Megérkezett a kinect új generációja pc-re, nem csak játékhoz


A Kinectet az Xbox jóvoltából ismerjük, de létezik Windowsos változata is, amihez ma, azaz július 15-én érkezik a második generáció.

A még jelenlegi Windows Kinect ugyanazt a szenzort használja, mint az Xbox 360-hoz kapható változat, a felépítésük is egyezik. A továbbfejlesztett verzió 1080p-s kamerát kap, ami jobb mozgáskövetést tesz lehetővé, nagyobb a látószöge és gyorsabb is.

A fejlesztők bejelentése alapján a Kinect v2 sokkal finomabban, egyenletesebben fogja követni az előtte álló személyt, vagy akár annak az ujját. A tengerentúlon már az első verzió is hatalmas népszerűségnek örvendett az orvostudományban, az új Kinectet valószínűleg még több helyen alkalmazzák majd.

Természetesen a tervezők nem feledkeztek meg azokról sem, akik nem a munka, hanem a szórakozás a célja a Kinecttel, a v2 megjelenésével valószínűleg még több ilyen videót fogunk látni a világhálón:

Az új fejlesztés 199 dollárért már előrendelhető az USA-ban. Hozzánk legközelebb Ausztriában van erre lehetőség, 199 eurós áron, ami átszámítva kb. 62.000 forint.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Levrov] Mennyit számít a grafika?
Rengeteget beszélünk arról, hogyan néznek ki a játékok. De a teljes képet tekintve vajon mennyire fontos ez a tulajdonság?
4K/60fps trailert kapott a Red Dead Redemption 2 PC-verziója
Az október eleji bejelentést követően az első videó is befutott a PC-s Red Dead Redemption 2-ről.
Megint gyorsabb rendszerfrissítéseket ígérget az LG
Újfent ígérget az LG: állítólag még az idén befutnak az Android 10-es frissítései.
“Golyóálló” mellény védi a világ egyik legnagyobb édesvízi halát
Az arapaima pikkelyei szívósak, és jól illeszkednek, a hal így a piranhák általi támadást is képes túlélni.
Mégsem szerepel Jonah Hill a következő Batman filmben
Elég lassan folyik a következő Batman film castingja. Ezúttal a kétszeres Oscar-jelölt Jonah Hill távozott a produkcióból.

További tech hírek >>