Hangszóró koncepció


Mivel eléggé döglődik az itthoni számítógépemhez csatlakoztatott hangfalpárom, kénytelen voltam körülnézni, hogy mit kínál a piac. Amikor megláttam a képen is látható készüléket, azonnal felkiáltottam, hogy bizony nekem ilyen kell, méghozzá azonnal.

Jó képű kis „jószág”, meg kell hagyni. Köszönhető Alex Mamontoff dizájnernek, aki rendesen odatette magát és szaktudását, hogy egy ilyen hordozható hangszóró szettet sikerült megálmodnia. Amint ránéz az ember, még ha nem is akarja, akkor is az orosz egymásba pakolós babák jutnak eszébe róla. Lehet, hogy ezért Audiomatroyshkas a neve? :o) Bár a színét és formáját tekintve simán lehetne Barbamama is.

A hangontó egyébként két darab hangsugárzóból, illetve egy subwooferből (mélynyomóból) áll és ahogy a képen is látható, ezek alig nagyobbak, mint egy félliteres üdítős flakon. Az eszközt jack csatlakozással kötözhetjük bármilyen lejátszóhoz, nem válogatós a kicsike. Hallgathatunk vele bármilyen „áj” cuccot (iPhone, iPod, stb), vagy akár asztali pécénkhez is köthetjük, így egy igen mutatós és dizájnos asztali díszt is kaphatunk általa.

Ahogy a bevezetőben is írtam, azonnal felordítottam, hogy most rögtön kell nekem egy ilyen a kiszolgált Labtec-em helyett. Sajnos ezt az iziben beszerzést azonban még odáznom kell addig, amíg meg nem jelenik a termék valamelyik webáruház virtuális polcain és persze ki nem derül, hogy mennyit is kell majd kicsengetni érte. Ha birtokába jutok ezen infóknak, azonnal közzé teszem számotokra is, hátha nem csak az én szívemet dobogtatta meg a kis drágaság.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyedire szabható okostelefonok jöhetnek
Az igény megvan, bár a moduláris példányok nem arattak sikert.
Mégsem jön idén az Apple iPhone SE 2
Kaszát kapott a sokak által várt, legolcsóbb mobil.
Így sem rendezték még le a laposföld-hívőket: bebizonyították egy kosárlabdáról, hogy "lapos"
Nemrég egy 36 éves programozó ragadott kamerát azért, hogy bebizonyítsa, a kosárlabda is "lapos". Pontosabban: hogy trollkodjon egy jóízűt a laposföld-hívőkkel.
Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...

További tech hírek >>