Tech hírek

Windows fut a gépén? Töltse le ezt a bővítményt, sokat segíthet a kereséseknél
A Microsoft által kiadott tavaszi nagy frissítőcsomag egyik leghasznosabb újdonsága az idővonal (timeline) funkció volt, ami azonban csak Edge böngészővel használható. Mostantól azonban a Chrome- és a Firefox-felhasználók is örülhetnek.
Videóra vették a hatalmas jéghegyet, amelytől most egy egész falu retteg Grönlandon
A Grönland északnyugati részén található Innaarsuit lakói végre jó hírt kaptak: távolodik a falu partjaitól a hatalmas jéghegy, amiből egy kisebb darab már le is szakadt.
Wear OS-re épít az új Emporio Armani okosóra
GPS és NFC is van az Emporio Armani Connected 2018-ban.
Jegyezze meg a GV-971 nevet: úgy tűnik, ez a gyógyszer megállítja az Alzheimer-kórt
Hatékonynak bizonyult az enyhe vagy közepes Alzheimer-kór kezelésében a kínai kutatók által elkészített új gyógyszer. 21 év munkájába került, végül csak sikerült kifejleszteni.
Telefont töltene valahol, ahol szél van, áram nincs? Itt a megoldás
Telefont töltene valahol, ahol szél van, áram nincs? Itt a megoldás
Olcsón megúszható az SSD-s gyorsítás
Megérkezett az Optane Memory, és már a régi SSD-ket is érdemes újabbra cserélni.
Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval jön a Samsung Galaxy S10
Mindez ráadásul még semmi, ugyanis a hírek szerint olyan változat is készül a Galaxy S10-ből, amelyen 5 kamerát is elhelyez majd a gyártó. The post Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval jön a Samsung Galaxy S10 appeared first on Tech-trend.hu.
Ötvenedik évére fejét vesztette az Intel
Legyártották az első mikroprocesszort, majd a processzorgyártó magyar vezetéssel vált a világ meghatározó vállalatává. A jubileum nem túl fényes: néhány hete nőügy miatt kellett lemondania a cég vezérének.
VLC 3.0.3
Médialejátszó beépített kodekcsomaggal.
A külföldön dolgozók örülnek legjobban a nemzetközi roaming olcsóságának
Amikor külföldön használjuk magyar telefonszámunkat, akkor roamingolunk. De melyik országokban roamingol a legtöbbet a magyar?
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>