Medencébe, sivatagba, tundrára: Sony DSC TX5 fényképező


Vízálló, fagyálló, ütésálló és koszálló a Sony új fényképezője. Tehát nem csak a címben említett területeken lehet alkalmazni, hanem mondjuk kisgyerekes háztartásokban is. Lássuk be, a kétéves predátorok is hasonló veszélyeket tartogatnak.

Három méterig vihetjük a vízbe, másfél méter magasról ejthetjük a földre, és mínusz 10 fokig bírja a hideget a TX5 - legalábbis a gyártó szerint. A 10,2 megapixeles gép egyébként Exmor R CMOS szenzossal rendelkezik, és a négyszeres optikai zoom mellett optikai képstabilizátor is megtalálható az arzenáljában. Videót 720p minőségben tud felvenni, és egy háromhüvelykes érintőkijelző található a gép hátulján.

Áprilisban debütál a "kicsike", 350 dolláros áron (kb 70 000 forint). Ahogy elnézem a színválasztékot a kalandos Barbie-k is megtalálják a választásukat. A szürke, fekete és fehér típusok mellett van halvány és élén rózsaszín is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meg tud-e újulni Tarantino?
Mi az, ami olyan vonzóvá tette Quentin Tarantino filmjeit a kilencvenes évek elején és mi az, ami hiányzik újabb alkotásaiból?
És akkor az Apple belép a videojátékos világba: 100 új játékkal jön az Arcade
A videojátékosoknak is tartogatott meglepetést az Apple hétfő esti bejelentése. Jön az Arcade, és vele egy rakás minőségi program.
Saját hitelkártyát mutatott be az Apple
A régóta várt filmes szolgáltatás mellett, de akadtak más meglepetések is!
Jól jártak az iPad-tulajdonosok a Firefox frissítésével
Megosztható lett az iPadek képernyője a Firefox böngésző és más appok között.
Doom Eternal – Jön Steamre is, a Rage 2 és a Fallout 76 társaságában
A Bethesda bejelentette, hogy a Doom Eternal és a Rage 2 is kapható lesz Steamen, valamint hamarosan a Fallout 76 is felbukkan ugyanitt.

További tech hírek >>