Kormányerő


iPhone kormány

Nem mondom, annak idején a kvarcjátékokkal jól elszórakoztam, de ma már nem tudom elképzelni, hogy egy laptopnál kisebb méretű dologgal játsszak. Igaz, konkrétan azt is csak pár hete tudom, hogy avval is képes vagyok. Jó, de ennél kisebbet nem ismerek el! Most látom, vannak, akik még telefonnal is tudnak játszani, nem is tudtam, hogy ilyen jópofa az irányítása!

Paraszt vagyok, no, nem láttam még iPhone-t játszani, és megvallom állat, hogy így tekergetve köll benne navigálni. És egyből meg is értettem, hogy hogyan született meg ez a jópofa kis kiegészítő, de nevezhetném tán speciális dokkolónak is. Végül is.

A lényeg a tapadókoronggal bármilyen pormentes felületre rögzíthető kormánykerék, közepén egy állítható szélességű tokkal, mely különböző fajtájú „i”-termékeket (iPhone, iPod Touch) fogad magába, és készít fel a professzionális versenyre. Aztán már csak beállítani a megfelelő magasságot, szöget, oszt’ kormányozni kell, és ennyi, nem bonyolult. Aki ezt szereti, annak biztosan jobb lesz!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyedire szabható okostelefonok jöhetnek
Az igény megvan, bár a moduláris példányok nem arattak sikert.
Mégsem jön idén az Apple iPhone SE 2
Kaszát kapott a sokak által várt, legolcsóbb mobil.
Így sem rendezték még le a laposföld-hívőket: bebizonyították egy kosárlabdáról, hogy "lapos"
Nemrég egy 36 éves programozó ragadott kamerát azért, hogy bebizonyítsa, a kosárlabda is "lapos". Pontosabban: hogy trollkodjon egy jóízűt a laposföld-hívőkkel.
Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...

További tech hírek >>