Tech hírek

Megjött a Nokia csúcstelefonja: megvan, hogy mit tud és hogy mennyibe kerül
Hosszas várakozás után Nokia végre lerántotta a leplet a cég zászlóshajójáról, a Nokia 8-ról. A prémium kategóriába szánt készülék sikerén múlhat a Nokia vissztérésének idei sikeressége.
Az Apple belép a filmiparba és műsorokat fog gyártani
Az Apple alelnöke a Trünok harcához hasonló sorozatokat ígért.
Már nem adnak tanácsokat az IT-cégvezetők Trumpnak
Donald Trump amerikai elnök feloszlatott két tanácsadói testületet is, ahonnan egymás után távoztak a gazdasági vezetők.
Marad a Google az IOS-eszközök keresője
Az Apple ezért ma már évi három milliárd dollárt kap, a cég szolgáltatása gyakorlatilag az iOS összes verziójában szerepelt.
Rainbow Six: Siege – Ízelítő érkezett az új pályából
A Rainbow Six: Siege nem csak új operátorokkal, hanem új pályával is bővül. Erről érkezett most egy rövidke, de hangulatos videó.
Letartóztattak 4 embert a nagy HBO-hackelés ügyében
A Trónok harca hetedik évadának negyedik része három nappal azelőtt került ki a netre, hogy az HBO sugározta. Kiderült, kik voltak a tettesek, a rendőrség le is tartóztatta őket Indiában.
Prey – PC-re is eljött a demó
Konzolokon már a játék megjelenése előtt elérhetővé vált a Prey demója, most viszont PC-re is megérkezett. Ingyen kipróbálhatjuk a játékot.
Kiszivárgott négy ZenFone 4 okostelefon
Az Asus négy eltérő típust villantott fel saját oldalán, még a bemutató előtt.
Youtube-bloggerek interjúvolták a német kancellárt
Négy fiatal Youtube-blogger kapott arra lehetőséget, hogy Angela Merkel német kancellárt kérdezze egy a videómegosztó portálon élőben közvetített interjúban.
A hírhedt neonáci oldal, a Daily Stormer újra él, az internet sötét oldalán talált otthonra
Egy olyan netes szolgáltatás segíti a Daily Stormer oldalát üzemeltetni, amely egy trükkel kibújik a felelősség alól. Úgy sem érheti jogi hátrány, hogy új ügyfelei neonácik.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>