Törékeny hangágyú


Joey Roth egy dizájner emberke, aki főleg San Franciscoban munkálkodik és minimalista munkáival hódította meg a színek és különböző formák imádóit. Legújabb készítménye, a porcelán kúpba zárt hangszórópár, mely szerintem első ránézésre is szemet gyönyörködtető. Az egész szerkezet egy pár porcelán tölcsérből, egy lyukas falapból, és egy alátámasztó rudacskából áll, ám az összkép nem ennyire egyszerű. A törékeny „agyagedény” hangfalak ugyanis nem lennének képesek maguktól rendes, tiszta hangminőséget biztosítani, ezért ki kellett bélelni valamivel. Joey a parafát választotta, valószínűleg a jó hangszigetelési és rezgéselnyelő képessége miatt. Ezzel meg is oldotta a hangzást, ami állítása szerint felveszi a harcot a manapság divatos asztali hangsugárzókkal.

A kimeneti teljesítmény 10 Watt hangszórónként, ami azért egy négycolos zajkeltőtől nem rossz teljesítmény. A hangszórót RCA kábelen csatlakoztathatjuk lejátszóinkhoz, melyet ha nem tudunk használni, egy mozdulattal átalakíthatunk Jack csatlakozóvá. A motyó elkészítéséhez a kerámia és parafa mellett, Joey Roth juharfát és furnért is felhasznált, amik szintén jól mutatnak a hangsugárzók körül. Nekem végtelenül bejön ez a minimál stílus. Egyszerűen nem tudok mást mondani erre a kis holmira, mint hogy gyönyörű.

Sajnos a megjelenésére még októberig várnunk kell, de szerintem az előre beharangozott 400-500 dolcsis vételára sokakat lefékez majd a kasszák előtt. Ám ha belegondolunk, hogy minden darabot kézzel gyártottak, talán nem is olyan drága. Sőt, ha egy Herendi pecsét díszítené a hangszóró káváját, egyenesen olcsó lenne :o)

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Újabb két taggal bővült a Xiaomi Mi 8 család. A mai napon bemutatták a Mi 8 Pro-t és a Mi 8 Lite-ot. The post Befutott a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite appeared first on Tech-trend.hu.
Tesztpadon az OLED-ek ellen harcba küldött QLED tévé
Kipróbáltuk a Samsung idei csúcsmodelljét, az órási fényerejű, beégéstől védett Q9FN-t!
Méregdrága lesz az igazi Star Wars, Trump elnök űrháborús flottája
Az eddig kalkulált összegnél jóval drágább lehet az amerikai kormányzat által megálmodott űrhaderő működtetésének költsége.
Jön a PlayStation Classic minikonzol
Decembertől lesz kapható a húsz játékkal előtöltött kütyü.
Bezár a Dead Rising játékok fejlesztője, a Capcom Vancouver
A Capcom bejelentette, hogy 2019 januárjában bezárja a legfőbb nyugati stúdióját, a Dead Rising játékok mögött álló Capcom Vancouvert.

További tech hírek >>