Spica vízhangszóró


Hangzáseffekt koncepció

A modern zenéhez egyre inkább hozzátársul a látvány, és nem is mindenképpen klipek, koncertfelvételek formájában, de a kijelzők látványeffektjei, vagy az equalizeres grafikus megjelenítés révén is. Egy japán tervező hangsugárzóiba épített látványos víz effektet.

És az egész a diszkó lámpákkal kezdődött, tíz éve még mi is nyomattuk a klubon, de egy kontakthiba örökre kizárta a társaságból. Ma meg már nem lehet eladni lejátszót valamilyen fajin, színes kijelző nélkül. Yuki Yamamoto egyenesen hangfalaiba épített látványeffektet, keresztezve a lávalámpát a grafikus hangszínszabályzóval.

A hangszórók egy vízcső alján helyezkednek el, és váltják ki a hatást, aminek köszönhetően a hanghullámok és visszhangjuk táncoltatják a különlegesen megvilágított vizet, egyedi harmóniát adva a hangzásnak és a látványnak.

Gyakorlatilag, mint egy effekt a médialejátszónkon, csak élőben, és közvetlen a hangforrásból. A hangszóró fényhatása nemcsak a készülékben látszik, de a plafonra is kivetítődik.

Az egyelőre még koncepcióként létező hangfalakat lehet, hogy később rendelésre is gyártják majd, amit a visszajelzésektől tesznek függővé. Hát, nekem tetszik.

##167315##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lelövi egyik legrégebbi HDD-gyárát a Western Digital
Az indok egyszerű: nem kell a piacnak annyi merevlemez, amennyit gyártani tudnának.
Zuckerberg: A Facebookon elfér a holokauszttagadás
A közösségi oldal első embere szerint az emberek többsége nem szándékosan ferdít el történelmi tényeket, így ezen gondolatokat nem tilthatják le, és nem söpörhetik ki a Facebook...
Tűkön ülve várjuk: 2019 elején jöhet a Samsung nagy dobása, az összehajtható okostelefon
Alig néhány hónapja derült csak ki, hogy a Samsung összehajtható okostelefonja tényleg létezik, és nem csak pletyka. Most már azt is megsúgta egy informátor, mikor érkezhet a...
Újfajta drónvezérlést fejlesztettek ki magyar kutatók
A központi vezérléstől függetlenné váló, autonóm döntéshozásra képes drónokat madárrajok viselkedése után modellezték az ELTE szakemberei
Komolyat alkotott a Xiaomi a Mi Max 3-mal
Számos szivárogtatás és találgatás után hivatalosan is bemutatkozott a Xiaomi Mi Max 3. És óriási lett. The post Komolyat alkotott a Xiaomi a Mi Max 3-mal appeared first on Tech-trend.hu.

További tech hírek >>