Mégis lehet twitterezni a királyi esküvőn


Aljas rémhírnek bizonyult az információ, miszerint blokkolni fogják a térerőt Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén. Ugye ti is fellélegeztetek?

Mi még nem is írtunk a királyi esküvőről, pedig mindenhol erről lehet hallani. Szóval akkor jöjjön egy kis tech-vonatkozású infómorzsa a Buckingham-palota tájáról!

Nemrégiben felröppent a hír, hogy a Westminster apátság környékén blokkolni fogják a térerőt, hogy ne zavarhassa telefoncsörgés a szertartást, és ne legyenek tele a hírek mobilozó celebek képeivel. Egyesek persze olyasmit sejtettek az akció mögött, hogy az esetleges terrortámadások megakadályozásában segíthet a mobilos kommunikáció beszüntetése.

Pár órával később viszont mindenki fellélegezhetett, a Scotland Yard és a londoni rendőrség is cáfolta az intézkedésről szóló híreket.

Szóval a pár akár ott helyben, az apátságban átállíthatná akár a családi állapotát a Facebookon, mondjuk mobilról. Bár nem hiszem, hogy ennek külön hagytak volna helyet az egyébként elég szigorú menetrendben...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Star Wars: The Mandalorian trailer érkezett
Befutott az első élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian első trailere, ami megalapozza a hangulatot.
DICE: „A Star Wars Battlefront 2 méltó a sorozat örökségéhez”
A DICE munkatársa egy interjúban elmondta, bánják a Star Wars Battlefront 2 elhibázott rajtját, mert maga a játék szerintük jó.
Ezeket mutatja be az Apple szeptemberben
A Bloomberg részletes jelentést adott ki arról, hogy milyen újdonságokat mutat be szeptemberben az Apple.
A biztonságra utazik a Jintide Xeon
Az Intel a kínai partnereivel együtt minimalizálná meg a szerverek támadhatóságát.
70 vagy 15 Celsius-fokos volt az ősi vizek hőmérséklete? A válasz nem mindegy
Izraeli kutatók kimutatták, hogy a Földön több százmillió éve keletkezett ősi óceánok vize nem volt melegebb napjaink óceánjainak vízénél.

További tech hírek >>