Indiai és nem csípős - VIDEÓ


Természetesen nem egy speciális Curry receptet fogunk megosztani veletek, hanem egy meglehetősen alacsony árfekvésű táblagép lesz a téma.

Több indiai egyetem közreműködésével, és az indiai kormány támogatásával jött létre ez a megdöbbentően olcsó tablet gép: 35 dollárba kerül, most. A tervek szerint ezt az árat mindenképp 20 dollár alá akarja szorítani az indiai kormány.

##213851##

És ezért a pánzért még csak nem is valami zsebszámológépet kapunk, hiszen a specifikációk (ha nem is felsőkategóriásak, de) tökéletesen elegendőek azon fejlődő országok gyermekei számára akikne az egyelőre névnélküli tabletet szánják. Ezért a kb. 7000Ft-ért kapunk 2GB belső memóriát, webelérést, USB portot és akár videóhívást is az érintőképernyő mellé. És természetesen lesz belőle (kicsit ugyan drágábban) napelemes verzió is.

Az első 110 millió „vásárló” természetesen India csemetéit jelenti, hoszen az oktatásban szánnal nagy szerepet a tabletnek. Ezek után az évek óta húzódó, és rengeteg pénzt felemésztő 100 dolláros laptop-, majd 100 dolláros tablet projekt egyenesen viccnek tűnik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Moziláncot vehet az Amazon
Amennyiben az erőfeszítéseket siker koronázza, úgy a társaság a filmjeit a jövőben a saját mozijaiban mutathatja be.
Virtuális fitneszedzőt fejleszt a Google
A webes konszern azt szeretné, ha az emberek akár személyes tanácsokat is kapnának az okosórájuktól és más viselhető termékektől.
Elkezdődött a harc: korábban érkezhet a Samsung összehajtható telefonja
Nem mindegy, kinek a neve szerepel majd a világ első valóban összehajtható okostelefonja mellett, talán ezért is próbál beelőzni a Samsung.
Fellázadtak a Google alkalmazottai, mert a cég cenzúrázott keresőt épít Kínának
A Google munkatársai nyílt levélben mentek neki a cégnek, mert az az elveit feladva egy cenzúrázott keresőmotorral vissza akar térni a kínai piacra.
Sokan imádni fogják: még vásárlás előtt megnézheti magán több márka sminkjeit az Instagramon
A L'Oréal együttműködésre lépett a Facebookkal, hogy közösen készítsenek egy új funkciót. Látványosan, kiterjesztett valóságbéli filterekkel nézhetjük majd meg – még...

További tech hírek >>