Vízhatlan iPhone burok


Na most már tényleg nem értem, hogy nekem még miért nincs iPhonom. Megint találtam valamit, amit még egyetlen mobiltelefonhoz sem gyártottak, bár nem is nagyon értem, miért tették volna. Búvárcucc telefonhoz… De tényleg, kinek jutott ez eszébe???

Azt már egy előző cikkemben említettem, hogy az „áj” cuccokhoz kapható a legtöbb kiegészítő, vagy bármi, amivel tuningolni lehet a kicsikéket. Gondolom az iDive 300-at a nyár ihlette. Nem véletlen, hogy most jelentették be, hiszen itt a nyár dereka, sok-sok ember vonul a tengerekhez, de legalábbis a szomszédos tavakhoz, vagy strandokhoz. Az iDive 300 leginkább a vízi sportokat kedvelőknek készült, azon belül is főleg a búvároknak.

Na itt jött nálam a képzavar, amikor ez kiderült a leírásból. Búvártok egy okostelefonnak? Én eddig azt gondoltam, hogy a búvárkodás egy olyan sport, ahol az ember nem unatkozik, sokkal inkább gyönyörködik a víz alatti tájban és élővilágban. De ezek szerint már a búvárkodás sem a régi.  Uncsi sport lehet, ha ennyire kell hozzá a szórakoztatás.

A h2O audio észrevehette ezt a problémát, ezért gyorsan létre is hozta a 90 méter mélységig vízálló iDrive 300-at. Ez a polycarbonátból készült tokozat nem mást hivatott szolgálni, mint hogy a mélységes tengerek fenekén is tudjunk zenét hallgatni, videót nézni, vagy telefonálni. Ez utóbbi nincs benne a leírásban, meg, ha belegondolok nehéz is lenne bele beszélni "ándör dö vótá", de ha már iPhone búvárruha, említsük meg ezt is. Végül is nem lehetetlen :o)

Ha felnyitjuk a készség burkolatát, azonnal szembe tűnik egy „áj” holmi csatlakozó, amivel rákapcsolódhatunk a hátlapba épített elektronikára. Erre azért van szükség, mert a tokozat szélén elhelyezett gombokhoz valahogy el kellett juttatni a jelet, amit a ketyerénk felé küldünk, ha ki- vagy be kapcsolnánk, vagy halkítanánk és hangosítanánk, illetve szörföznénk a fájlok között. Ami azonban a legérdekesebb a szerkentyűben, az a fülhallgató. Párnázottság nuku. Fülbe nem lehet gyűrni (érdekes is lenne a nyomáskiegyenlítésnél). Akkor mégis hogy lehet használni? A gyártó szerint egyszerű. Fel kell akasztani a fülre, majd ráhúzni a búvárruha kapucniját. Nekem azért eszembe jutott, hogy alá folyhat a víz, de állítólag ez ki van zárva. Sőt, maximálisan tiszta zenei hangzást tesz lehetővé.

Remélem, egyszer majd becsorog egy ilyen az irodánkba és akkor a kádban elheverve meghallgathatom rajta a Hattyúk tavát. Ha így lesz, mindenképpen beszámolok róla hogy milyen volt. Aki nem akarja ezt kivárni, máris beszerezhet egyet a h2O oldaláról. Árat nem írok, legyen meglepi :o)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen baja van ennek az ingyen sört adó hűtőnek
Szadista trollkodással készült az NFL idei szezonjára a Bud Light.
Battlefield 5 – Eddig gyengébben fogy, mint a Black Ops 4
A Cowen nevű elemzőcsoport szerint a Battlefield 5 eddig gyengén teljesít az előrendeléseket tekintve, rosszabbul, mint a Black Ops 4.
Sikert vár a Galaxy Note 9-től a Samsung
A dél-koreai gyártó szerint a hírek ellenére a Galaxy S9 sem szerepel rosszul.
Stellarium 0.18.2
Planetáriumprogram.
Újabb BlackBerry okostelefon jön augusztus 30-án
A BlackBerry KEY2 LE-t mutathatja be a hónap végén a TCL.

További tech hírek >>