Logitech távirányító app okostelefonra


A Logitech Harmony távirányítói a legprofibbak között vannak, és pénztárcánknak megfelelően választhatunk akár érintőkijelzős csúcsmodellt is. Vagy feltelepíthetjük a Harmony szoftvert a telefonunkra.

Ehhez csak egy Logitech Harmony Link egységre van szükségünk, ami a telóra telepített applikációnak megfelelő infrajelet a vezérlendő eszköznek kiadja. Maga a Harmony szoftver pedig ott csücsül a mobilunkon, legyen az egy iPhone, iPad, vagy bármilyen Androidos telefon.

És ez a kis app ingyenes, ráadásul nem is a legbutább verziója a Harmony szoftvernek, mivel a meglehetősen nagy tudású 900-as távirányító képességeivel vértezi fel kéziketyerénket. Én már elég régóta szoros barátságban állok egy 515-ös Harmony-val, így tudom mennyire utálnám a kanapén heverészést nélküle, ezért alig várom a hardver egység megjelenését, hogy a kis droidomról vezérelhessem a cuccaimat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Azonnal állítsa be ezt az 5 dolgot a Facebook-fiókjában, ha jót akar magának
Kis odafigyeléssel magunk is tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb információt raktározza el rólunk a közösségi oldal. Ehhez mutatunk most 4 beállítást, amiket...
Sószem méretű számítógépet fejlesztett az IBM
Teljesen működőképes, a termékhamisítás elleni harcban segíthet.
Sea of Thieves – Egy nap alatt 1 millió játékosra tett szert
Egy nappal a Sea of Thieves megjelenése után már egymillió játékos csapott fel kalóznak, annak ellenére, hogy sok gond van a programmal.
Watsonra épülő digitális asszisztens az IBM-től
Az új mesterséges intelligencia alkalmazással egy olyan platform válik elérhetővé, amely célzottan a felhasználók környezetéből származó adatokat elemzi ki.
Júliusban válhat internet­szabvánnyá az AV1
A videótömörítési módszer a H.265 konkurenciája lehet, kb. harmadával jobb mozgókép-minőséget élvezhetünk általa.

További tech hírek >>