Instant házibuli


tech.hu labor - Geneva Sound XL bemutató

A Geneva Lab nem mai csirke, ha a tökéletes hangzásról és a letisztult minimalizmusról van szó. Rengeteg rangos szakmai díj begyűjtése és jó néhány évnyi stúdió tapasztalattal a hátuk mögött elhozták nekünk a Geneva Sound egyik csúcsmodelljét az XL-t.

Ez a közel 80 centi magas (állvánnyal) doboz képes gond nélkül leröppenteni a nadrágunkat, ha kicsit lazább terpeszbe állunk előtte.

Mindez olyan hangminőséggel párosul, ami igazolja az XL közel hatszázezer forintos árát. A Geneva mérnökei a svájci precizitást, a minimalista stílust és a kompromisszumok nélküli hangzást ötvözték ebben a csillogó hatalmas dobozban.

 

És mivel a sztereó hangsugárzó pár egy dobozban kapott helyet, így még a vezetékekkel sem kell bajlódnunk. Köszönhetően a szabadalmaztatott Embracing Sound (Körülölelő hang) technológiának a Geneva Sound XL sztereó képe sokkal "szélesebb" mintha két hagyományos hangdobozt használnánk.

 

Az XL szériában a CD lejátszó mellett helyet kapott egy iPod dokkoló, és a mellékelt távirányítóval természetesen az almás lejátszó minden funkcióját vezérelhetjük. A Geneva Sound egyszerre a szoba dísze és a parti központja, kár hogy egy kicsit sokáig kell rá gyűjteni, ha az ember nem született Beckham gyerkőcnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hajtogatható telefon? Felejtse el: a Lenovo táblagéppel csinálna ugyanilyet
Ha az összehajtogatható kijelzőket említjük, a többségnek a telefonok ugranak be, pedig nincs kőbe vésve, hogy az ilyen jellemzővel szerelt készülékek kizárólag mobilok lehetnek.
Még jobb lett szelfizésben a Samsung Galaxy S9
A Galaxy 9 és a Galaxy S9+ legutóbbi frissítése a szelfik minőségén is javít.
Odacsap a weboldalaknak a Facebook, amelyek lopott képekkel, videókkal próbálják behúzni a netezőket
Ezentúl ritkábban futunk majd bele olyan weboldalba facebookos hírfolyamunkban, amely egy másik oldalról lelopott képekkel, videókkal ékeskedve próbál meg kitűnni a sorból.
Sportos vagy elegáns – Samsung okosórákat teszteltünk
A Samsung már régi motorosnak számít az okosórák viszonylag fiatal világában, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogyan tehetik könnyebbé az életemet a világ jelenlegi legprofibb...
Teljesen letámadja a nagyvállalati piacot az ARM
A vállalat a Neoverse nevet szánja minden ilyen irányú fejlesztésnek.

További tech hírek >>