Street Fighter IV – iPhone-ra is


A Capcom verekedős játéka hamarosan ellátogat iPhone készülékekre is.

Korábban már PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is megjelent a nagy múlttal rendelkező Street Fighter legújabb üdvöskéje, a IV. epizód. A játék nagy sikereket ért el a vérbeli bunyósok, valamint azon játékosok között is, akik csak hobbi szinten űzik néha a virtuális verekedést.

A Capcom úgy gondolta, hogy az Apple telefonján is sikeres lesz a produkció, ezért a napokban be is jelentették a játék iPhone-ra szánt változatát.

Az előzetes információk szerint egyelőre csak a két főszereplő, Ryu és Ken jelenléte biztos, mint játszható karakterek. Ugyanakkor a fejlesztők több választható figurát ígérnek. Az iPhone-t figyelembe véve több fajta irányítás közül választhatunk majd, így bizonyára mindenki megtalálja az ínyére valót. A Street Fighter IV iPhone-os változata ezek mellett fel lesz vértezve még jó pár extrával, ami miatt érdemes lesz beszerezni. Megjelenés tavasszal.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Moziláncot vehet az Amazon
Amennyiben az erőfeszítéseket siker koronázza, úgy a társaság a filmjeit a jövőben a saját mozijaiban mutathatja be.
Virtuális fitneszedzőt fejleszt a Google
A webes konszern azt szeretné, ha az emberek akár személyes tanácsokat is kapnának az okosórájuktól és más viselhető termékektől.
Elkezdődött a harc: korábban érkezhet a Samsung összehajtható telefonja
Nem mindegy, kinek a neve szerepel majd a világ első valóban összehajtható okostelefonja mellett, talán ezért is próbál beelőzni a Samsung.
Fellázadtak a Google alkalmazottai, mert a cég cenzúrázott keresőt épít Kínának
A Google munkatársai nyílt levélben mentek neki a cégnek, mert az az elveit feladva egy cenzúrázott keresőmotorral vissza akar térni a kínai piacra.
Sokan imádni fogják: még vásárlás előtt megnézheti magán több márka sminkjeit az Instagramon
A L'Oréal együttműködésre lépett a Facebookkal, hogy közösen készítsenek egy új funkciót. Látványosan, kiterjesztett valóságbéli filterekkel nézhetjük majd meg – még...

További tech hírek >>