Medencébe, sivatagba, tundrára: Sony DSC TX5 fényképező


Vízálló, fagyálló, ütésálló és koszálló a Sony új fényképezője. Tehát nem csak a címben említett területeken lehet alkalmazni, hanem mondjuk kisgyerekes háztartásokban is. Lássuk be, a kétéves predátorok is hasonló veszélyeket tartogatnak.

Három méterig vihetjük a vízbe, másfél méter magasról ejthetjük a földre, és mínusz 10 fokig bírja a hideget a TX5 - legalábbis a gyártó szerint. A 10,2 megapixeles gép egyébként Exmor R CMOS szenzossal rendelkezik, és a négyszeres optikai zoom mellett optikai képstabilizátor is megtalálható az arzenáljában. Videót 720p minőségben tud felvenni, és egy háromhüvelykes érintőkijelző található a gép hátulján.

Áprilisban debütál a "kicsike", 350 dolláros áron (kb 70 000 forint). Ahogy elnézem a színválasztékot a kalandos Barbie-k is megtalálják a választásukat. A szürke, fekete és fehér típusok mellett van halvány és élén rózsaszín is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hajtogatható telefon? Felejtse el: a Lenovo táblagéppel csinálna ugyanilyet
Ha az összehajtogatható kijelzőket említjük, a többségnek a telefonok ugranak be, pedig nincs kőbe vésve, hogy az ilyen jellemzővel szerelt készülékek kizárólag mobilok lehetnek.
Még jobb lett szelfizésben a Samsung Galaxy S9
A Galaxy 9 és a Galaxy S9+ legutóbbi frissítése a szelfik minőségén is javít.
Odacsap a weboldalaknak a Facebook, amelyek lopott képekkel, videókkal próbálják behúzni a netezőket
Ezentúl ritkábban futunk majd bele olyan weboldalba facebookos hírfolyamunkban, amely egy másik oldalról lelopott képekkel, videókkal ékeskedve próbál meg kitűnni a sorból.
Sportos vagy elegáns – Samsung okosórákat teszteltünk
A Samsung már régi motorosnak számít az okosórák viszonylag fiatal világában, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogyan tehetik könnyebbé az életemet a világ jelenlegi legprofibb...
Teljesen letámadja a nagyvállalati piacot az ARM
A vállalat a Neoverse nevet szánja minden ilyen irányú fejlesztésnek.

További tech hírek >>