Street Fighter IV – iPhone-ra is


A Capcom verekedős játéka hamarosan ellátogat iPhone készülékekre is.

Korábban már PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is megjelent a nagy múlttal rendelkező Street Fighter legújabb üdvöskéje, a IV. epizód. A játék nagy sikereket ért el a vérbeli bunyósok, valamint azon játékosok között is, akik csak hobbi szinten űzik néha a virtuális verekedést.

A Capcom úgy gondolta, hogy az Apple telefonján is sikeres lesz a produkció, ezért a napokban be is jelentették a játék iPhone-ra szánt változatát.

Az előzetes információk szerint egyelőre csak a két főszereplő, Ryu és Ken jelenléte biztos, mint játszható karakterek. Ugyanakkor a fejlesztők több választható figurát ígérnek. Az iPhone-t figyelembe véve több fajta irányítás közül választhatunk majd, így bizonyára mindenki megtalálja az ínyére valót. A Street Fighter IV iPhone-os változata ezek mellett fel lesz vértezve még jó pár extrával, ami miatt érdemes lesz beszerezni. Megjelenés tavasszal.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem minden tekintetben alkot maradandót a Kodak zord külsejű miniprojektora
A tenyérnyi masina rendelkezik saját hangszóróval, támogatja a képernyőtükrözést, viszont a felbontása és a fényereje nem az igazi.
Rocket League – Egyből két Batmobile is bekerül a játékba
A Rocket League legújabb DLC-je a DC szuperhőseit állítja a figyelem középpontjába, és nem is egy, hanem mindjárt két Batmobile-t ad a játékhoz.
10 legendás masina a 100 éves Panasonictól
Összeszedtük 10 különösen innovatív és fontos terméket a vállalat életéből.
Ez nagyot szólhat: megcsinálták az eszközt, amellyel vissza tudják hozni 95%-ra a régi akkumulátorok kapacitását
A Nanyangi Műszaki Egyetem kutatói néhány hete már sikerrel tesztelték az eljárást, amivel "felújíthatók" lesznek az akkumulátorok. Az Apple, a Samsung és a Panasonic és élénken...
Tajvan - kiútkeresés Kína árnyékában
A szigetország különleges helyzetben van, mindent meghatároz a Kínához való viszony. A gazdasági szereplők közelednének, de ez hosszútávon halálos szorítás lehet.

További tech hírek >>