RITEK Yego


Miután meglátja az ember, az jut eszébe, hogy miért nem nekem jutott az eszembe. Ez egy hub-os pendrive, ugyanis lehetővé teszi, hogy két további eszközt csatlakoztassunk a gépünkhöz, ha hiányban szenvednénk szabad usb portokból.

Hiszen az usb port lényege végül is az lenne, hogy minél több eszköz tud csatlakozni egyszerre a számítógéphez. De eddig ezt valahogyan senki sem tartotta szem előtt. 2007-ben, és 2008-ban különböző díjakat is besepert, mintpéldául a Good Design Award és Product Design Award.

A Yego mérete 128MB-től egészen 4GB-ig terjed. Méretei nem hatalmasak, simán zsebre lehet vágni: 69x43,5x14,8mm. Súlya is ideális, mindössze 19,5 gramm. Ha valamit a végébe csatlakoztatunk, akkor azt egy-egy led jelzi a számunkra.

Titkosítani is tudunk kijelölt részeket, ezt a mellékelt szoftverrel tehetjük meg. Ha többet csatlakoztatunk egymásba, akkor érdekes alakzatok tudnak születni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>