Logitech távirányító app okostelefonra


A Logitech Harmony távirányítói a legprofibbak között vannak, és pénztárcánknak megfelelően választhatunk akár érintőkijelzős csúcsmodellt is. Vagy feltelepíthetjük a Harmony szoftvert a telefonunkra.

Ehhez csak egy Logitech Harmony Link egységre van szükségünk, ami a telóra telepített applikációnak megfelelő infrajelet a vezérlendő eszköznek kiadja. Maga a Harmony szoftver pedig ott csücsül a mobilunkon, legyen az egy iPhone, iPad, vagy bármilyen Androidos telefon.

És ez a kis app ingyenes, ráadásul nem is a legbutább verziója a Harmony szoftvernek, mivel a meglehetősen nagy tudású 900-as távirányító képességeivel vértezi fel kéziketyerénket. Én már elég régóta szoros barátságban állok egy 515-ös Harmony-val, így tudom mennyire utálnám a kanapén heverészést nélküle, ezért alig várom a hardver egység megjelenését, hogy a kis droidomról vezérelhessem a cuccaimat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Google Earth 7.3.0.3832
Virtuális földgömb sok extra funkcióval.
DiCaprio beájulna: elég menő drónfelvétel készült Dél-Koreáról – videó
Emlékszik az Eredet című filmből a jelenetre, amikor Leonardo DiCapriót lenyűgözik Párizs tükrözésével? Nost, ezt csinálták meg egy gyönyörű drónvideóval is Dél-Koreában, az...
Az EA-t nem érdekli, hogy mit akarnak a játékosok
A Bioware egyik volt alkalmazottja őszintén beszélt arról, hogyan is viszonyul az EA a játékokhoz és a játékosokhoz.
Kitart az internetes óriáscégek adója mellett a francia elnök
Egyes európai uniós tagállamok ellenkezése ellenére is fenntartja álláspontját a politikus.
Nagyobb kijelzővel jön a HTC U11+
A telefon mérete azonban nem változik – immár néhány kép is látható erről.

További tech hírek >>