Törékeny hangágyú


Joey Roth egy dizájner emberke, aki főleg San Franciscoban munkálkodik és minimalista munkáival hódította meg a színek és különböző formák imádóit. Legújabb készítménye, a porcelán kúpba zárt hangszórópár, mely szerintem első ránézésre is szemet gyönyörködtető. Az egész szerkezet egy pár porcelán tölcsérből, egy lyukas falapból, és egy alátámasztó rudacskából áll, ám az összkép nem ennyire egyszerű. A törékeny „agyagedény” hangfalak ugyanis nem lennének képesek maguktól rendes, tiszta hangminőséget biztosítani, ezért ki kellett bélelni valamivel. Joey a parafát választotta, valószínűleg a jó hangszigetelési és rezgéselnyelő képessége miatt. Ezzel meg is oldotta a hangzást, ami állítása szerint felveszi a harcot a manapság divatos asztali hangsugárzókkal.

A kimeneti teljesítmény 10 Watt hangszórónként, ami azért egy négycolos zajkeltőtől nem rossz teljesítmény. A hangszórót RCA kábelen csatlakoztathatjuk lejátszóinkhoz, melyet ha nem tudunk használni, egy mozdulattal átalakíthatunk Jack csatlakozóvá. A motyó elkészítéséhez a kerámia és parafa mellett, Joey Roth juharfát és furnért is felhasznált, amik szintén jól mutatnak a hangsugárzók körül. Nekem végtelenül bejön ez a minimál stílus. Egyszerűen nem tudok mást mondani erre a kis holmira, mint hogy gyönyörű.

Sajnos a megjelenésére még októberig várnunk kell, de szerintem az előre beharangozott 400-500 dolcsis vételára sokakat lefékez majd a kasszák előtt. Ám ha belegondolunk, hogy minden darabot kézzel gyártottak, talán nem is olyan drága. Sőt, ha egy Herendi pecsét díszítené a hangszóró káváját, egyenesen olcsó lenne :o)

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipenderítette grafikus divíziójának egyik alelnökét az AMD
A hivatalos álláspont szerint a önszántából távozik az AMD grafikus divíziójának egyik alelnöke, ám belsős források ennek ellentmondanak.
Beérték a Samsungot: itt a Huawei első, lyukasztott kijelzős mobilja
A Samsung után a Huawei is lerántotta a leplet az utolsó 2018-as telefonjáról, a Nova 4-ről, ami már a 2019-es technológiát kapta meg.
Far Cry: New Dawn – Ilyen volt és ilyen lesz Hope megye
Egy elhivatott youtuber összehasonlította a Far Cry: New Dawn és a Far Cry 5 helyszíneit, hogy lássuk, mi minden változik a spin-offban
Itt a YouTube legutáltabb videóinak top 10-es listája
Ha ön is megnézte valamelyiket az alábbi videók közül, netán dislike-olta is, akkor hozzájárult ahhoz, hogy a klip felkerüljön a minden idők leggyűlöltebb YouTube-videóinak top 10-es...
Itt tudja ellenőrizni, hogy az ön facebookos képei is kiszivárogtak-e
Lehet, hogy ön is a 6,8 millió érintett között van.

További tech hírek >>