NápolyiPod


Nápolyi iPod tok

Ez a cucc nemhogy a szádban nem olvad, de a kezedben... sem. Ez ugyanis egy nápolyira emlékeztető tok az iPod Shuffle-re. És még a tolvajok ellen is véd.

Lehet, hogy kicsit túloztam, ugyanis konkrét lopásvédő berendezés nincs benne. De ha belegondolsz, ki lenne olyan hülye, hogy amikor értékek után kutakodik a táskádban illetéktelenül, pont egy nápolyiszelet lenne az, amit kiszemel és elemel a cuccaid közül? Csak jól kell elhelyezni, hogy ne az Apple logó kandikáljon felfelé.

Az ötlet jópofa, bár nem egyedi, hiszen mi is beszámoltunk már csoki alakú iPod tokról is http://tech.hu/cikk/edes-zene-27.html. Ehhez hasonlóan a nápolyi is többféle "ízesítésben" kapható: van csokis, vaníliás és epres is, mindegyik 14 dollárba kerül.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen baja van ennek az ingyen sört adó hűtőnek
Szadista trollkodással készült az NFL idei szezonjára a Bud Light.
Battlefield 5 – Eddig gyengébben fogy, mint a Black Ops 4
A Cowen nevű elemzőcsoport szerint a Battlefield 5 eddig gyengén teljesít az előrendeléseket tekintve, rosszabbul, mint a Black Ops 4.
Sikert vár a Galaxy Note 9-től a Samsung
A dél-koreai gyártó szerint a hírek ellenére a Galaxy S9 sem szerepel rosszul.
Stellarium 0.18.2
Planetáriumprogram.
Újabb BlackBerry okostelefon jön augusztus 30-án
A BlackBerry KEY2 LE-t mutathatja be a hónap végén a TCL.

További tech hírek >>