Okos kis bútor


AKAI All in one Home Theatre System

Mivel költözés előtt áll a kis pereputtyunk, mostanában rendre bútorok és egyéb kiegészítők után kutatgatok az internet hálóján. Vannak mindenfélék. Dizájnosabbak, és kevésbé, praktikusak, és kevésbé, olcsóbbak és kevésbé. Írásom tárgya, egy minimál dizájnos, nagyon praktikus, nagyon okos és főleg nagyon drága darab. Na, nem mintha ennyire tele lennék.

Ezt a „csodabútort” egyébként nem technikai berendezésként keresve találtam, hanem tényleg tévé állványt nézegettem, meg hangfalhoz huzatot. Tehát bútorzatot és kiegészítőt. Aztán ahogy lapozgattam az oldalak között, megláttam az AKAI AIS010 All in one „otthoni színház szisztémát”. Ez a kis szobaberendezés egyesíti az egyszerű, ám a szemnek kellemes látványt nyújtó televízió-állványt, a XXI. század minden szórakoztató vívmányával. Egyedül a tévé nem képezi részét.

A bemutatást kezdjük, mondjuk a készülék homlokzatával. Itt található ugyanis szinte minden, ami a kezeléséhez és az élvezetéhez szükséges, illetve elengedhetetlen. A tévé tárolására alkalmas platform elején található a kezelőfelület, illetve a DVD/CD lemez nyílása. Erről a kezelőfelületről érhető el minden funkció, amivel képes megbirkózni a kicsike. Innen indíthatjuk el kedvenc cédénket, vagy dévédé filmünket, a rádióval is innen csalhatunk sercegést a hangfalakba és itt találjuk a memória kártya foglalatokat és az USB csatlakozást is. Sőt, a fentebb elhelyezkedő iPod dokkolóba csúsztatott kütyünk zenei állományát is innen irányítgathatjuk. De ha ahhoz támad kedvünk, akkor megtehetjük mindezt a kanapéról is kényelmesen hátradőlve, az intelligens távirányítónak köszönhetően.

A „műszerfalat” két oldalról egy-egy 3 utas, egyenként 40 wattos hangfal szegélyezi a burkolatba süllyesztve, a „lábazat” frontjában pedig a két 20 wattos mélynyomó kapott helyet (80W RMS). A gyártók a további csatlakozókat, a hátlapban helyezték el. Ezek főleg mindenféle ki és bemenetek, melyekhez a képi megjelenítőt, satöbbiket kapcsolhatjuk. Méretének köszönhetően azonban nem pakolhatunk rá böszme nagy tévékészüléket. Csakis a manapság oly divatos LCD-, vagy LED TV dukál hozzá. De ki az a balga lélek, aki erre gyönyörűségre rárakna egy 90 kilós tévét?

Az AKAI All in one Home Theatre System egyelőre még nincs a boltok polcán és sajnos azt sem árulják el, hogy mikortól lesz kapható. Az árát viszont már leközölték, öt centi híján 1000 dolcsiba fog majd kerülni. (erősödj forint, erősödj!)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Opera 58.0.3135
Az Opera böngésző 56.0-ás verziója.
Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni
Feltehetően maga a Xiaomi rögzítette azt a videót, amelyen a cég első, hajtogathatós telefonja látható az elnök Lin Bin kezei között.
Február 24-én debütálhat az LG G8 ThinQ
A jelek szerint egy nappal a 2018-as MWC előtt debütál majd az LG zászlóshajója.
Ilyen se volt még: fogyatkozás közben csapódott meteorit a Holdba
A csillagászok szerint több bizonyíték is van arra, hogy a legutóbbi, január 21-én történt holdfogyatkozáskor meteorit csapódott a bolygóba.
Prémium funkciókat visz a középkategóriába az új Samsung Exynos 7 chip
A csúcskategóriából merít az Exynos 7 Series 7904 rendszerchip.

További tech hírek >>