Street Fighter IV – iPhone-ra is


A Capcom verekedős játéka hamarosan ellátogat iPhone készülékekre is.

Korábban már PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is megjelent a nagy múlttal rendelkező Street Fighter legújabb üdvöskéje, a IV. epizód. A játék nagy sikereket ért el a vérbeli bunyósok, valamint azon játékosok között is, akik csak hobbi szinten űzik néha a virtuális verekedést.

A Capcom úgy gondolta, hogy az Apple telefonján is sikeres lesz a produkció, ezért a napokban be is jelentették a játék iPhone-ra szánt változatát.

Az előzetes információk szerint egyelőre csak a két főszereplő, Ryu és Ken jelenléte biztos, mint játszható karakterek. Ugyanakkor a fejlesztők több választható figurát ígérnek. Az iPhone-t figyelembe véve több fajta irányítás közül választhatunk majd, így bizonyára mindenki megtalálja az ínyére valót. A Street Fighter IV iPhone-os változata ezek mellett fel lesz vértezve még jó pár extrával, ami miatt érdemes lesz beszerezni. Megjelenés tavasszal.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem kap több dobozos játékot a PlayStation Vita
A dobozos címek eltűnnek, a digitálisak maradnak.
Tudja, hogy mit árul el önről az ujjlenyomata? Jóval többet, mint hinné
Új módszerekkel az eddiginél sokkal részletesebb bűnözői profil felrajzolása is lehetséges az ujjlenyomatokból, de a bőrredők tanulmányozása hamarosan az egészségügyben is...
VidCoder 3.14
DVD/Blu-ray rippelés és konvertálás.
MKVToolNix 23.0.0
MKV fájlok szerkesztése.
iTools 4.3.6.7
Iphone, ipad alkalmazáskezelő.

További tech hírek >>