Spica vízhangszóró


Hangzáseffekt koncepció

A modern zenéhez egyre inkább hozzátársul a látvány, és nem is mindenképpen klipek, koncertfelvételek formájában, de a kijelzők látványeffektjei, vagy az equalizeres grafikus megjelenítés révén is. Egy japán tervező hangsugárzóiba épített látványos víz effektet.

És az egész a diszkó lámpákkal kezdődött, tíz éve még mi is nyomattuk a klubon, de egy kontakthiba örökre kizárta a társaságból. Ma meg már nem lehet eladni lejátszót valamilyen fajin, színes kijelző nélkül. Yuki Yamamoto egyenesen hangfalaiba épített látványeffektet, keresztezve a lávalámpát a grafikus hangszínszabályzóval.

A hangszórók egy vízcső alján helyezkednek el, és váltják ki a hatást, aminek köszönhetően a hanghullámok és visszhangjuk táncoltatják a különlegesen megvilágított vizet, egyedi harmóniát adva a hangzásnak és a látványnak.

Gyakorlatilag, mint egy effekt a médialejátszónkon, csak élőben, és közvetlen a hangforrásból. A hangszóró fényhatása nemcsak a készülékben látszik, de a plafonra is kivetítődik.

Az egyelőre még koncepcióként létező hangfalakat lehet, hogy később rendelésre is gyártják majd, amit a visszajelzésektől tesznek függővé. Hát, nekem tetszik.

##167315##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

48 ezer tudós kéri: állítsák le az 5G bevezetését, mert ez így egy „emberkísérlet”
Az idén világszerte lakossági szolgálatba állítják az első 5G-mobilhálózatokat, de még mindig nem igazán lehetünk biztosak abban, hogy a magasabb frekvencián működő rendszernek...
Space Engineers - öt év után elhagyta a korai hozzáférést
Csak 5 év és nagyjából 200 frissítés kellett ahhoz, hogy a Space Engineers elhagyja a Steam Early Access programját és megjelenjen.
Csoda: teherbe esett egy hal
Mary szűz volt, és császárral szült. A kicsik jól vannak.
Visszakoznak a tudósok: lehet, hogy mégsem jó ötlet a laborhús
Miközben sokan sok érvet felhoznak a laboratóriumi húsra való áttérés mellett, az Oxfordi Egyetem új kutatása szerint a marhatenyésztés egyes módjainál jobban hozzájárulhatnak a...
Visszakoznak a tudósok: lehet, hogy mégsem jó ötlet a laborhús
Miközben sokan sok érvet felhoznak a laboratóriumi húsra való áttérés mellett, az Oxfordi Egyetem új kutatása szerint a marhatenyésztés egyes módjainál jobban hozzájárulhatnak a...

További tech hírek >>