Obama egy asztalnál a 'tech-celebekkel'


Pletykarovatunk jelenti: illusztris társaság gyűlt össze a múlt héten az amerikai elnöknél egy vacsorára. Azt vitatták meg, hogyan tudnának a tech cégek segíteni az amerikai gazdaság fellendítésében és egyéb nemes célok elérésében.

Számos IT cég, köztük az Apple, a Google, a Facebook, a Yahoo! és a Twitter vezetője kapott meghívást a vacsorára. A Fehér Ház szerint a találkozó az üzleti közösséggel folyó párbeszéd része, amely során azt vitatják meg, hogyan tudnak együttműködni "a jövő megnyeréséért", erősíteni a gazdaságot, támogatni a vállalkozásokat, növelni az exportot, és munkahelyeket teremteni az amerikaiaknak.

A vacsorán megjelent Steve Jobs is, aminek az Apple-rajongók biztosan nagyon örülnek, ugyanis a múlt héten több hír is megjelent arról, hogy egy rákkezelő központban látták a nemrégiben ideiglenesen visszavonult elnök-vezérigazgatót.Vajon mire koccinthattak? És vajon mit mondhatott Obama Zuckerbergnek? Tippeket várnék kommentben...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Holtan találtak két tudóst a Spitzbergákon
Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához...
Képek érkeztek a Skywalker korából
A Vanity Fair bejutott a Star Wars kilencedik epizódjának forgatására. Rengeteg képpel és néhány fontos információval jelentkeznek hosszú írásukban.
Yuval Noah Harari: A klímaváltozás most történik, most kell vele foglakoznunk
A történész a Fókusz Plusznak a globális felmelegedésről, a menekültválságról és a mesterséges intelligenciáról is beszélt.
Bus Simulator 18 – Már elérhető a kibővített térkép
Megérkezett a Bus Simulator 18 térképét bővítő Official map extension, mely többek között 2 új kerületet és 20 új megállót is hoz.
A vártnál is jobb eredményeket ért el a Xiaomi
Az idei első negyedévben 27 százalékkal nőtt a Xiaomi árbevétele.

További tech hírek >>