Megérkezett a kinect új generációja pc-re, nem csak játékhoz


A Kinectet az Xbox jóvoltából ismerjük, de létezik Windowsos változata is, amihez ma, azaz július 15-én érkezik a második generáció.

A még jelenlegi Windows Kinect ugyanazt a szenzort használja, mint az Xbox 360-hoz kapható változat, a felépítésük is egyezik. A továbbfejlesztett verzió 1080p-s kamerát kap, ami jobb mozgáskövetést tesz lehetővé, nagyobb a látószöge és gyorsabb is.

A fejlesztők bejelentése alapján a Kinect v2 sokkal finomabban, egyenletesebben fogja követni az előtte álló személyt, vagy akár annak az ujját. A tengerentúlon már az első verzió is hatalmas népszerűségnek örvendett az orvostudományban, az új Kinectet valószínűleg még több helyen alkalmazzák majd.

Természetesen a tervezők nem feledkeztek meg azokról sem, akik nem a munka, hanem a szórakozás a célja a Kinecttel, a v2 megjelenésével valószínűleg még több ilyen videót fogunk látni a világhálón:

Az új fejlesztés 199 dollárért már előrendelhető az USA-ban. Hozzánk legközelebb Ausztriában van erre lehetőség, 199 eurós áron, ami átszámítva kb. 62.000 forint.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

15 milliárdra perli a Google-t egy kis cég, mert elsikkasztja a dalszövegeit
Egy dalszövegekkel foglalkozó weboldal szerint a Google kárt okoz nekik azzal, hogy a szövegeket a keresési találatok közt is megjeleníti.
[Társalgó] Kingdomino/Queendomino & A nyugati királyság építőmesterei & Crusader Kings
Társasokra fókuszáló rovatunkban megismerhetitek a legújabb játékokat és a műfaj legnagyobb, kihagyhatatlan klasszikusait is.
Elképesztő számot produkált a Minecraft
A Google cégcsoportba tartozó Youtube idén is elkészítette a Youtube Rewind videot, mely a 2019-es év legnézettebb anyagait listázza.
Sosem találná ki, mi lett prioritás a Qualcomm számára: az 5G-s iPhone
Ha valaki akárcsak egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy a Qualcomm mindent megtesz az Apple sikere érdekében, finoman fogalmazva is kinevették volna. Most viszont épp a Qualcomm elnöke...
A The Suicide of Rachel Foster februárban jelenik meg
Gondolatébresztő, provokáló: ezekkel a szavakkal jellemezhető az olasz One-O-One Games játéka, amit a Daedalic Entertainment ad ki.

További tech hírek >>