Jön a magyar nyelvű Twitter


Új nyelvekkel bővült a világ legnépszerűbbnek kikiáltott mikroblog szolgáltatása. A Twittert ezentúl kínai, hindi maláj nyelveken is elérhetik majd a felhasználók, de hamarosan újabb nyelvek is sorra kerülnek, köztük a magyar is.

A Twitter bejelentette, hogy öt új nyelvvel bővül a szolgáltatás, bekerül a rendszerbe a hagyományos és az egyszerűsített kínai, a maláj, a hindi és a filippínó. Ezzel mostmár 17 nyelven elérhető a felület

A bővítéssel egyidejűleg a jövőben fejlesztésekről is szó esett. A következő ütemben bekerül a kínálatba a svéd, a norvég, a dán, a finn, a lengyel és nagy örömünkre a magyar is.

Akit tehát eddig zavart az angol nyelvű felület és nem talált magának olyan magyar nyelvű megoldást, mint például a Yamm vagy a Turulcsirip, az most bátran belevetheti magát a tweetgyártásba.

Aki pedig úgy érzi, hogy szívesen segítene a magyar, vagy akármilyen verzió mihamarabbi elkészítésében, az beszállhat fordítóként. Az önkéntes programba itt lehet jelentkezni.

 

Kulcsszavak: blog, egyéb, magyar, mikroblog, twitter
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

PC-re hozhatja a PlayStation-játékokat a Sony
Jelenleg is fontolgatja az exkluzív címek portolását a Sony.
Star Wars: The Mandalorian trailer érkezett
Befutott az első élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian első trailere, ami megalapozza a hangulatot.
DICE: „A Star Wars Battlefront 2 méltó a sorozat örökségéhez”
A DICE munkatársa egy interjúban elmondta, bánják a Star Wars Battlefront 2 elhibázott rajtját, mert maga a játék szerintük jó.
Ezeket mutatja be az Apple szeptemberben
A Bloomberg részletes jelentést adott ki arról, hogy milyen újdonságokat mutat be szeptemberben az Apple.
A biztonságra utazik a Jintide Xeon
Az Intel a kínai partnereivel együtt minimalizálná meg a szerverek támadhatóságát.

További tech hírek >>