Kormányerő


iPhone kormány

Nem mondom, annak idején a kvarcjátékokkal jól elszórakoztam, de ma már nem tudom elképzelni, hogy egy laptopnál kisebb méretű dologgal játsszak. Igaz, konkrétan azt is csak pár hete tudom, hogy avval is képes vagyok. Jó, de ennél kisebbet nem ismerek el! Most látom, vannak, akik még telefonnal is tudnak játszani, nem is tudtam, hogy ilyen jópofa az irányítása!

Paraszt vagyok, no, nem láttam még iPhone-t játszani, és megvallom állat, hogy így tekergetve köll benne navigálni. És egyből meg is értettem, hogy hogyan született meg ez a jópofa kis kiegészítő, de nevezhetném tán speciális dokkolónak is. Végül is.

A lényeg a tapadókoronggal bármilyen pormentes felületre rögzíthető kormánykerék, közepén egy állítható szélességű tokkal, mely különböző fajtájú „i”-termékeket (iPhone, iPod Touch) fogad magába, és készít fel a professzionális versenyre. Aztán már csak beállítani a megfelelő magasságot, szöget, oszt’ kormányozni kell, és ennyi, nem bonyolult. Aki ezt szereti, annak biztosan jobb lesz!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen lett a Panasonic olcsó OLED tévéje
Nálunk járt az 55 hüvelykes, 4K HDR támogatású FZ800E televízió.
A kétfaktoros beléptetést is megkerüli egy phishing kampány
A főleg amerikai hivatalnokokat célzó támadások Gmail és Yahoo fiókokat is céloztak.
Itt az új golyóstoll, amellyel nem csak fejjel lefelé lehet írni, de akár víz alatt is
Egy brit csapat újragondolta Bíró László ikonikus találmányát.
Talált egy bolygót a Hubble, ami szó szerint elpárolog
Hiába "ünnepelhette" az idei évben már a 28. születésnapját a Hubble űrteleszkópja, a távcső még a mai napig is folyamatosan kémleli a világűrt újabb bolygók után kutatva. Most...
Van az a pénz: volt idő, mikor a Facebook jó pénzért eladta volna az adatainkat
A brit parlamenti képviselők a kezdetek óta kitartóan vizsgálják a Facebook adatvédelmi incidenseit. Belsős dokumentumokból most ismét aggályos dolgokra derült fény.

További tech hírek >>