Medencébe, sivatagba, tundrára: Sony DSC TX5 fényképező


Vízálló, fagyálló, ütésálló és koszálló a Sony új fényképezője. Tehát nem csak a címben említett területeken lehet alkalmazni, hanem mondjuk kisgyerekes háztartásokban is. Lássuk be, a kétéves predátorok is hasonló veszélyeket tartogatnak.

Három méterig vihetjük a vízbe, másfél méter magasról ejthetjük a földre, és mínusz 10 fokig bírja a hideget a TX5 - legalábbis a gyártó szerint. A 10,2 megapixeles gép egyébként Exmor R CMOS szenzossal rendelkezik, és a négyszeres optikai zoom mellett optikai képstabilizátor is megtalálható az arzenáljában. Videót 720p minőségben tud felvenni, és egy háromhüvelykes érintőkijelző található a gép hátulján.

Áprilisban debütál a "kicsike", 350 dolláros áron (kb 70 000 forint). Ahogy elnézem a színválasztékot a kalandos Barbie-k is megtalálják a választásukat. A szürke, fekete és fehér típusok mellett van halvány és élén rózsaszín is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Moziláncot vehet az Amazon
Amennyiben az erőfeszítéseket siker koronázza, úgy a társaság a filmjeit a jövőben a saját mozijaiban mutathatja be.
Virtuális fitneszedzőt fejleszt a Google
A webes konszern azt szeretné, ha az emberek akár személyes tanácsokat is kapnának az okosórájuktól és más viselhető termékektől.
Elkezdődött a harc: korábban érkezhet a Samsung összehajtható telefonja
Nem mindegy, kinek a neve szerepel majd a világ első valóban összehajtható okostelefonja mellett, talán ezért is próbál beelőzni a Samsung.
Fellázadtak a Google alkalmazottai, mert a cég cenzúrázott keresőt épít Kínának
A Google munkatársai nyílt levélben mentek neki a cégnek, mert az az elveit feladva egy cenzúrázott keresőmotorral vissza akar térni a kínai piacra.
Sokan imádni fogják: még vásárlás előtt megnézheti magán több márka sminkjeit az Instagramon
A L'Oréal együttműködésre lépett a Facebookkal, hogy közösen készítsenek egy új funkciót. Látványosan, kiterjesztett valóságbéli filterekkel nézhetjük majd meg – még...

További tech hírek >>