iPhone DJ


Keverőgép

Elnézem néha siráj és Odin mestereket, ahogy vagyont érő vasakon potokat tekergetnek, csúszkákat tologatnak, miközben recseg a bakelit a háttérben. Arra gondolok, hogy a hanglemezeknek semmi köze a bakelithoz, és arra is, milyen letűnt korszakot képviselnek józenész barátaim.

Mostanság lazán előfordulhat, hogy csak besétál a napszemcsis ürge a helyre, kikéri piáját, odacaplat a DJ-pulthoz, letesz egy kis ketyerét, elővesz egy mp3-lejátszót, és egy telefont, majd elkezdi tolni az esti műsort.

Manapság ezeken a kis eszközökön elfér egy rövidebb élet zenei anyaga, a dokkolók számos sora közt meg miért éppen egy digitális keverő ne fordulhatna elő? A mixerhez elsősorban – persze – iPhone, iPod termékeket lehet csatlakoztatni, de azt is megemlítik, hogy egyéb mp3-lejátszókkal is kompatibilis lehet. Egy, vagy akár két forrásról is kombinálhatjuk a zenéket, sőt, az egyik része töltőként is funkcionálhat, míg a másikból nagyban passzírozzuk a zenét.

Nem hiszem, hogy tömegek fogják vásárolni, de biztosan megvan a saját vásárlóköre, mely nem fog csalódni az igényes kivitelt nézve. Azt ránézésre megmondom, hogy minőségben, és tudásban nem vetekedhet a professzionális eszközökkel, de az is biztos, hogy egy buliban jó hangulatot lehet vele varázsolni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen lett a Panasonic olcsó OLED tévéje
Nálunk járt az 55 hüvelykes, 4K HDR támogatású FZ800E televízió.
A kétfaktoros beléptetést is megkerüli egy phishing kampány
A főleg amerikai hivatalnokokat célzó támadások Gmail és Yahoo fiókokat is céloztak.
Itt az új golyóstoll, amellyel nem csak fejjel lefelé lehet írni, de akár víz alatt is
Egy brit csapat újragondolta Bíró László ikonikus találmányát.
Talált egy bolygót a Hubble, ami szó szerint elpárolog
Hiába "ünnepelhette" az idei évben már a 28. születésnapját a Hubble űrteleszkópja, a távcső még a mai napig is folyamatosan kémleli a világűrt újabb bolygók után kutatva. Most...
Van az a pénz: volt idő, mikor a Facebook jó pénzért eladta volna az adatainkat
A brit parlamenti képviselők a kezdetek óta kitartóan vizsgálják a Facebook adatvédelmi incidenseit. Belsős dokumentumokból most ismét aggályos dolgokra derült fény.

További tech hírek >>