NápolyiPod


Nápolyi iPod tok

Ez a cucc nemhogy a szádban nem olvad, de a kezedben... sem. Ez ugyanis egy nápolyira emlékeztető tok az iPod Shuffle-re. És még a tolvajok ellen is véd.

Lehet, hogy kicsit túloztam, ugyanis konkrét lopásvédő berendezés nincs benne. De ha belegondolsz, ki lenne olyan hülye, hogy amikor értékek után kutakodik a táskádban illetéktelenül, pont egy nápolyiszelet lenne az, amit kiszemel és elemel a cuccaid közül? Csak jól kell elhelyezni, hogy ne az Apple logó kandikáljon felfelé.

Az ötlet jópofa, bár nem egyedi, hiszen mi is beszámoltunk már csoki alakú iPod tokról is http://tech.hu/cikk/edes-zene-27.html. Ehhez hasonlóan a nápolyi is többféle "ízesítésben" kapható: van csokis, vaníliás és epres is, mindegyik 14 dollárba kerül.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megindult a tömeggyártás a Samsung 7 nm-es node-ján
Ez ráadásul egy EUV litográfiát alkalmazó eljárás kerül bevetésre, az iparágon belül elsőként.
Már bankkártya méretű mobil is van
Csak 5,3 mm vastag és 47 grammos a Kyocera készüléke.
Váratlan: a Microsofttól kap erősítést az egyik legerősebb androidos telefon
Stratégiát váltott a Microsoft, és a mobil Windows világ helyett inkább az iOS-es és androidos ökoszisztémába fektet, sőt még árulni is kezdett androidos (csúcs)telefonokat, köztük...
Annyira rosszul érintett valakit a nagy YouTube-leállás, hogy riasztotta a rendőrséget
Érdekes bejegyzést tettek közzé a philadelphiai rendőrök Twitter-oldalán a héten történt nagy YouTube-leállással kapcsolatban. És valószínűleg nem véletlenül.
Star Wars Battlefront 2 – Ismerős hangokon szólalnak meg az új karakterek
A Star Wars Battlefront 2 új karakterekkel bővül a következő hónapokban, és mindegyikük A klónok háborújában megszokott hangján szólal meg.

További tech hírek >>