Mégis lehet twitterezni a királyi esküvőn


Aljas rémhírnek bizonyult az információ, miszerint blokkolni fogják a térerőt Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén. Ugye ti is fellélegeztetek?

Mi még nem is írtunk a királyi esküvőről, pedig mindenhol erről lehet hallani. Szóval akkor jöjjön egy kis tech-vonatkozású infómorzsa a Buckingham-palota tájáról!

Nemrégiben felröppent a hír, hogy a Westminster apátság környékén blokkolni fogják a térerőt, hogy ne zavarhassa telefoncsörgés a szertartást, és ne legyenek tele a hírek mobilozó celebek képeivel. Egyesek persze olyasmit sejtettek az akció mögött, hogy az esetleges terrortámadások megakadályozásában segíthet a mobilos kommunikáció beszüntetése.

Pár órával később viszont mindenki fellélegezhetett, a Scotland Yard és a londoni rendőrség is cáfolta az intézkedésről szóló híreket.

Szóval a pár akár ott helyben, az apátságban átállíthatná akár a családi állapotát a Facebookon, mondjuk mobilról. Bár nem hiszem, hogy ennek külön hagytak volna helyet az egyébként elég szigorú menetrendben...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Holtan találtak két tudóst a Spitzbergákon
Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához...
Képek érkeztek a Skywalker korából
A Vanity Fair bejutott a Star Wars kilencedik epizódjának forgatására. Rengeteg képpel és néhány fontos információval jelentkeznek hosszú írásukban.
Yuval Noah Harari: A klímaváltozás most történik, most kell vele foglakoznunk
A történész a Fókusz Plusznak a globális felmelegedésről, a menekültválságról és a mesterséges intelligenciáról is beszélt.
Bus Simulator 18 – Már elérhető a kibővített térkép
Megérkezett a Bus Simulator 18 térképét bővítő Official map extension, mely többek között 2 új kerületet és 20 új megállót is hoz.
A vártnál is jobb eredményeket ért el a Xiaomi
Az idei első negyedévben 27 százalékkal nőtt a Xiaomi árbevétele.

További tech hírek >>