Instant házibuli


tech.hu labor - Geneva Sound XL bemutató

A Geneva Lab nem mai csirke, ha a tökéletes hangzásról és a letisztult minimalizmusról van szó. Rengeteg rangos szakmai díj begyűjtése és jó néhány évnyi stúdió tapasztalattal a hátuk mögött elhozták nekünk a Geneva Sound egyik csúcsmodelljét az XL-t.

Ez a közel 80 centi magas (állvánnyal) doboz képes gond nélkül leröppenteni a nadrágunkat, ha kicsit lazább terpeszbe állunk előtte.

Mindez olyan hangminőséggel párosul, ami igazolja az XL közel hatszázezer forintos árát. A Geneva mérnökei a svájci precizitást, a minimalista stílust és a kompromisszumok nélküli hangzást ötvözték ebben a csillogó hatalmas dobozban.

 

És mivel a sztereó hangsugárzó pár egy dobozban kapott helyet, így még a vezetékekkel sem kell bajlódnunk. Köszönhetően a szabadalmaztatott Embracing Sound (Körülölelő hang) technológiának a Geneva Sound XL sztereó képe sokkal "szélesebb" mintha két hagyományos hangdobozt használnánk.

 

Az XL szériában a CD lejátszó mellett helyet kapott egy iPod dokkoló, és a mellékelt távirányítóval természetesen az almás lejátszó minden funkcióját vezérelhetjük. A Geneva Sound egyszerre a szoba dísze és a parti központja, kár hogy egy kicsit sokáig kell rá gyűjteni, ha az ember nem született Beckham gyerkőcnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...
Pályára állt a műhold, amelynek köszönhetően végre leszállhatunk a Hold sötét oldalán
A Földtől több mint 400 ezer kilométeres távolságban pályára állt az a hatalmas antennával rendelkező kínai műhold, amely a később érkező Csang'o-4 nevű, a Hold túlsó, "sötét",...
Ez a program végre megoldja a hosszú MP3 fájlok nagy problémáját
Gyakran előfordul, hogy egyetlen MP3 fájlba sűrítenek több számot is. Az alábbi programmal pofonegyszerűen kinyerhetjük ezeket.
Japán visszaszorítja az Airbnb-t
A turistaáradat és a rövidtávú lakáskiadás elterjedésének nem mindenki örül, ezért a hatóságok szigorítottak a szabályokon.

További tech hírek >>