Kormányerő


iPhone kormány

Nem mondom, annak idején a kvarcjátékokkal jól elszórakoztam, de ma már nem tudom elképzelni, hogy egy laptopnál kisebb méretű dologgal játsszak. Igaz, konkrétan azt is csak pár hete tudom, hogy avval is képes vagyok. Jó, de ennél kisebbet nem ismerek el! Most látom, vannak, akik még telefonnal is tudnak játszani, nem is tudtam, hogy ilyen jópofa az irányítása!

Paraszt vagyok, no, nem láttam még iPhone-t játszani, és megvallom állat, hogy így tekergetve köll benne navigálni. És egyből meg is értettem, hogy hogyan született meg ez a jópofa kis kiegészítő, de nevezhetném tán speciális dokkolónak is. Végül is.

A lényeg a tapadókoronggal bármilyen pormentes felületre rögzíthető kormánykerék, közepén egy állítható szélességű tokkal, mely különböző fajtájú „i”-termékeket (iPhone, iPod Touch) fogad magába, és készít fel a professzionális versenyre. Aztán már csak beállítani a megfelelő magasságot, szöget, oszt’ kormányozni kell, és ennyi, nem bonyolult. Aki ezt szereti, annak biztosan jobb lesz!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az első hivatalos kép Jokerről
A DC rendhagyó Batman-epizódja a nyolcvanas évek neo-noirjainak és gengszterfilmjeinek hangulatát igyekszik megidézni.
Már ontja a NAND chipeket a legújabb Toshiba-WDC üzem
A újonnan megnyitott Fab 6 lökést adhat az SSD-k árcsökkenésének, amely várhatóan az utolsó negyedévben köszön majd vissza az árcédulákból.
Minden autós álma: kitalálták a vegyszerek és energia nélkül működő fagymentesítést
Az amerikai Virginia Tech műszaki egyetem kutatóinak elsőként sikerült kifejleszteniük egy olyan, vegyszerek és energiafelhasználás nélkül működő fagymentesítő technológiát, amely...
Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!

További tech hírek >>