Jön a magyar nyelvű Twitter


Új nyelvekkel bővült a világ legnépszerűbbnek kikiáltott mikroblog szolgáltatása. A Twittert ezentúl kínai, hindi maláj nyelveken is elérhetik majd a felhasználók, de hamarosan újabb nyelvek is sorra kerülnek, köztük a magyar is.

A Twitter bejelentette, hogy öt új nyelvvel bővül a szolgáltatás, bekerül a rendszerbe a hagyományos és az egyszerűsített kínai, a maláj, a hindi és a filippínó. Ezzel mostmár 17 nyelven elérhető a felület

A bővítéssel egyidejűleg a jövőben fejlesztésekről is szó esett. A következő ütemben bekerül a kínálatba a svéd, a norvég, a dán, a finn, a lengyel és nagy örömünkre a magyar is.

Akit tehát eddig zavart az angol nyelvű felület és nem talált magának olyan magyar nyelvű megoldást, mint például a Yamm vagy a Turulcsirip, az most bátran belevetheti magát a tweetgyártásba.

Aki pedig úgy érzi, hogy szívesen segítene a magyar, vagy akármilyen verzió mihamarabbi elkészítésében, az beszállhat fordítóként. Az önkéntes programba itt lehet jelentkezni.

 

Kulcsszavak: blog, egyéb, magyar, mikroblog, twitter
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Távoznia kellene Mark Zuckerbergnek?
A társaság egyik korábbi meghatározó menedzsere úgy véli, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha a vezető háttérbe vonulna.
Holtan találtak két tudóst a Spitzbergákon
Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához...
Képek érkeztek a Skywalker korából
A Vanity Fair bejutott a Star Wars kilencedik epizódjának forgatására. Rengeteg képpel és néhány fontos információval jelentkeznek hosszú írásukban.
Yuval Noah Harari: A klímaváltozás most történik, most kell vele foglakoznunk
A történész a Fókusz Plusznak a globális felmelegedésről, a menekültválságról és a mesterséges intelligenciáról is beszélt.
Bus Simulator 18 – Már elérhető a kibővített térkép
Megérkezett a Bus Simulator 18 térképét bővítő Official map extension, mely többek között 2 új kerületet és 20 új megállót is hoz.

További tech hírek >>