Hangszóró koncepció


Mivel eléggé döglődik az itthoni számítógépemhez csatlakoztatott hangfalpárom, kénytelen voltam körülnézni, hogy mit kínál a piac. Amikor megláttam a képen is látható készüléket, azonnal felkiáltottam, hogy bizony nekem ilyen kell, méghozzá azonnal.

Jó képű kis „jószág”, meg kell hagyni. Köszönhető Alex Mamontoff dizájnernek, aki rendesen odatette magát és szaktudását, hogy egy ilyen hordozható hangszóró szettet sikerült megálmodnia. Amint ránéz az ember, még ha nem is akarja, akkor is az orosz egymásba pakolós babák jutnak eszébe róla. Lehet, hogy ezért Audiomatroyshkas a neve? :o) Bár a színét és formáját tekintve simán lehetne Barbamama is.

A hangontó egyébként két darab hangsugárzóból, illetve egy subwooferből (mélynyomóból) áll és ahogy a képen is látható, ezek alig nagyobbak, mint egy félliteres üdítős flakon. Az eszközt jack csatlakozással kötözhetjük bármilyen lejátszóhoz, nem válogatós a kicsike. Hallgathatunk vele bármilyen „áj” cuccot (iPhone, iPod, stb), vagy akár asztali pécénkhez is köthetjük, így egy igen mutatós és dizájnos asztali díszt is kaphatunk általa.

Ahogy a bevezetőben is írtam, azonnal felordítottam, hogy most rögtön kell nekem egy ilyen a kiszolgált Labtec-em helyett. Sajnos ezt az iziben beszerzést azonban még odáznom kell addig, amíg meg nem jelenik a termék valamelyik webáruház virtuális polcain és persze ki nem derül, hogy mennyit is kell majd kicsengetni érte. Ha birtokába jutok ezen infóknak, azonnal közzé teszem számotokra is, hátha nem csak az én szívemet dobogtatta meg a kis drágaság.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Soulja Boy saját esport szervezetet indít
Soulja Boy úgy döntött, ideje betörnie az esport világába, csapata többek között Fortnite-ban, Overwatch-ban és CS:GO-ban versenyezne.
Bővített világítási lehetőségekkel frissül az EKWB Velocity sorozat
Ha valakinek nem lett volna elég a szeptemberben bemutatott 14 verzió, akkor talán a 4 újabb modell közül már fog tudni választani.
3500 éves föld alatti temetőre bukkantak Egyiptomban, gyerekeknek készült koporsók is voltak benne
Különleges temetkezési helyre bukkantak felső-Egyiptomban, melynek érdekessége, hogy 5 méterrel a földfelszín alatt található.
Tovább kalapálja az okoskijelzőit a Facebook
Jelen formájukban valószínűleg nem repülnek le a polcokról a Portalok.
6800 forint helyett most ingyen letöltheti a kiváló túlélőjátékot, a Subnauticát
Alapból több mint 20 euróba kerül, de most határozott ideig ingyen beszerezhető a Subnautica, amelyben a víz alatt világ teremtményeivel és viszontagságaival is meg kell küzdeniük a...

További tech hírek >>