iPhone DJ


Keverőgép

Elnézem néha siráj és Odin mestereket, ahogy vagyont érő vasakon potokat tekergetnek, csúszkákat tologatnak, miközben recseg a bakelit a háttérben. Arra gondolok, hogy a hanglemezeknek semmi köze a bakelithoz, és arra is, milyen letűnt korszakot képviselnek józenész barátaim.

Mostanság lazán előfordulhat, hogy csak besétál a napszemcsis ürge a helyre, kikéri piáját, odacaplat a DJ-pulthoz, letesz egy kis ketyerét, elővesz egy mp3-lejátszót, és egy telefont, majd elkezdi tolni az esti műsort.

Manapság ezeken a kis eszközökön elfér egy rövidebb élet zenei anyaga, a dokkolók számos sora közt meg miért éppen egy digitális keverő ne fordulhatna elő? A mixerhez elsősorban – persze – iPhone, iPod termékeket lehet csatlakoztatni, de azt is megemlítik, hogy egyéb mp3-lejátszókkal is kompatibilis lehet. Egy, vagy akár két forrásról is kombinálhatjuk a zenéket, sőt, az egyik része töltőként is funkcionálhat, míg a másikból nagyban passzírozzuk a zenét.

Nem hiszem, hogy tömegek fogják vásárolni, de biztosan megvan a saját vásárlóköre, mely nem fog csalódni az igényes kivitelt nézve. Azt ránézésre megmondom, hogy minőségben, és tudásban nem vetekedhet a professzionális eszközökkel, de az is biztos, hogy egy buliban jó hangulatot lehet vele varázsolni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kellemetlenül túltermelték a VGA-kat a gyártók
A bányászláz visszaesésével egyre több termék marad a raktárakban, de ez mégsem hoz majd árcsökkenést.
Jön a Motorola olcsó telefonja
A cég a Google másik programjához is csatlakozik, egy szerény készülékkel.
Doom Eternal – Hamarosan mozgásban is megcsodálhatjuk
Az E3 2018-on mutatkozott be a Doom Eternal, a QuakeConon pedig végre a játékmenetét is megnézhetjük.
Béta Android 8.1 jött a Nokia 2-re
Saját felelősségre már telepíthető a nem végleges frissítés.
A kisebb cégek nyitottabbak a robotok alkalmazására
Az önállóan mozgó, kisebb, érzékenyebb és az emberekkel együttműködőbb gépek jelentik a legújabb trendet.

További tech hírek >>