Tech hírek

Lehet készülni: nem fog késni az iPhone X
Bár korábban sokat lehetett hallani arról, hogy késni fog a jubileumi iPhone, a legújabb hírek már cáfolják ezt a vélekedést.
A Google Maps elkezdte mutogatni, mennyi kalóriát égetnénk el, ha inkább sétálnánk – felháborodás lett belőle
A felhasználók panaszkodnak, hogy a térképszolgáltatás iPhone-os alkalmazásában a Google sütikkel és kalóriákkal mutogatja, mennyivel egészségesebb lenne sétálni.
Furcsát lépett az egyik legnagyobb torrentoldal, és úgy tűnik, mindenképp a felhasználók járnak rosszul
A Pirate Bay ismét elhelyezte a kriptopénzt termelő kódot a torrentoldalon, ami lefoglalja a felhasználók processzorát. Mivel a lépésről nem tájékoztatta a látogatókat az oldal, és a kikapcsolásra sem ad lehetőséget, a Pirate Bay könnyen sarokba szorulhat.
Most már ön is kipróbálhatja a Facebook új üzenőfalát
Új kedvencekre is találhat a Facebookon, ha kipróbálja az alternatív hírfolyamot. A közösségi oldal olyan tartalmainak felfedezésére szolgál, amelyeket – eddig – nem ismert, pedig tetszhet önnek.
Kiderül, megéri-e befektetni: itt mindig láthatja a fontos kriptopénzek árfolyamát
Hogy lufi vagy sem, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre mostanság szárnyal a kriptopénzek piaca. Nem véletlen, hogy sorra születnek az ezzel kapcsolatos appok.
Súlyos kérdések a Face ID-nál: itt az Apple válasza
A hamarosan megjelenő jubileumi iPhone egyik különlegessége lesz az arcfelismerés (Face ID). Az újdonság azonban adatvédelmi aggályokat is felvet, amellyel kapcsolatban egy anerikai szenátor fordult az Apple-höz.
Megjelent a világ első olyan oldala, ahol jelenteni lehet az online zaklatás legdurvább formáját
Példát lehet venni az ausztrálokról, akik nem vártak a nagy techcégek segítségére, hanem önállóan cselekedtek a sajnos sok fiatalt érintő bosszúpornó ellen.
Telekomos? Tudjon róla, mától csak egyetlen ára van az otthoni díjcsomagoknak
Megújította lakossági vezetékes otthoni portfólióját a Telekom. Az új portfólióban a korábbi határozatlan idejű, 12 vagy 24 hónapra vállalt hűségidős konstrukciók helyett egyetlen ár lesz. Új, 12 hónap határozott idejű szerződés vállalása esetén az ügyfél az első 3...
Durva: újra árulják azt a malware-t, amellyel kifoszthatók az ATM-ek
Kifoszthatók az ATM-ek egy olyan malware-rel, amelyet az interneten árulnak. Érdemes résen lenniük és biztonsági intézkedéseket tenniük a pénzautomaták üzemeltetőinek.
Szeretne egy vicces képet a Bayern München sztárjaival? Telefonnal simán összehozhatja
A Bayern München labdarúgócsapata az európai sportklubok közül elsőként használja a kiterjesztett valóságot mobilalkalmazásán. Szelfikre és vicces fotókra is megfelelő, iPhone-on már ki is lehet próbálni.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>