Spica vízhangszóró


Hangzáseffekt koncepció

A modern zenéhez egyre inkább hozzátársul a látvány, és nem is mindenképpen klipek, koncertfelvételek formájában, de a kijelzők látványeffektjei, vagy az equalizeres grafikus megjelenítés révén is. Egy japán tervező hangsugárzóiba épített látványos víz effektet.

És az egész a diszkó lámpákkal kezdődött, tíz éve még mi is nyomattuk a klubon, de egy kontakthiba örökre kizárta a társaságból. Ma meg már nem lehet eladni lejátszót valamilyen fajin, színes kijelző nélkül. Yuki Yamamoto egyenesen hangfalaiba épített látványeffektet, keresztezve a lávalámpát a grafikus hangszínszabályzóval.

A hangszórók egy vízcső alján helyezkednek el, és váltják ki a hatást, aminek köszönhetően a hanghullámok és visszhangjuk táncoltatják a különlegesen megvilágított vizet, egyedi harmóniát adva a hangzásnak és a látványnak.

Gyakorlatilag, mint egy effekt a médialejátszónkon, csak élőben, és közvetlen a hangforrásból. A hangszóró fényhatása nemcsak a készülékben látszik, de a plafonra is kivetítődik.

Az egyelőre még koncepcióként létező hangfalakat lehet, hogy később rendelésre is gyártják majd, amit a visszajelzésektől tesznek függővé. Hát, nekem tetszik.

##167315##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>