iPhone DJ


Keverőgép

Elnézem néha siráj és Odin mestereket, ahogy vagyont érő vasakon potokat tekergetnek, csúszkákat tologatnak, miközben recseg a bakelit a háttérben. Arra gondolok, hogy a hanglemezeknek semmi köze a bakelithoz, és arra is, milyen letűnt korszakot képviselnek józenész barátaim.

Mostanság lazán előfordulhat, hogy csak besétál a napszemcsis ürge a helyre, kikéri piáját, odacaplat a DJ-pulthoz, letesz egy kis ketyerét, elővesz egy mp3-lejátszót, és egy telefont, majd elkezdi tolni az esti műsort.

Manapság ezeken a kis eszközökön elfér egy rövidebb élet zenei anyaga, a dokkolók számos sora közt meg miért éppen egy digitális keverő ne fordulhatna elő? A mixerhez elsősorban – persze – iPhone, iPod termékeket lehet csatlakoztatni, de azt is megemlítik, hogy egyéb mp3-lejátszókkal is kompatibilis lehet. Egy, vagy akár két forrásról is kombinálhatjuk a zenéket, sőt, az egyik része töltőként is funkcionálhat, míg a másikból nagyban passzírozzuk a zenét.

Nem hiszem, hogy tömegek fogják vásárolni, de biztosan megvan a saját vásárlóköre, mely nem fog csalódni az igényes kivitelt nézve. Azt ránézésre megmondom, hogy minőségben, és tudásban nem vetekedhet a professzionális eszközökkel, de az is biztos, hogy egy buliban jó hangulatot lehet vele varázsolni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az első hivatalos kép Jokerről
A DC rendhagyó Batman-epizódja a nyolcvanas évek neo-noirjainak és gengszterfilmjeinek hangulatát igyekszik megidézni.
Már ontja a NAND chipeket a legújabb Toshiba-WDC üzem
A újonnan megnyitott Fab 6 lökést adhat az SSD-k árcsökkenésének, amely várhatóan az utolsó negyedévben köszön majd vissza az árcédulákból.
Minden autós álma: kitalálták a vegyszerek és energia nélkül működő fagymentesítést
Az amerikai Virginia Tech műszaki egyetem kutatóinak elsőként sikerült kifejleszteniük egy olyan, vegyszerek és energiafelhasználás nélkül működő fagymentesítő technológiát, amely...
Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!

További tech hírek >>