Tech hírek

Half-Life 2 – Már a kivágott tartalmakkal is játszhatunk
A nemrég megjelent Dark Interval mod az eredeti programból kihagyott ötleteket fűzi össze egy önálló játékká, amit bárki kipróbálhat.
Új Legacy of Kain játék készül?
Bár a Legacy of Kain sorozata elméletileg 2003-ban lezárult, a Crystal Dynamics tweetjei alapján lehet, hogy újabb részre számíthatunk.
Azt hiszi, csak a hackerek követhetik a mobilját? Ugyan, ezt már szó szerint bárki megteheti
Még ezer dollárt sem kell költenie annak, aki élőben követnie akarja valakinek a helyzetét, ehhez csak mobilos hirdetésre kell beruháznia. Hackernek nem kell lenni hozzá, programozni sem kell tudni.
Ingyen DNS-teszt jár az okostelefonhoz
Általában tokot vagy memóriakártyát szoktak grátiszként csomagolni hozzájuk.
World of Warcraft – Új fajok érkezhetnek
Szemfüles adatbányászok érdekes modellekre és skinekre bukkantak a WoW 7.3-as patchében, amik új, esetleg játszható fajokra utalnak.
Ez jó lesz: a Microsoft újra kiadja a 2000-es évek legmenőbb egerét
Az IntelliMouse egy kor meghatározó egere volt – ha nem is volt mindenkinek belőle, sokan emlékezhetnek rá. A Nokia 3310 és a Nintendo klasszikus játékgépei után most ezt is újra kiadják.
Quake Champions – Magyar versenyző nyerte a Dreamhack bajnokságát
Birgány "Raisy" Adrián eddig is a legjobb Quake Champions játékosok közé tartozott, most pedig megnyerte a Dreamhack Denver versenyét.
Bitcoint is elfogad egy olasz aukciósház
A Sant Agostino torinói cég úgy döntött, hogy az árveréseken a jövőben a virtuális fizetőeszközt is használni lehet.
Száloptikával ellenőrzik a vasúti sínek állapotát
Állatcsorda, kábelszakadás, fakidőlés - sokféle dolog zavarhatja meg a vonatok közlekedését, és azonnal tudni kell, hogy a több ezer kilométeres hálózaton hol történt az esemény.
Holnaptól ingyenes a mobilok hálózatfüggetlenítése a hűségidő végén
Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük ezeket a készülékeket.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>