Tovább bővíti az Outlook a 'váltók' táborát


A Microsoft elszántan próbálja felhasználóit rávenni arra, hogy ne más cégek levelezőrendszerét használják a Windows-os gépek előtt ülők, hanem az outlook.com szolgáltatására térjenek át.

A cég már eddig is támogatta (több kevesebb sikerrel) a GMail-ről áttérőket, most viszont a Yahoo levelezőjét használók kerültek sorra: sőt, a Yahoo-n kívül elméletileg bármely más olyan szolgáltatótónál tárolt leveleinket át tudja "emelni" az outlook.com, ahol engedélyezni lehet és támogatott az IMAP protokoll használata.

[caption id="attachment_9151" align="alignnone" width="640"]Problémamentesnek ígérkezik. /fotó: neowin.net, Microsoft Problémamentesnek ígérkezik. /fotó: neowin.net, Microsoft[/caption]

A Microsoft fiókban (amely a Windows 8 óta úgymond kötelezően ajánlott az újabb szolgáltatásokhoz) az Options - Import email accounts (Opciók - E-mail fiókok importálása) útvonalon a Yahoo-t kiválasztva a felhasználónév és a jelszó megadását követően átkerülnek az e-mailek, illetve nagyon hasonló procedúrával más IMAP képes szolgáltatókkal is el lehet végezni ugyanezt.

A Microsoft még árukapcsolással azt is felajánlja, hogy a Yahoo fiókunkat összekössük a Microsoft fiókunkkal, így az ottani címjegyzékünk elérhető lesz az outlook.com-on is, sőt, ha valaki az Office / Office 365 programcsomagban lévő Outlook klienst preferálja, abban is. Az importálást követően a felhasználók természetesen használhatják tovább párhuzamosan a Yahoo fiókjaikat is.

"Az importálás folyamata mindkét esetben a háttérben zajlik, így használhatjuk a fiókot, sőt, akár ki is léphetünk belőle. A folyamat végeztével e-mailben értesítjük a felhasználót; maga az importálás időtartama attól függ, hány e-mailt kell átvenni." - közölte a Microsoft a releváns blogbejegyzésében.

Kulcsszavak: microsoft, outlook.com, yahoo
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hamarosan érkezik a 13 hüvelykes RedmiBook laptop
Új laptoppal kíséri a Redmi K30-as okostelefonját a Xiaomi.
15 milliárdra perli a Google-t egy kis cég, mert elsikkasztja a dalszövegeit
Egy dalszövegekkel foglalkozó weboldal szerint a Google kárt okoz nekik azzal, hogy a szövegeket a keresési találatok közt is megjeleníti.
[Társalgó] Kingdomino/Queendomino & A nyugati királyság építőmesterei & Crusader Kings
Társasokra fókuszáló rovatunkban megismerhetitek a legújabb játékokat és a műfaj legnagyobb, kihagyhatatlan klasszikusait is.
Elképesztő számot produkált a Minecraft
A Google cégcsoportba tartozó Youtube idén is elkészítette a Youtube Rewind videot, mely a 2019-es év legnézettebb anyagait listázza.
Sosem találná ki, mi lett prioritás a Qualcomm számára: az 5G-s iPhone
Ha valaki akárcsak egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy a Qualcomm mindent megtesz az Apple sikere érdekében, finoman fogalmazva is kinevették volna. Most viszont épp a Qualcomm elnöke...

További tech hírek >>