Tech hírek

A világ hatodik legdrágább épülete az Apple űrhajója
Persze a cég nem kívánt tulajdoni adót fizetni utána, de kénytelen lesz.
Jöhet a The Mandalorian második évadja
A Disney egyelőre nem rendelte meg a második évadot, Jon Favreau showrunner mindenesetre határozott nyilatkozatot tett a hétvégén.
Nem lehet belenézni az anyagokba, amik alapján Orbánék leszavazták a klímasemlegességet
Szél Bernadett független képviselő szerette volna megtudni, milyen szakmai megfontolások alapján döntött úgy a kormány, hogy leszavazza az uniós klímavállalást. Hát, nem jutott előrébb.
A Sigma is beszáll a full frame MILC versenybe
A most bejelentett Sigma fp kamera fotósoknak és videósoknak is remek alternatíva lehet az L bajonettes gépek egyre növekvő piacán.
Bekerül az új Mortal Kombat-moziba a videojátékok legdurvább része
A készülő új Mortal Kombat-film nem csak látványos, de véres is lesz. Új hírek szerint a játékbéli kivégzéseket sem nélkülözi majd.
Ismét megállt a PC-piac zsugorodása
Néhány negyedévet követően megállt a PC-piac zsugorodása. Az enyhe növekedés mögött elsősorban a vállalati Windows 10 migráció állhat.
Biztonsági rések bukkantak fel a Logitech rádiós vevőegységeiben
A kommunikáció lehallgatását és billentyűleütések befecskendezését is engedő hibáknak a gyártó csak a hibák felét javítja.
Brit eladások: még mindig fej fej mellett Mario és Crash
Továbbra is tartja vezető helyét a Super Mario Maker az Egyesült Királyságban, egy újonc is felkerült a listára.
Valami nincs rendben az európai GPS-szel, leállt 24 műhold
Egy ismeretlen hiba miatt napok óta nem működnek az Európai Unió Galileo navigációs rendszeréhez tartozó műholdak, a felhasználókat az amerikaira terelik át. Nem fent van a gond, lent nem oké valami.
Péntek óta áll az európai navigációs rendszer
Szerencsére az egyik földi bázison történt valamiféle malőr.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>