Instant házibuli


tech.hu labor - Geneva Sound XL bemutató

A Geneva Lab nem mai csirke, ha a tökéletes hangzásról és a letisztult minimalizmusról van szó. Rengeteg rangos szakmai díj begyűjtése és jó néhány évnyi stúdió tapasztalattal a hátuk mögött elhozták nekünk a Geneva Sound egyik csúcsmodelljét az XL-t.

Ez a közel 80 centi magas (állvánnyal) doboz képes gond nélkül leröppenteni a nadrágunkat, ha kicsit lazább terpeszbe állunk előtte.

Mindez olyan hangminőséggel párosul, ami igazolja az XL közel hatszázezer forintos árát. A Geneva mérnökei a svájci precizitást, a minimalista stílust és a kompromisszumok nélküli hangzást ötvözték ebben a csillogó hatalmas dobozban.

 

És mivel a sztereó hangsugárzó pár egy dobozban kapott helyet, így még a vezetékekkel sem kell bajlódnunk. Köszönhetően a szabadalmaztatott Embracing Sound (Körülölelő hang) technológiának a Geneva Sound XL sztereó képe sokkal "szélesebb" mintha két hagyományos hangdobozt használnánk.

 

Az XL szériában a CD lejátszó mellett helyet kapott egy iPod dokkoló, és a mellékelt távirányítóval természetesen az almás lejátszó minden funkcióját vezérelhetjük. A Geneva Sound egyszerre a szoba dísze és a parti központja, kár hogy egy kicsit sokáig kell rá gyűjteni, ha az ember nem született Beckham gyerkőcnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

EU-Japán adatvédelmi megállapodás született
Az Európai Unió (EU) elfogadta Japánnal a személyes adatok védelméről szóló megfelelőségi határozatot, amely Japán által is elfogadott egyenértékű határozattal együtt megteremti a...
Opera 58.0.3135
Az Opera böngésző 56.0-ás verziója.
Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni
Feltehetően maga a Xiaomi rögzítette azt a videót, amelyen a cég első, hajtogathatós telefonja látható az elnök Lin Bin kezei között.
Február 24-én debütálhat az LG G8 ThinQ
A jelek szerint egy nappal a 2018-as MWC előtt debütál majd az LG zászlóshajója.
Ilyen se volt még: fogyatkozás közben csapódott meteorit a Holdba
A csillagászok szerint több bizonyíték is van arra, hogy a legutóbbi, január 21-én történt holdfogyatkozáskor meteorit csapódott a bolygóba.

További tech hírek >>