NápolyiPod


Nápolyi iPod tok

Ez a cucc nemhogy a szádban nem olvad, de a kezedben... sem. Ez ugyanis egy nápolyira emlékeztető tok az iPod Shuffle-re. És még a tolvajok ellen is véd.

Lehet, hogy kicsit túloztam, ugyanis konkrét lopásvédő berendezés nincs benne. De ha belegondolsz, ki lenne olyan hülye, hogy amikor értékek után kutakodik a táskádban illetéktelenül, pont egy nápolyiszelet lenne az, amit kiszemel és elemel a cuccaid közül? Csak jól kell elhelyezni, hogy ne az Apple logó kandikáljon felfelé.

Az ötlet jópofa, bár nem egyedi, hiszen mi is beszámoltunk már csoki alakú iPod tokról is http://tech.hu/cikk/edes-zene-27.html. Ehhez hasonlóan a nápolyi is többféle "ízesítésben" kapható: van csokis, vaníliás és epres is, mindegyik 14 dollárba kerül.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

EU-Japán adatvédelmi megállapodás született
Az Európai Unió (EU) elfogadta Japánnal a személyes adatok védelméről szóló megfelelőségi határozatot, amely Japán által is elfogadott egyenértékű határozattal együtt megteremti a...
Opera 58.0.3135
Az Opera böngésző 56.0-ás verziója.
Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni
Feltehetően maga a Xiaomi rögzítette azt a videót, amelyen a cég első, hajtogathatós telefonja látható az elnök Lin Bin kezei között.
Február 24-én debütálhat az LG G8 ThinQ
A jelek szerint egy nappal a 2018-as MWC előtt debütál majd az LG zászlóshajója.
Ilyen se volt még: fogyatkozás közben csapódott meteorit a Holdba
A csillagászok szerint több bizonyíték is van arra, hogy a legutóbbi, január 21-én történt holdfogyatkozáskor meteorit csapódott a bolygóba.

További tech hírek >>