Medencébe, sivatagba, tundrára: Sony DSC TX5 fényképező


Vízálló, fagyálló, ütésálló és koszálló a Sony új fényképezője. Tehát nem csak a címben említett területeken lehet alkalmazni, hanem mondjuk kisgyerekes háztartásokban is. Lássuk be, a kétéves predátorok is hasonló veszélyeket tartogatnak.

Három méterig vihetjük a vízbe, másfél méter magasról ejthetjük a földre, és mínusz 10 fokig bírja a hideget a TX5 - legalábbis a gyártó szerint. A 10,2 megapixeles gép egyébként Exmor R CMOS szenzossal rendelkezik, és a négyszeres optikai zoom mellett optikai képstabilizátor is megtalálható az arzenáljában. Videót 720p minőségben tud felvenni, és egy háromhüvelykes érintőkijelző található a gép hátulján.

Áprilisban debütál a "kicsike", 350 dolláros áron (kb 70 000 forint). Ahogy elnézem a színválasztékot a kalandos Barbie-k is megtalálják a választásukat. A szürke, fekete és fehér típusok mellett van halvány és élén rózsaszín is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Téged is vár a PC Guru Tesztelj Velünk! pályázata
Még két hét hátravan az évből, és a PC Guru aktuális Tesztelj Velünk! pályázatából is, gyertek, próbáljátok ki magatokat cikkíróként!
Az Activision végett vetett a Leisure Suit Larry aukciónak, amit a játék alkotója indított
Al Lowe olyan tárgyakat szeretett volna eladni, amit még a Sierrás napjaiban szerzett meg, de az Activision-nek nem tetszett a licit.
Lássuk, mit mond az orvos: mennyit érnek az otthoni szívvizsgáló kütyük?
Esetlegességeik ellenére is életeket menthetnek és új egészségtudatosságot hozhatnak a manapság sorra megjelenő mobil EKG-készülékek.
Witchfire – alakul a Painkiller nyomdokain járó lövölde
Életjelet adott magáról a Painkiller fejlesztőit tömörítő The Astronauts játéka, a Witchfire és az eddigiek alapján ígéretesnek néz ki.
Arcfelismerő szoftverrel kötné össze az Amazon a Ring kapucsengőjét, a jogvédő szervezetek már kongatják a vészharangot
Bár egyelőre még csak szabadalomról van szó, Amerika egyik legnagyobb jogvédő szervezete máris kiakadt azon a terven, amit az Amazon leányvállalata, a Ring készített el.

További tech hírek >>