Megérkezett a kinect új generációja pc-re, nem csak játékhoz


A Kinectet az Xbox jóvoltából ismerjük, de létezik Windowsos változata is, amihez ma, azaz július 15-én érkezik a második generáció.

A még jelenlegi Windows Kinect ugyanazt a szenzort használja, mint az Xbox 360-hoz kapható változat, a felépítésük is egyezik. A továbbfejlesztett verzió 1080p-s kamerát kap, ami jobb mozgáskövetést tesz lehetővé, nagyobb a látószöge és gyorsabb is.

A fejlesztők bejelentése alapján a Kinect v2 sokkal finomabban, egyenletesebben fogja követni az előtte álló személyt, vagy akár annak az ujját. A tengerentúlon már az első verzió is hatalmas népszerűségnek örvendett az orvostudományban, az új Kinectet valószínűleg még több helyen alkalmazzák majd.

Természetesen a tervezők nem feledkeztek meg azokról sem, akik nem a munka, hanem a szórakozás a célja a Kinecttel, a v2 megjelenésével valószínűleg még több ilyen videót fogunk látni a világhálón:

Az új fejlesztés 199 dollárért már előrendelhető az USA-ban. Hozzánk legközelebb Ausztriában van erre lehetőség, 199 eurós áron, ami átszámítva kb. 62.000 forint.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Witcher 3 – Ezzel a moddal Triss és Yennefer hűebb lehet a sorozathoz
A The Witcher 3: Wild Hunt és a Vaják című sorozat csak kevés közös vonást mutatott fel, de ezzel a moddal kicsit közelebb hozhatjuk a kettőt egymáshoz.
Majdnem kész az orosz koronavírus-vakcina – állítja a védelmi minisztérium
Az egyik koronavírus-vakcinával megkezdte a klinikai kísérletek utolsó szakaszát az orosz védelmi minisztérium és a Gamalej Nemzeti Kutatóközpont – jelentették be Moszkvában. A...
Zenére jobban esik: személyre szabott válogatással segít a Spotify az edzésben
Új szolgáltatást bocsát útjára a nagy zenestreaming szolgáltató: egyénre szabott lejátszási listát készít az edzésekhez
Ghost of Tsushima – Trailer Japánból, szeretettel
A Ghost of Tsushima japán trailere meglehetősen autentikusra sikerült, és még nehezebbé teszi a várakozást a játék megjelenéséig.
A telefontöltők nagy többsége nem felel meg az európai előírásoknak
De a biciklis gyerekülések és az elektromos közlekedési eszközök is veszélyesek.

További tech hírek >>