Svédország: tweetelj a hazád nevében


A svédek sok mindenben ügyesek, nekik köszönhetjük az Ikeát, jó az acéljuk és erősek death metalban, most pedig összehozták a világ talán legdemokratikusabb Twitter-feedjét: minden héten más csiripel szeretett szülőhazája nevében.

Bár homokos tengerpartok és pálmafák terén nem áll túl jól, Svédország azért odafigyel a turizmusra, és a közösségi csatornákon is igyekeznek megszólítani az emebereket. Ennek jegyében került sor erre az akcióra is, aminek lényege, hogy minden héten más igazgatja a hivatalos svéd Twitter feedet.

A Visitsweden.com illetve az állam népszerűsítéséért felelős országimázs bizottság által kidolgozott kampány során egyszerű, hétköznapi twitter felhasználók ragadhatják magukhoz a gyeplőt és arról csiripelnek, ami jólesik.

Persze alapvetően Svédország népszerűsítése a céljuk, az eheti delikvens például ma reggel a svéd dancehall szcénának küldte a riszpektet (eszerint nemcsak metalban jók.)

Az épp aktuális szerkesztőről a külön e célra létrehozott Curatorsofsweden.com oldalon lehet többet megtudni, itt írnak a projekt céljáról is. Érdekes ötlet, ami kapcsán jegyezzük is meg, hogy van @Hungary és @Magyarország is, egyelőre mindkettő csirip nélkül...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

PC-re hozhatja a PlayStation-játékokat a Sony
Jelenleg is fontolgatja az exkluzív címek portolását a Sony.
Star Wars: The Mandalorian trailer érkezett
Befutott az első élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian első trailere, ami megalapozza a hangulatot.
DICE: „A Star Wars Battlefront 2 méltó a sorozat örökségéhez”
A DICE munkatársa egy interjúban elmondta, bánják a Star Wars Battlefront 2 elhibázott rajtját, mert maga a játék szerintük jó.
Ezeket mutatja be az Apple szeptemberben
A Bloomberg részletes jelentést adott ki arról, hogy milyen újdonságokat mutat be szeptemberben az Apple.
A biztonságra utazik a Jintide Xeon
Az Intel a kínai partnereivel együtt minimalizálná meg a szerverek támadhatóságát.

További tech hírek >>