Tovább bővíti az Outlook a 'váltók' táborát


A Microsoft elszántan próbálja felhasználóit rávenni arra, hogy ne más cégek levelezőrendszerét használják a Windows-os gépek előtt ülők, hanem az outlook.com szolgáltatására térjenek át.

A cég már eddig is támogatta (több kevesebb sikerrel) a GMail-ről áttérőket, most viszont a Yahoo levelezőjét használók kerültek sorra: sőt, a Yahoo-n kívül elméletileg bármely más olyan szolgáltatótónál tárolt leveleinket át tudja "emelni" az outlook.com, ahol engedélyezni lehet és támogatott az IMAP protokoll használata.

[caption id="attachment_9151" align="alignnone" width="640"]Problémamentesnek ígérkezik. /fotó: neowin.net, Microsoft Problémamentesnek ígérkezik. /fotó: neowin.net, Microsoft[/caption]

A Microsoft fiókban (amely a Windows 8 óta úgymond kötelezően ajánlott az újabb szolgáltatásokhoz) az Options - Import email accounts (Opciók - E-mail fiókok importálása) útvonalon a Yahoo-t kiválasztva a felhasználónév és a jelszó megadását követően átkerülnek az e-mailek, illetve nagyon hasonló procedúrával más IMAP képes szolgáltatókkal is el lehet végezni ugyanezt.

A Microsoft még árukapcsolással azt is felajánlja, hogy a Yahoo fiókunkat összekössük a Microsoft fiókunkkal, így az ottani címjegyzékünk elérhető lesz az outlook.com-on is, sőt, ha valaki az Office / Office 365 programcsomagban lévő Outlook klienst preferálja, abban is. Az importálást követően a felhasználók természetesen használhatják tovább párhuzamosan a Yahoo fiókjaikat is.

"Az importálás folyamata mindkét esetben a háttérben zajlik, így használhatjuk a fiókot, sőt, akár ki is léphetünk belőle. A folyamat végeztével e-mailben értesítjük a felhasználót; maga az importálás időtartama attól függ, hány e-mailt kell átvenni." - közölte a Microsoft a releváns blogbejegyzésében.

Kulcsszavak: microsoft, outlook.com, yahoo
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Levrov] Mennyit számít a grafika?
Rengeteget beszélünk arról, hogyan néznek ki a játékok. De a teljes képet tekintve vajon mennyire fontos ez a tulajdonság?
4K/60fps trailert kapott a Red Dead Redemption 2 PC-verziója
Az október eleji bejelentést követően az első videó is befutott a PC-s Red Dead Redemption 2-ről.
Megint gyorsabb rendszerfrissítéseket ígérget az LG
Újfent ígérget az LG: állítólag még az idén befutnak az Android 10-es frissítései.
“Golyóálló” mellény védi a világ egyik legnagyobb édesvízi halát
Az arapaima pikkelyei szívósak, és jól illeszkednek, a hal így a piranhák általi támadást is képes túlélni.
Mégsem szerepel Jonah Hill a következő Batman filmben
Elég lassan folyik a következő Batman film castingja. Ezúttal a kétszeres Oscar-jelölt Jonah Hill távozott a produkcióból.

További tech hírek >>