Tovább bővíti az Outlook a 'váltók' táborát


A Microsoft elszántan próbálja felhasználóit rávenni arra, hogy ne más cégek levelezőrendszerét használják a Windows-os gépek előtt ülők, hanem az outlook.com szolgáltatására térjenek át.

A cég már eddig is támogatta (több kevesebb sikerrel) a GMail-ről áttérőket, most viszont a Yahoo levelezőjét használók kerültek sorra: sőt, a Yahoo-n kívül elméletileg bármely más olyan szolgáltatótónál tárolt leveleinket át tudja "emelni" az outlook.com, ahol engedélyezni lehet és támogatott az IMAP protokoll használata.

[caption id="attachment_9151" align="alignnone" width="640"]Problémamentesnek ígérkezik. /fotó: neowin.net, Microsoft Problémamentesnek ígérkezik. /fotó: neowin.net, Microsoft[/caption]

A Microsoft fiókban (amely a Windows 8 óta úgymond kötelezően ajánlott az újabb szolgáltatásokhoz) az Options - Import email accounts (Opciók - E-mail fiókok importálása) útvonalon a Yahoo-t kiválasztva a felhasználónév és a jelszó megadását követően átkerülnek az e-mailek, illetve nagyon hasonló procedúrával más IMAP képes szolgáltatókkal is el lehet végezni ugyanezt.

A Microsoft még árukapcsolással azt is felajánlja, hogy a Yahoo fiókunkat összekössük a Microsoft fiókunkkal, így az ottani címjegyzékünk elérhető lesz az outlook.com-on is, sőt, ha valaki az Office / Office 365 programcsomagban lévő Outlook klienst preferálja, abban is. Az importálást követően a felhasználók természetesen használhatják tovább párhuzamosan a Yahoo fiókjaikat is.

"Az importálás folyamata mindkét esetben a háttérben zajlik, így használhatjuk a fiókot, sőt, akár ki is léphetünk belőle. A folyamat végeztével e-mailben értesítjük a felhasználót; maga az importálás időtartama attól függ, hány e-mailt kell átvenni." - közölte a Microsoft a releváns blogbejegyzésében.

Kulcsszavak: microsoft, outlook.com, yahoo
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az elmúlt évek legkutyaütőbb remastered kiadásai
Az eltolt Crysis Remastered kapcsán elővettünk pár felújított kiadást, melyek nemhogy hozzáadtak, hanem inkább elvettek az eredeti játékból.
Szexuális zaklatás miatt vezetőknek kellett távozniuk az Ubisoftnál
Az Assassin's Creed-játékok fejlesztőjénél egy belső vizsgálat után több felsővezetőnek is felmondtak.
114 ezer dollárt ért a bontatlan Super Mario Bros.
A harminc éves, tökéletes állapotban lévő NES-kazetta rekordot döntött.
The Witcher 3 – Ezzel a moddal Triss és Yennefer hűebb lehet a sorozathoz
A The Witcher 3: Wild Hunt és a Vaják című sorozat csak kevés közös vonást mutatott fel, de ezzel a moddal kicsit közelebb hozhatjuk a kettőt egymáshoz.
Majdnem kész az orosz koronavírus-vakcina – állítja a védelmi minisztérium
Az egyik koronavírus-vakcinával megkezdte a klinikai kísérletek utolsó szakaszát az orosz védelmi minisztérium és a Gamalej Nemzeti Kutatóközpont – jelentették be Moszkvában. A...

További tech hírek >>