eszközt jack csatlakozással kötözhetjük bármilyen lejátszóhoz, nem válogatós a kicsike. Hallgathatunk vele bármilyen „áj” cuccot (iPhone, iPod, stb), vagy akár asztali pécénkhez is köthetjük, így egy igen mutatós és dizájnos asztali díszt is kaphatunk általa.

Ahogy a bevezetőben is írtam, azonnal felordítottam, hogy most rögtön kell nekem egy ilyen a kiszolgált Labtec-em helyett. Sajnos ezt az iziben beszerzést azonban még odáznom kell addig, amíg meg nem jelenik a termék valamelyik webáruház virtuális polcain és persze ki nem derül, hogy mennyit is kell majd kicsengetni érte. Ha birtokába jutok ezen infóknak, azonnal közzé teszem számotokra is, hátha nem csak az én szívemet dobogtatta meg a kis drágaság.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>