Obama egy asztalnál a 'tech-celebekkel'


Pletykarovatunk jelenti: illusztris társaság gyűlt össze a múlt héten az amerikai elnöknél egy vacsorára. Azt vitatták meg, hogyan tudnának a tech cégek segíteni az amerikai gazdaság fellendítésében és egyéb nemes célok elérésében.

Számos IT cég, köztük az Apple, a Google, a Facebook, a Yahoo! és a Twitter vezetője kapott meghívást a vacsorára. A Fehér Ház szerint a találkozó az üzleti közösséggel folyó párbeszéd része, amely során azt vitatják meg, hogyan tudnak együttműködni "a jövő megnyeréséért", erősíteni a gazdaságot, támogatni a vállalkozásokat, növelni az exportot, és munkahelyeket teremteni az amerikaiaknak.

A vacsorán megjelent Steve Jobs is, aminek az Apple-rajongók biztosan nagyon örülnek, ugyanis a múlt héten több hír is megjelent arról, hogy egy rákkezelő központban látták a nemrégiben ideiglenesen visszavonult elnök-vezérigazgatót.Vajon mire koccinthattak? És vajon mit mondhatott Obama Zuckerbergnek? Tippeket várnék kommentben...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Star Wars: The Mandalorian trailer érkezett
Befutott az első élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian első trailere, ami megalapozza a hangulatot.
DICE: „A Star Wars Battlefront 2 méltó a sorozat örökségéhez”
A DICE munkatársa egy interjúban elmondta, bánják a Star Wars Battlefront 2 elhibázott rajtját, mert maga a játék szerintük jó.
Ezeket mutatja be az Apple szeptemberben
A Bloomberg részletes jelentést adott ki arról, hogy milyen újdonságokat mutat be szeptemberben az Apple.
A biztonságra utazik a Jintide Xeon
Az Intel a kínai partnereivel együtt minimalizálná meg a szerverek támadhatóságát.
70 vagy 15 Celsius-fokos volt az ősi vizek hőmérséklete? A válasz nem mindegy
Izraeli kutatók kimutatták, hogy a Földön több százmillió éve keletkezett ősi óceánok vize nem volt melegebb napjaink óceánjainak vízénél.

További tech hírek >>