Instant házibuli


tech.hu labor - Geneva Sound XL bemutató

A Geneva Lab nem mai csirke, ha a tökéletes hangzásról és a letisztult minimalizmusról van szó. Rengeteg rangos szakmai díj begyűjtése és jó néhány évnyi stúdió tapasztalattal a hátuk mögött elhozták nekünk a Geneva Sound egyik csúcsmodelljét az XL-t.

Ez a közel 80 centi magas (állvánnyal) doboz képes gond nélkül leröppenteni a nadrágunkat, ha kicsit lazább terpeszbe állunk előtte.

Mindez olyan hangminőséggel párosul, ami igazolja az XL közel hatszázezer forintos árát. A Geneva mérnökei a svájci precizitást, a minimalista stílust és a kompromisszumok nélküli hangzást ötvözték ebben a csillogó hatalmas dobozban.

 

És mivel a sztereó hangsugárzó pár egy dobozban kapott helyet, így még a vezetékekkel sem kell bajlódnunk. Köszönhetően a szabadalmaztatott Embracing Sound (Körülölelő hang) technológiának a Geneva Sound XL sztereó képe sokkal "szélesebb" mintha két hagyományos hangdobozt használnánk.

 

Az XL szériában a CD lejátszó mellett helyet kapott egy iPod dokkoló, és a mellékelt távirányítóval természetesen az almás lejátszó minden funkcióját vezérelhetjük. A Geneva Sound egyszerre a szoba dísze és a parti központja, kár hogy egy kicsit sokáig kell rá gyűjteni, ha az ember nem született Beckham gyerkőcnek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen baja van ennek az ingyen sört adó hűtőnek
Szadista trollkodással készült az NFL idei szezonjára a Bud Light.
Battlefield 5 – Eddig gyengébben fogy, mint a Black Ops 4
A Cowen nevű elemzőcsoport szerint a Battlefield 5 eddig gyengén teljesít az előrendeléseket tekintve, rosszabbul, mint a Black Ops 4.
Sikert vár a Galaxy Note 9-től a Samsung
A dél-koreai gyártó szerint a hírek ellenére a Galaxy S9 sem szerepel rosszul.
Stellarium 0.18.2
Planetáriumprogram.
Újabb BlackBerry okostelefon jön augusztus 30-án
A BlackBerry KEY2 LE-t mutathatja be a hónap végén a TCL.

További tech hírek >>